Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Det er en B. Økonomien var desværre ikke til A eller Pre-a. Ja for fanden, kom nu sommer. Jeg har i hvert fald fundet ud af at varmen ikke er god i den.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Den er altså bare så fed:

http://bringatrailer.com/listing/1985-renault-r5-turbo-2/

Ikke første gang vi snakker Renault 5 turbo, men denne er jo virkelig fed og super præsenteret. FLot annonce. Der er i øvrigt mange andre fede til salg på den side. Havde jeg ikke lige brugt alle mine spir, så havde jeg seriøst været i markedet efter den der.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kipvits
Den Renault er oldschool, på den fede måde. Holder den prisen? Gætter på den ikke er et sort, pengeslugende hul, som en normal bil. Præmissen for det postulat er selvfølgelig at den køres som bil nr. 2-3-4 stykker, så der ikke burde komme særligt mange udgifter til vedligehold.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Sir , moderator
Den kommer til at stige i værdi. Den slags biler købes som regel til samling og kommer næppe til at se mere end 5.000 km om året hvis overhovedet så meget. Jeg gad dog godt have den, så ville jeg straks køre ned i Furka-passet og rive den rundt.
Dette er en signatur.
Skrevet af repos , moderator
Min bil gik, imod forventning, igennem syn i dag.
Det er vildt, så stor forskel, der er på synshaller.

Igår var jeg hos en synsmand, der ikke engang gad syne den, da han mente, den var for sænket. Han kunne ikke få den på lift, mente han, til trods for TUV-godkendelse.

I dag blev den godkendt hos en anden synsmand, og der var ingen problemer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Schelden
Var det den BMW du snakkede om for noget tid siden?
København.
Skrevet af repos , moderator
Nej, det var en Seat Altea.
Har tidligere med en anden bil oplevet stor forskel på synshaller.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Sir , moderator
Der er gigantisk forskel på synshaller og mænd. Man skal have sideblink på sin bil selvom den ikke er født med det (seler behøver man ikke!!) men mange synsmænd ser gennem fingre med det da det jo er synd for en gammel bil at bore huller i skærmen når nu bilen er født uden. Andre lader bilen dumpe. Resultatet er at folk monterer midlertidige blink med dobbeltklæbende tape som de så fjerner efter syn. Håbløst. Min bil skal synes snart og har ikke sideblink. Ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre. Den har i øvrigt heller ikke sikkerhedsseler men det er åbenbart helt fint. Ikke så logisk.

Min mini skulle åbenbart have et nyt motorophæng i dag. Delen koster 644 kr. Regningen lyder på 4200. BMW ved godt hvad de skal tage i timen. :(
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Er det en nødvendighed med autoriseret værksted?

Eller det er måske i forbindelse med videresalg?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Nej det er faktisk ikke nødvendigt. Jeg havde bare lidt travlt og havde ikke tid til at undersøge forskellige mekanikere. Desværre bruger min bil også nogle helt særlige dele, som normale mekanikere ikke altid forstår. De tror det er en normal Mini. Det har jeg haft lidt problemer med tidligere. Havde jeg haft tid ville jeg have brugt autobutler, det har jeg sparet mange penge ved tidligere. Nye bremserør, skiver og klodser kostede fx 5.600 hos random mekaniker mod 16.000 hos BMW.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Ham jeg købte Audien af havde også kun haft den hos autoriseret da han regnede med kun at have den 3-4 år og så sælge videre.

Jeg kører ikke så meget, så skal have den så længe den holder, tror jeg, så valgte bare et godt, lille anbefalet værksted.

Lidt vildt at kigge på de gamle regninger, jeg fik med til orientering, da jeg købte bilen ...

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Det kan du roligt gøre.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kipvits
Nogen der har erfaringer med Mercedes C klasse(w204) fra 2011 og fremefter? Min kæreste er gravid, og derfor kigger vi efter en bil med mere plads, og er lige nu kommet frem til, at en C-klasse er det bedste bud. Alternativt har vi også kigget på bmw 3 serie(f31) men hvis man skal have samme udstyrsniveau som man får til samme pris i en C-klasse(Navigation, Xenon, LED, etc) så bliver den lige pebret nok.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har kørt rundt i en i Italien. Umiddelbart en fin bil, men ikke særlig meget plads især på bagsæder. Den er heller ikke så spændende at køre, men det er vel heller ikek derfor man køber en stationcar, med mindre det er en C63 AMG. Tror BMW er en bedre køreoplevelse, men det er jo smag og behag.
Jeg mener C-klassen kan leases ret attraktivt i forhold til beskatningsværdien.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kipvits
Køreoplevelsen har mange parametre. Mercedes vinder på komfort, BMW vinder på den lidt mere sporty fornemmelse med strammere undervogn + en stærkere motor.

Vi har ingen firmabil, så privatleasing ville blive alt for dyrt med rundt regnet 50.000 km om året.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Skrevet af Bong
@kipvits
Gå efter den med mest plads. Med børn kan biler aldrig blive for store - så en nyere Superb kunne også være et godt komfortabelt bud.
AaB: 100 % BRAVEHEART!
Skrevet af bendixboogie
@kipvips,

Med 50.000 om året formoder du kigger på diesel varianter?

Jeg havde c klassen som lejebil i Tyskland på et tidspunkt, og kørte faktisk rigtig godt. Det var godt nok en benzin´er. 1,8 med turbo, mener jeg.
Som du selv nævner, kan modellen godt være lidt konservativ både med køreglæde og indretning, men det er stadig en lækker bil i mine øjne.
Men jeg er også udpræget morfar billist som sætter komfort over alt andet ;)

BMW er uden tvivl sjove at køre i, men er efter min mening lidt overvurderet på andre områder.
Skrevet af Bosse1983
Vi prøvede deres 220 4matic før vi købte Volvo. Jeg tror det var en 2013. Med 4x4 synes jeg egentlig ikke at køreegenskaberne lå langt efter BWS´s ditto, selvom det oplagt er en anden type respons.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bishop
"@kipvits
Gå efter den med mest plads. Med børn kan biler aldrig blive for store - så en nyere Superb kunne også være et godt komfortabelt bud."

Pladsen på bagsædet skal man være opmærksom på, især i disse moderne tider med bagovervendte sæder. De fylder altså en del, særligt hvis man følger anbefalingen og bruger bagovervendt op til de bliver 4.
Jeg der er +190 er i hvert fald nød til at være selektiv med bilvalg.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af T-41
Jeg der er +190 [...]
I omkreds eller højde?
\.
annonce
0