Snak

Mere indhold efter annoncen
@DBR

Lige færdig med Barn nr.44, den var da fremragende - Kunne næsten ikke lægge den fra mig.

Så valgte at bestille "den hemmelige tale" i går, samt "forbarm dig" af Grangé.


Hvad synes du om Hypnotisøren?
96 kg og 198 cm
@ Farfán

Ja, Barn nr. 44 er en page-turner.

Jeg er kun nået omkring 100 sider ind i "Hypnotisøren". Jeg skal nok give en melding, når jeg har fået tygget mig igennem den. Tiden til læsning er dog lidt presset for tiden.

Jeg har aldrig læst noget af Grangé, hvad er han for en "fætter"?
Y. N. W. A. #JFT97
Frankrigs ubestridte thrillerkonge, køb "De Blodrøde Floder" billigt og se om den er noget. Det er i hvertfald også en pageturner.

Grangé skriver godt, men der bliver ikke lagt fingre imellem beskrivelser af mord og tortur. Det omhandler maddiker, fluer osv. Super spændende bøger og ja de er altid 500 sider og opefter.

Hvis du har læst "Jeg Dræber" er det meget samme genre. Men Grangé er meget mere detalieret og beskrivelserne af Paris og lignende er rigtig gode. Man har nogle gange en følelse af man selv er der, og jeg har aldrig været i Paris.

Næsten alle hans bøger er filmatiserede med Jean Reno i hovedrollen.
96 kg og 198 cm
Ja, jeg har læst "Jeg dræber", og den var faktisk ret god, så jeg skriver lige Grange bag ørerne.
Y. N. W. A. #JFT97
Læser John Kings The Football Factory. Den har meget lidt tilfælles med filmen hvilket forvirrede og irriterede mig en del i starten (jeg er meget glad for filmen), desuden er jeg ikke sikker på hvad jeg syntes om den danske oversættelse. Når det så er sagt er det en fremragende bog so far, og noget af en debut. Man kan sagtens se udviklingen fra The Football Factory og frem til mesterværket Skinheads der er skrevet ti år senere.
"What else is there in life? Cricket is like watching paint dry. Tennis? Golf is a pain in the backside. The only game in town is soccer." Ken Bates
@ D.B.R

Jeg er aldeles enig med Farfan. Jeg har købt den nyeste med Grangé og begynder nok på den i morgen.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Er lige blevet færdig med Granges sidste nye Forbarm dig..

Vil sige at han holder sit tårnhøje niveau,og hvis man kunne lide hans andre værker,vil man bestemt ikke blive skuffet.

Som sædvanlig er historien ualmindelig grum og brutal,og Grange formår som kun få,at fastholde læseren i et fast greb.

Især den pensionerede politimand Kasdans makker Volokine er uhyre godt beskrevet,og dette umage par er spændende at følge.

Bogen kan varmt anbefales, til alle som tidligere har ladet sig begejstre af den fremragende franskmand.
M i a S a n M i a
Er i gang med min tredje Cormac McCarthy i rap.

Første de to filmatiserede No Country For Old Men og Vejen. Især den sidste (som jeg ikke har set som film) er helt fantastisk, gribende, hård, rørende og svær at lægge fra sig, selv om der langt fra er tale om en pageturner i klassisk (og måske Grangé) forstand. Kan VARMT anbefales.

NCFOM var osse god som bog, men imo ikke helt lige så god.

Er i gang med Alle de smukke heste nu, og det er for tidligt at fælde en dom.

Synes Hypnotisøren var god, faktisk bedre end Stieg Larssons udmærkede men overhypede krimier. Men ligesom Stieg Larsson burde en brutal redaktør have skåret mindst 150-200 sider. Den er dæleme lang.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Ja Hypnotisøren var fremragende underholdning,men om den ligefrem var bedre end Stieg Larsson"s mesterværk,vil jeg først kunne bedømme efter 1-2 bøger mere fra Keppler..

Men afgjort en mere end lovende debut,og det bliver spændende at se om de kan holde niveauet.
M i a S a n M i a
@Barca

Er 400 sider henne i Forbarm dig, og den er godt nok grum nu - synes dog starten med præsentation af Volokine og Kasdan, er lidt for lang. Men lige nu er det da super spændende, må hellere tilbage til bogen ;-)
96 kg og 198 cm
annonce