Snak

Mere indhold efter annoncen
"Så har du da ikke meget tiltro til den "almindelige dansker". Historien er vel også, bare en af hans mange løgnhistorier."

Den almindelige dansker, bruger vel også omkring 100 timer på at se PH, så meget tiltro burde du vil heller ikke have.
Jeg er ved at have kæmpet mig halvvejs igennem den 16 binds store 1001-nats-eventyr, som ikke er for bornerte sjæle.

De mange charmerende historier krydres ofte med et hav af eksplicit pornografiske situationer med hård analsex og andet i den dur. Derudover kan jeg ikke lade være med at at more mig over den temmelig skøre logik, der ofte kommer til udtryk i de forskellige plot.
Lose all to save a little
Imponerende Merc. Godnathistorierne i gamle dage må have været censureret, jeg skulle nok mene at kunne huske, hvis historierne havde indeholdt penetrering.

Har netop færdiggjort Morten Ramslands "Sumobrødre", der hensatte mig til 9. klasse, hvor "Vangede Billeder" blev gennemtæsket. Dette kan næsten kun være entydigt godt, og blev da også fint underholdt hele vejen igennem, ligesom tilfældet var det med "Hundehoved".

Nu står det på "Den store Gatsby", da det er, hvad jeg har.
--
Aaaarghh, Sidney Lee og bog i samme sætning er jo som at nævne Ralf Pittelkow og almindelige menneskelig anstændighed indenfor samme åndedrag. Der skal en del til, men jeg tror Ralf P ville kunne gøre mig, en bonderøv fra Venstres homeland, til stalinist. Jeg er stadig ophidset ovenpå DRs Debatten.

Nå, bøger, er i gang med en fremragende én af slagsen, som jeg kun kan anbefale: Englens spil af Carlos Ruiz Safon. Nogle vil huske hans hit Vindens Skygge, men jeg synes faktisk denne er endnu bedre, på én gang enklere men alligevel med flere lag.

Jeg har på et tidspunkt været træt af denne Austerske tendens med bøger, der handler om (ofte mislykkede) forfattere, men når det gøres så godt som Safon gør det, må man bare overgive sig. Læs den. Simple as that.

Den Store Gatsby er en klassiker - og bestemt ikke kedelig i modsætning til andre med den titel.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Jeg kan også kun anbefale bøgerne af Carlos Ruiz Safon. Det er super underholdning - jeg havde svært ved at lægge nogen af bøgerne fra mig.
I går læste jeg Henrik Skov Kristensens "Grethe Bartram" og i dag er jeg mere end halvvejs igennem Peer Kaae´s "Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej".

Begge kan anbefales, hvis man har de lyster.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
"Imponerende Merc. Godnathistorierne i gamle dage må have været censureret, jeg skulle nok mene at kunne huske, hvis historierne havde indeholdt penetrering."

Ja, den allestedsnærværende Mogens Boisen har ikke sparet på detaljerne i oversættelsen. Jeg hørte også historierne som knægt, men der var intet om Aladdins pulerier. Jeg tror Disney Sjov faktisk havde været lidt sjovere, hvis...

Hundehoved er fin, og jeg skal også læse sumobrødre ved lejlighed.
Lose all to save a little
Merc den er jo læst på 3-4 timer. Men det fin underholdning, og et fremragende tidsbillede.
96 kg og 198 cm
Er igang med Carsten Jensens Vi, de druknede.
Det er sgu god læsning. Kender ikke så meget til hans forfatterskab, udover kronikker osv.

Nogen der kan anbefale andre af hans romaner?
When dialogue fails, its time for violence.
moderator
Vi, de druknede er sublim. Helt fantastisk læsning.

Jeg er blevet færdig med Libri di Luce, og det var en kamp. Den er virkelig dårlig, og jeg var ved at cutte den mange gange.

Søskendeparret Hammers "Svindehunde" er også læst, og det bedre, omend den var vel hurtig overstået, og plottet var lidt for simpelt, men vil overveje flere i samme serie.

Mine bedste anbefalinger må gå til islandske Arnaldur Indridarson. Hans krimier med Erlandur er høj klasse, og udfolder sig i adstadigt tempo, hvilket klart er at foretrække.

Ellers vil jeg igen igen anbefale Gunnar Staalesens Bergens-trilogi, som er en enestående rejse gennem Bergen igennem et århundrede. Det er virkelig virkelig anbefalelsesværdig læsning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce