Snak

Mere indhold efter annoncen
Apropos hypnotisøren, synes jeg hypnose delen midt i bogen er sådan lidt underlig, det kunne godt være kortet lidt ned - men er vel også en grund til titlen.

Hvad synes i om stilen den er skrevet i? Med alle de beskrivelser af alt hvad der sker? Man vender sig til det, men i starten tænkte jeg det var lidt underligt.
96 kg og 198 cm
Hypnosedelen var KLART for lang. Det er utvivlsomt for at opbygge hovedpersonen, men det bliver for langsommeligt.

Ellers synes jeg bogen fungerer godt.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
@ 1899barca/farfan

Jeg er vist kun nået til side ca. 330 i "Forbarm dig". Foreløbig holder Grangé sit velkendt høje niveau.
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
moderator
Vil gerne sende en advarsel omkring "Einsteins sidste teori" af Mark Alpert. En ulidelig bog, som det dog lykkedes mig at færdiggøre. Inspirationen fra Dan Brown er tydelig, men det er lykkedes Alpert at præstere et endnu mere håbløst værk, hvilket i sig selv er en præstation.

Til gengæld kan Jo Nesbøs "Panserhjerte" anbefales. Den er fint skruet sammen.

Har desuden læst Torkil Damhaugs "Døden ved vand", som ikke helt var mig, men trods alt ok.

Endelig har den seneste stime bøger budt på Mari Jungsteds "Den du ikke ser", og det er formentlig den sidste bog af hende, jeg læser. Et tyndt og dårligt beskrevet persongalleri, og bogen er generelt forceret.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
@Repos er du medlem af krimibogklubben, lyder sådan...

Jeg droppede nemlig selv Einsteins sidste teori, da det lød som noget Dan Brown lort! Døden ved vand, synes jeg tilgengæld var god - anderledes bog, måske minder Lis lidt for meget om Lisbeth Salander. Kunne godt lide den psykologiske del i bogen, samt nogle pæne overraskelser til sidst.

Panserhjerte, er ikke den bedste Nesbø - men den er rigtig spændende og som altid høj kvalitet. Jungstedt har jeg kun læst fordi min kæreste køber dem, har kun læst den du ikke ser, og jeg havde nu ingen problemer med at løse plottet.

Må igen anbefale Barn nr. 44, som DBR også har anbefalet det en pageturner, med en spændende historisk vinkel på Stalin-tiden.

I mandags købte jeg den nye Leif Davidsen, billigt i netto så den skal jeg snart have læst, købte samtidig den nye Läckberg til min kæreste - og må da indrømme jeg også har læst dem. Men nu har jeg vist også bøger til et godt stykke tid, mangler stadig at læse de sidste 3 Arne Dahl- som venter på hylden.

Skal siges jeg går hjemme på barsel. derfor alt den læse tid.
96 kg og 198 cm
moderator
Nej, er ikke medlem af krimiklubben, men er nok en sucker for krimier. Efter mine indlendende favntag med nogle af de britiske, har de skandinaviske nu min interesse. Nesbø og Arne Dahl er gode, specielt Arne Dahls om A-gruppen, pånær det seneste metalitterære værk, er fine bøger.

Derudover ven´ter jeg spændt på Zafons næste bog. "Vindens skygge" var sgu fantastisk, medens "Englens spil" ikke holdt helt samme niveau.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
moderator
Skal Jean-Christophe Grange læses i en bestemt rækkefølge?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Nej egentlig ikke, men "De blodrøde floder" og "Dødspagten" er efter min mening de bedste. Den nye "Forbarm dig" er også klasse, mangler små 100 sider...

Sprogligt er Grangé næsten på højte med Arne Dahl. Hmm vi har vindens skygge stående, gav min kæreste den engang - kunne være jeg snart skulle læse den...
96 kg og 198 cm
moderator
Det synes jeg, du skulle. Den er velskrevet.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Nogen der har en ide om, hvor man kan få fat i Grange´s bøger til billige penge?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce