Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Tokyo er da eller fint. Alt fungerer. Man kan samtidig nemt tage toget rundt og fx tage nogle dage til Kyoto og så Hiroshima osv. Det synes jeg da i skal gøre. Det er dog halvdyrt at rejse rundt i Japan, det skal man lige gøre sig klart.
Dette er en signatur.
Skrevet af Aka101
Jeg har en kammerat, der rejste i Japan med en baby og det vil han ikke gøre igen siger han.

'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Sir , moderator
Hvorfor ikke? Jeg har venner der rejser Bali, Thailand osv rundt med baby, og der ville jeg da klart foretrække Japan. Jeg har dog heller ingen baby, så ved ikke lige hvad det problematiske med baby i Japan er.
Dette er en signatur.
Skrevet af Nørremark
Min erfaring er at kvaliteten af en sådan rejse også er meget afhængig af babys personlighed og lune. Et par af mine venner tog 14 dage på dette slot i Toscana med deres helt nye baby. Der er flere værelser.

https://www.airbnb.dk/rooms/693302?s=4Rzbe5PP
https://www.airbnb.dk/rooms/693591?s=4Rzbe5PP

Smukt område, fred og ro men stadig gode muligheder for oplevelser og god mad.
Skrevet af Aka101
Jeg kan ikke huske hvorfor. Kan være de bare ikke var typerne der "kan" rejse med en baby.

Kender også mange der har rejst med babyer uden problemer.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Misfits
Vi havde også mere eller mindre lagt os fast på Japan inden fødslen, men som Nørremark skriver, fandt vi hurtigt ud af, at vores version af en baby har brug for faste rammer og mulighed for at tage det lidt roligt. Jeg er ret sikker på, at jeg ville ærgre mig over at tage til Japan og så ikke rigtig få oplevet det, hvorfor den tur er blevet udskudt 4-5 år.

Toscana og slotsferie lyder ikke dumt, tak for anbefalingen Nørremark. Ved du om dine venner kørte derned? Ellers kræver det nok en lejebil, kunne jeg forestille mig.
--
Skrevet af Sheriffen
Vi skal en tur til Lissabon og Algarvekysten. Er der nogen, der har et par gode rejsetips hertil: Restauranter, oplevelser, vinslotte, natur, portvin etc.?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Nørremark
@Misfits
De fløj derned, lejede en bil og kørte rundt fra deres slot.
Skrevet af T-41
@Sheriffen
Jeg kan anbefale restaurant Clube de Jornalistas.
Af oplevelser kan jeg anbefale se en Sporting Lissabon eller Benfica kamp, at køre med overfyldte sporvogne, en tur op til Castillo de Sao Jorge eller Belemtårnet - og hvis du alligevel er ved Belemområdet kan du tage forbi Jeronimos kloster. Derfra er det oplagt at smutte forbi Pasties de Belem og købe de berømte kager. Prøv også pubcrawl i Bairro alto.
Af naturoplevelse anbefales det at man tager til Sintra.
\.
Skrevet af Hr. Undertegnede
Efter små 5 uger væk fra bekymringer, stress og ikke mindst jag er den grimme grimme hverdag tilbage .. Mit afkom påstår at jeg har lovet hende en rejse når jeg kom tilbage og selvom jeg tvivler, så lad da gå .. Vi har læst op i en bog om forskellige rejsetyper og der blev hun klart mest opstemt da jeg læste om charter-ferier ..

Så jeg vil høre om nogle har erfaring eller kender en god klassisk charterferie-destination/pakke/hotel .. Gerne et gyseligt sted med masser af børnefamilier som Mini kan hygge sig med medens jeg bare ligger og glor på andre børn foran en pool ..

Mini fylder 7 til sommer og jeg tænker at på billetter er jeg villig til at give omkring 10 af de lange, gerne mindre men jeg kan også lokkes til at smide lidt mere såfremt det er .. Og tidsmæssigt 7-10 dage i skolernes sommerferie ..

Nogle bud ..?
Jeg mødte en pige fra Smilets By- og hun var ordentlig G ..
Skrevet af Krook
Mallorca og Gardasøen er klassiske børnedestinationer der rummer en naturskønhed, der er umulig ikke at værdsætte, uanset grisefestpotentialet. Tag en tur rundt om (s)øen og du bliver glad.
Skrevet af Eskapisten
Nogen anbefalinger til Seoul og Tokyo?
Skrevet af Sheriffen
@T41

Tak for forslagene. Det er sgu en meget god ide med en fodboldkamp, hvis de spiller, mens vi er dernede :-)

Sintra og Bairro Alto er allerede booket - desværre har vi kun 3-4 dage i Lissabon, så det bliver et lidt presset program.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af pukledyret
Er der nogen der har været på skitur i Japan og vil dele ud af deres erfaringer?

Jeg siger bare hvad Burkina Faso tænker.
Skrevet af Steve Highway-61
Tokyo

Odaiba (med metro fra city), Shibuya (samt fodgængerovergang, yoyogi park om søndagen hvor japanerne picniccer), Park Hyatts grill fra Lost In Translation, Kejserpalaset, Tokyo Sky Tree og ikke mindst Golden Gai (bl.a. Suspiria-baren).
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Zenin
Seoul
Tag en tur til DMC zonen. Der er to forskellige turer. Begge indeholder en masser forskelligt spots i DMC, men kun den ene indeholder en tur til det eneste officelle område hvor nordkoreaner og sydkoreaner kan mødes. Hvis man skal på den sidste nævnte, skal man bestille i god tur og der er flere krav til påklædning. Bla at man ikke må have slitte jeans på mm.
Skrevet af Eskapisten
Hov Zenin og Steve. Tak for tips.

DMC Zonen er allerede på listen over ting, vi skal. Park Hyatts grill er interessant, det skal klart prøves.

Er der nogle af jer, der har erfaringer med fodbold eller baseball de respektive steder? Er det værd at bruge energi på?
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Hvis man vil på klub i Paris hvor bør man så tage hen?

He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ToonInStoke
Låner lige denne tråd.

Er der nogen der har brugt Travel Sense´s fodboldpakker til Premier League?

Min gamle farfar har vundet et gavekort på 10.000 i tips til en valgfri PL kamp igennem Travel Sense. Jeg har så købt gavekortet af ham.

Har forhørt mig hos dem om billetter til Newcastle - Man Utd med fly og 3 nætter på hotel for 2 personer. Det vil de have 5500 pr. person for. Umiddelbart hvis jeg selv vælger de samme billetter, samme hotel og samme flyrejse, så kan det laves for 7200.

Så nu kommer jyden frem i mig og tænker at det må de da kunne lave for de 10.000 kroner som gavekortet lyder på således at man ikke behøves at få penge op ad lommen.It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Dr. Cox
Vi overvejer at holde jul i en hytte i Norge eller Sverige. Vi leder efter plads til cirka 8 voksne, snegaranti og en go´ gang hygge. Det må gerne ligge isoleret samtidig med, at man i fornuftig køre afstand kunne komme på et fjeld med noget ski/snescooter. Ingen af os har nogen former for erfaring - er der nogen herinde der har prøvet noget lignende og kan komme med nogle tips og nogle erfaringer?

Jeg har haft kigget lidt på AirBnb og det virker ikke svært at finde noget, men jeg har som sagt ingen ide om, hvor langt jeg evt. skal op for snegaranti, hvilke områder der kan være og hvad man ellers kigger skal kigge efter. Vi bor i Odense, så det giver både fin mening at køre op igennem Sverige eller køre til nordjylland og sejle til Norge.
"Any other day I’d say no, but today I’m gonna go ahead and just say no."
annonce
0