Snak

Mere indhold efter annoncen
Jepp!
"Happiness is only real when shared"

hermed lidt om filippinerne :

du vil sandsynligvis lande i manila og til det er bare at sige se at komme videre. der er ikke meget at se omend man siger om manila at først hader man den så kommer man til at holde af den og til sidst kan man ikke undvære den. der ligger nogle meget store shopping centre og det er ikke dyrt.

filippinerne er et u-land, og det taget i betragtning er der faktisk en del ting der fungerer fint bl.a. infrastruktur. det er meget billigt og sikkert at flyve indenrigs så det kan anbefales.

jeg har været i moalboal (dykning og snorkling) på øen cebu, på mactan som ligger i forbindelse med cebu city. på malapascua som er en lille ø med 3000 indbyggere lidt nord for cebu (kan varmt anbefales til dykning og afslapning)fine strande og krystal klart vand.bohol er et must med chocolate hills, verdens mindste abe, samt dykning i verdensklasse, meget fine strande vand. derudover har jeg været rundt på cebu, leyte og mindanao.

filippinerne er meget korrupt og med en meget stor social forskel. nogle få har alt og de fleste ingenting. hvad de ikke har i rigdom har de dog i menneskelighed og smilene er store og ægte (for det meste). det er et af de billigste lande at rejse i.

dette var kun et kort beskrivelse. skal gerne uddybe og komme med forslag til steder der er værd at tage hen. generelt er der ca 30 grader i luften og i vandet.
crazy gang
Jeg er i den situation, at jeg blot skal have håndbagage med ud at flyve, og jeg ville derfor høre, om der er nogle af Jer kloge hoveder, der ved, hvor man kan købe de dersens åbn/lukke-poser til toiletsager osv.? Og hvad og hvor meget man må have i dem?

På forhånd tak.
Poserne kan man købe nærmest alle steder. Jeg har i hvert fald købt dem i den lokale Netto, så vil skyde på de fleste butikker har dem.


http://www.cph.dk/CPH/DK…bagagen.htm
Netto har dem ihvertfald.

Det er iøvrigt dejligt befriende at rejse kun med håndbagage
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Tak for svarene.
Ja, det er da en del lettere kun at rejse med håndbaggage. Så slipper man for den lange ventetid på baggagen og sparer også de penge det ville have kostet.
moderator
I den forbindelse har jeg lige et spørgsmål. Hvorfor er det egentlig at poserne skal kunne åbnes og lukkes? Hvorfor må jeg ikke bare bruge en frysepose? Hvordan bliver sikkerheden forbedret ved at posen har en åbne/lukke mekanisme?
Dette er en signatur.
I den forbindelse har jeg lige et spørgsmål. Hvorfor er det egentlig at poserne skal kunne åbnes og lukkes? Hvorfor må jeg ikke bare bruge en frysepose? Hvordan bliver sikkerheden forbedret ved at posen har en åbne/lukke mekanisme?


Mon ikke det er et spørgsmål om logistik og her tænker jeg mest på tid. Hvis Klude-Mette skal stå og fumle med knuder og eventuelt flå poser for at få dem op, koster det i de lufthavne hvor presset er stort.
Ydermere er det vel nemmere at fragte giftgasser og lignende i en helt lukket pose, ikke at jeg har den store erfaring med det..
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
moderator
Jo det kunne godt være forklaringen. Da jeg skulle til London i sidste uge, kunne jeg ikke finde min plastik-åben/luk toilettaske, så jeg måtte bruge en frysepose (som jeg ikke bandt knude på), og jeg fik allernådigst lov at beholde min deo, parfume osv, men næste gang ville det ikke gå sagde de, uden at kunne uddybe hvorfor det var vigtigt at der var en åben/lukke mekanisme på posen.
Dette er en signatur.
men næste gang ville det ikke gå sagde de, uden at kunne uddybe hvorfor det var vigtigt at der var en åben/lukke mekanisme på posen.

Hæhæ... jeg har selv haft ansvaret for nogle af de tosser, dog i dette tilfælde i Flesland Lufthavn. Tro mig, det er bedst ikke at fylde for meget i hovederne på dem. Fy-fy er nok.

Jeg har ikke sat mig ind i netop poserne. Generelt er det dog sådan at tiltag bliver unødigt specifikke, ned til mindste detalje, når det skal afgøres på international niveau. Der er sikkert folk i C.A.B. eller FAA som sidder med et svar, men i praksis handler det om at strømline systemet og der bliver hvorfor?, altid besvaret med fordi!, nøjagtig som i militæret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce