Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bongo-Anders
Jeg ved ikke hvor udbredt homeaway.com er i Skandinavien men det kunne være et forsøg værd.

Vi lejede hus i Phuket igennem dem for 2 år siden og ifølge min storebror gik det problemfrit.
Skrevet af JJWatt
do´s and don´ts i Norditalien.

Jeg planlægger at tage til Noditalien i 14 dags tid. Min plan er nu at flyve til Milano for et par dage, hvorefter leje en bil og besøge forskellige byer i norden.

Jeg slutter i Venedig, men alt i mellem er uafklaret. Nogle bud på byer og ting jeg bare bør ser eller undgå?
Skrevet af Barbuti
Jeg slutter i Venedig, men alt i mellem er uafklaret. Nogle bud på byer og ting jeg bare bør ser eller undgå?


Kør op til Como søen, i en af de små byer på den vestlige bred. Find et lille hotel i Moltrasio, Carate Urio eller Brienno. Der er masser af dem. Kør nogle ture (rundt om søen, i Valtellina dalen, ind i Schweiz til Lugano, som ligger lige omme bag bjergryggene). Snyd dig ikke for en middag på Hotel Posta i Moltrasio - bed om blæksprutte til forret og slut af med grappa.

Fortsæt efter nogle dage over til Bergamo, der har en fantastisk gammel bydel. Nu er det nok for varmt til polenta og gryderet, men ellers er det en klassiker fra egnen. Se Atalanta spille en hjemmekamp om muligt - de har et meget entuisiastisk hjemmepublikum.
Kør til Lago d´Iseo som skulle være et up and coming hang out spot for rige italienere. Jeg har ikke selv været der, så kan ikke give fifs med, men jeg har hørt rigtigt meget godt.

Stop i Verona på vejen til Venedig.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af JJWatt
Tak for tipsene, de er meget værdsætte.
Skrevet af The Kid
Var i Trieste for en måneds tid siden. Kan klart anbefale byen, super smukt og man kan tilmed tage sig en dukkert.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Skrevet af Slettet(351856201103)
Har godt 24 timer i Washington DC næste weekend. Regner med at skulle se Det Hvide Hus, Washington Monument, Lincoln Memorial, Capitol og hvad der ellers er i det område. Men udover det, er der så noget jeg bør bruge min tid på? Er åben for både museer, spisesteder osv. Jeg overnatter rimelig centralt, så har heldigvis ikke voldsomt meget transport.

Har overvejet Smithsonian, men jeg ved ikke om det giver mening kun at bruge 1.5-2 timer der.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af caz777
Alt det du nævner kan ses på en god gåtur på The National Mall og er en god start.

Derudover kan jeg anbefale at besøge Arlington krigs kirkegård (og Iwo Jima monumentet). Begge ligger ikke så langt fra National Mall.

Hvis du godt kan lide fly så er National Air and Space Museum også et besøg værd. Det ligger helt ude ved Dulles lufthavnen, så hvis du flyver derfra kan det være et stop på vejen.
https://www.si.edu/museums/air-and-space-museum-udvar-hazy-center

Det er en del af Smithsonian (som til info ikke "bare" er et museum, men nærmere 20 forskellige museer).
Skrevet af pyto
Vi har netop skrevet under på købsaftalen på et sommerhus ved Alicante, og skal nu bruge et par uger dernede. Er der nogle ekstraordinære ting, som vi skal se når vi er der?
Kvist raus.
Skrevet af jalokin
Der er ikke noget videre ekstraordinært men der er da et par borgruiner i området hvis du er til den slags. Fx Castillo de Santa Barbara i Alicante og Castell de Guadalest, som ikke er så langt fra Benidorm.
Der er Gay Pride i Benidorm denne weekend, hvis det har interesse.
Syd for Alicante er saltsøer med "kurbade" som måske kan være et besøg værd.
Nord for Alicante kan jeg anbefale bjergvandringer, paragliding og nedkøling/badning i vandfaldene Les Fonts de Algar.
Hvis du vil se fodbold så er Lorca, Levante og Valencia de nærmeste hold i La Liga og Segunda.
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Skrevet af Slettet(351856201103)
Tak for forslaget. Arlington var også noget jeg havde overvejet. Er det let tilgængeligt fra midtbyen?
Kommer, og rejser igen, med bus. Så kommer ikke ud omkring lufthavnen.

Angående Smithsonian, så var jeg klar over det var stort, men vidste ikke det var mange forskellige museer. Men er skam stadig åben for muligheder her. Noget politik eller historie kunne være interessant.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af caz777
Arlington/US Marine Corps War memorial (Iwo Jima) er i gå afstand fra National Mall (lincoln memorial enden). Det ligger lige på den anden side af Potomac floden.

De fleste smithsonian museer ligger også langs national mall. Deres egen side giver godt overblik over hvad der er: https://www.si.edu/museums
Skrevet af Slettet(351856201103)
Fedt! Jeg tager tager et kig. Tak for hjælpen.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Sir , moderator
Jeg skal til Dublin i næste uge. Nogle anbefalinger?
Dette er en signatur.
Skrevet af jalokin
Jeg var der til St. Patricks Day i år (3 overnatninger), så var mest på pub hvilket selvfølgeligt er anbefalesværdigt. Jeg skal ikke sige hvilken pub der er den bedste, men der var god stemning på Oil Can Harry´s som ligger på vej mod Ballsbridge/Aviva Stadium.
Vi spiste to gange på Farmer Brown på Bath Avenue, da de var anmeldt som en af byens bedste burgere. De skuffede bestemt ikke.
Vi tog også en tur på Guiness Store House. Jeg havde bestilt billetter hjemmefra på deres hjemmeside: https://www.guinness-storehouse.com/en
Det er egentligt interessant nok men en kende for kommercielt til mig.
Mine irske venner anbefalede mig i forvejen at undgå Temple Bar og området omkring dér. Det er der nok sker mest i nattelivet men priserne er skruet vanvittigt op og risikoen for at blive bestjålet relativ høj.
Jeg vil gerne selv have været på Irish Rock Music Museum (mener jeg det heder) men nåede det desværre ikke.
Lets face it, comedy is a dead art form. Tragedy, now that is funny...
Skrevet af Guldfugl
Kilmainham Gaol jail/museum, kan også anbefales!
Din moar!
Skrevet af Sir , moderator
Cool, det tjekker jeg ud Jalokin og Guldfugl.
Dette er en signatur.
Skrevet af Frygah2
Sir_c og andre,

Jeg overvejer et par uger i Sydøstasien, hvor tanken er selvfølgelig at se noget, men samtidig også erkende at de store backpackerture med ingen bad i 3 dage, 20 mands sovesale m.m. er forbi.

Hvis I skulle afsted et par uger (kan ikke mere grundet job), hvordan tænker I så sådan en tur skal skrues sammen? Jeg må indrømme jeg er lidt fordomsfuld ift. Thailand i forhold til at være proppet med turister? Men det er måske overdrevet?

Jeg tænkte noget i retning af en uge i Cambodja (Angkor Wat vil jeg gerne se), hvor man oplever dele af landet, efterfulgt af lidt mere luksus med hotel, pool, strand og afslapning. Det kan være Bali, Thailand eller andet.

Er der nogle generelle ting I kan anbefale/fraråde i den forbindelse?
Skrevet af jesperff
Vil klart anbefale Cambodia. Angkor Wat er imponerende (dog mange turister, anderledes kan det jo ikke være) og strandliv i Sihanoukville.

Mine Thai-erfaringer ligger langt tilbage, så jeg kan ikke sammenligne, men det er mit indtryk at Cambodia er langt mindre turistet end Thailand.

Acceptable hotelværelser fra $10, bedre værelser med a/c det dobbelte. God mad og meget billig øl
RFC - Hingstene
Skrevet af Sir , moderator
Jeg vender lige tilbage. Jeg skal faktisk selv til Cambodia (og thailand) i næste måned.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sheriffen
Vi er gået igang med at planlægge en tur til foråret. Det skal ikke være en alt for lang flyvetur, eftersom vi kun skal afsted en uge.

Vi har kigget lidt på Sardinien - nogen der kan sige lidt om øen?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0