Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Jægersborggade er lækkert.

Der er mange gode ting indenfor gastronomiens verden.

Sushi, gourmet, pizza, pasta, MANFREDS, hash, kaffe osv.

Rigtigt lækkert!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Matias
...
Skrevet af Romulus
Super, keep it coming. Jeres kommentarer giver et godt indblik i de områder jeg ikke kender så meget til.

Mht. vores krav:
2-3 værelses, >60 kvm huslejer ~8000kr

Jeg foretrækker Vesterbro da det meste af det lille netværk jeg har i København bor her. Jeg er dog bevist om de "små afstande" i København fsva. off. transport og den to-hjulede.

Håber det bliver til at finde noget attraktivt, især fordi vi har rimelig tid (jeg har et sted jeg kan crashe den første måned eller to, og min kæreste flytter først med i februar.
Skrevet af Kaffe
Fra d. 1/5 kan du muligvis leje eller købe min kærestes villalejlighed på Amager. 150 m2. Ikke voldsomt over 10.000 pr. måned.
Men det er måske lidt længe at vente.
Niddets arkivar
Skrevet af Matias
Byd 1,5 for denne her:
http://www.robinhus.dk/Default.asp
BoligID: 32537

- Det får I den for, og så kan I vælge at sidde afdragsfrit de første par år til 5-6.000 pr. mdr. Selvfølgelig lidt ærgergligt at den ligger i stuen, men til gengæld ligger den i en god karre (jeg kender den) og et rigtig, rigtig godt sted.
Skrevet af Romulus
Den ser lækker ud. Svært, ud fra billederne, at vurdere hvor generende det er at den ligger i stuen. Grunden til at vi umiddelbart ikke kigger på ejerlejligheder er en forventning om formentlig at få brug og lyst til noget større indenfor 5 år. Det er selvfølgelig muligt med den rette planlægning.
Egentlig havde jeg forestillet mig at en 1-2 år i en fremleje i København ville være ideelt, for så at få mulighed for på egen hånd at se byen og lære de fede steder at kende. I prisklassen 1.5-2 mio er det dog muligt at vi begynder at overveje køb.
Skrevet af elendil
Altså, hvis I er bonderøve, skal I vel også finde ud af om I overhovedet gider bo der. Det kan jo også være I finder et andet arbejde, der ikke kræver I bor i byen.

Jeg gider i hvert fald ikke (længere).
fck-medløber.
Skrevet af Amatøren
Et kompromis kunne være at købe en andelsbolig. Det er en mulighed for at have en relativt billig månedlig husleje, uden at optage meget store lån.

Det kunne evt. være den lejlighed, som jeg pt har til salg (hvis ikke det er i strid med bold.dk reglerne).

http://www.dba.dk/frb-2-…d-70119717/

Skrevet af Matias
Det kan i de fleste tilfælde ikke betale sig med andelsboliger for tiden. De er, i forhold til ejerboliger, udbudt til alt, alt for høje priser, og jeg tror det bliver svært for den klassiske andelsmodel, at overleve på boligmarkedet. Hele idéen gik af modellen, da man begyndte at sælge andelslejligheder til små ejerboligpriser. De penge er jo lagt for 5-6-7 år siden, og de potentielle sælgeres økonomi kan i manges tilfælde ikke bære så stort et tab, som en mere reel salgspis vil afstedkomme. Og så er det i øvrigt en jungle med andelskrone, andelsforeningsøkonomi, lån og gæld.
Skrevet af Halil
Ligger bold.dks brugere tilfældigvis inde med en lejlighed på 60+ kvm(eller en 2 værelses) i KBH klar til overtagelse fra 1. marts?

Bare sådan tilfældigvis.

Prisen kan nærmest være ligemeget.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Buttonfast1
er priserne stigende eller falende i kbh? en ejendomsmægler jeg talte med sagde de var stigende?
Skrevet af Will
Priserne er i den grad stigende. En ven af mig har netop overtaget en lejlighed på Amager sammen med sin kæreste. Lejligheden er beliggende mindre end 5 min. cykelafstand til Slotsholmen, er på 95 kvm (BBR) og havde en salgspris på 2.150.000 i november 2012, da de tidligere ejere købte. De tidligere ejere solgte pga. skilsmisse, og den blev udbudt til salg til 2.295.000. Min kammerat bød på den 2 dage efter, at den var sat til salg, men der var 3 andre, der også bød, og det endte i en budrunde, som blev vundet med et bud på 2.395.000 kr., dvs. en prisstigning på 245.000 kr. på ét år.

Så jo, prisernerne er stigende, og de skulle efter sigende ligge på niveauet fra før krisen. Der er enkelte undtagelser. Der gælder dog den regel (fortalte mægleren min ven), at hvis lejligheden er beliggende i det "centrale" (dvs. cykelafstand til centrum) København, ikke er stue eller 5. sals uden elevator og ikke beliggende ud til en stor vej, så kan man regne med en stigning i prisen ift. før krisen.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af SotD
Jesus christ Button du spammer mand :)

De stiger. Peter Ingemann fortalte mig i tirsdags at de er steget med 13-14% i Kbh.
Silkeborg IF
Skrevet af NPK
Jeg har forelsket mig i en andelsbolig i Jægersborggade.

Jeg har googlet mig frem til at andelsboligforeningen er i stor gæld, og dele af den er rocker-ejet.
Artiklerne er dog et par år gamle, er der nogen der ved hvordan det står til med økonomien i dag?
Skrevet af Bosse1983
Det er lidt optimistisk at antage at folk har indgående kendskab til en andelsforening i Jægersbrogade. Du kan jo kontakte ejendomsmægleren og bede om foreningens regnskab, er du interesseret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af dons

npk prøv at ligge dit spørgsmål ind på boligdebatten.dk der kan du helt sikkert få svar.
crazy gang
Skrevet af Kratos
Nu ved jeg ikke om der er flere rockerejede andele i Jægerborggade, men min kæreste havde faktisk også kigget på en andel i Jægersborggade og banken ville ikke låne hende pengene af den årsag at den var rockerejet.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af NPK
Tak for svar dons og Kratos.
Skrevet af Eskapisten
NPK - Økonomien i Jægersborggade er så vidt jeg er orienteret ret dårlig. Den er vidst i bedring, men dog stadig dårlig. Det kommer blandt andet til udtryk ved jævnligt stigende andelsydelser.

Med hensyn til rockerne, er det rigtigt, at der går rygter om, at dele af gaden er rockerejede. Det er dog på ingen måde noget, man mærker noget til. Pusherne, politiet og hipstermødrene er derimod ret dominerende i gadebilledet, så kan man selv vurdere, om man finder den slags charmerende.
Skrevet af La mano de D10S
@eskapisten

"Rockerne er ikke noget man mærker noget til, derimod er pusherne ret dominerende i gadebilledet"

Det er som om der er en meget oplagt sammenhæng der er gået hen over hovedet på dig. Medmindre du oprigtigt tror, at rockere bare er drenge, der godt kan lide at rode med knallerter.
annonce
0