Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Tak for noget lækker spam, om ikke andet.
Silkeborg IF
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Jeg forstår virkelig ikke, hvad man vil i Ishøj. Eller nogen af de andre omegnskommuner, for den sags skyld.

Man kommer ikke til at bo i byen og man kommer ikke til at bo på landet. Man får alt det dårligste fra begge dele: Store, trafikerede, larmende, osende veje, trøstesløse boligblokke og ucharmerende beboelseskvarterer.

Intet hyggeligt eller spændende bymiljø, ingen ro og natur som på landet. Bare det ringeste fra to verdener.


I Albertslund er 60 pct. af kommunens areal dækket af skove, søer og enge. Det er fredeligt, nemt og sikkert at komme rundt pga. byens unikke net af cykelstier, som adskiller cyklister og bilister.

Landsbyerne i Herstedøster og Herstedvester i den nordlige del (som er den pæneste del af byen) er ganske charmerende, og for ungerne er der masser af legepladser, et stort friluftsbad (Badesøen), gårde med dyr og aktiviteter mm.

Byen består primært af lavt byggeri (mange rækkehuse), og bortset fra Roskildevej, som man ikke rigtigt bemærker, medmindre man kører på den i bil, er der ingen store, trafikerede, larmende og osende veje (som f.eks. HC Andersen Boulevard i Kbh.).

Med S-tog er der ca. 20 min. til Kbh. H og mindre, hvis man rammer Bx-linjen. Inden længe vil letbanen binde hele området meget bedre sammen.

Der er 10 minutter i bil til Vandelsbæk Strand og 5 minutter mere til Ishøj Strand. Begge super fine badestrande med cafeer, restauranter osv.

Kom uden for Valby Bakke og se dig lidt omkring. Alt er ikke lige spændende, men det er jo heller ikke alle områder i Kbh., der er det. Meget af Kbh. er endeløse rødstenskarreer og boligblokke.

Når det er sagt, er omegnskommunerne og store dele af Kbh. i øvrigt præget af, at det centrale Kbh. suger det meste til sig. Det er ganske enkelt begrænset, hvad der er grundlag for. I Albertslund kan planerne for Vridsløselille forhåbentlig give bymiljøet et tiltrængt løft: https://www.vridsloese.dk

Vil man bo i nærheden af bymiljøer med cafeer, barer, restauranter og kulturelle tilbud, samtidig med man ikke har råd til at smide mange millioner efter en god bolig, vil jeg anbefale byer som fx Svendborg eller Vejle. De kan meget mere end den gængse omegnskommune til Kbh. Og ikke mindst: Du kan bo godt til fornuftige penge.

Personligt tilbringer jeg det meste fritid i min bolig, så jeg prioriterer en god bolig på afstand af indre by frem for små kår i indre by. Har man ikke været en del af festen på boligmarkedet, er der nogle nødvendige valg at træffe.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Jussi
Vandelsbæk Strand

Er den nyanlagt?
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Så vidt jeg ved, blev Køge Bugt Strandpark anlagt i løbet af 80’erne. Den består af sandstrande, klitter, søer, enge og skovbevoksning. De dele, jeg har set, er velholdte. I Vallensbæk er der for nylig anlagt ny promenade med badeanstalt. Det er vist nok en del af en større moderniseringsplan for hele Køge Bugt Strandpark.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af hjst
PST:

Pas på med ham Jussi, han plejer at have ræve bag ørerne :)

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Som et (normalvist) dannet og høfligt menneske, svarer jeg gerne på spørgsmål henvendt til mig. Men jeg har da bemærket, at Jussi er en af forumets mere finurlige eksistenser :-)
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Jussi
Vandelsbæk er sgu da sjovt. På linie med Advedøre.

Og jeg er ikke finurlig, blot ond, træt og gammel.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Ja, mon ikke du er lidt gammel og træt, hvis du ikke kan have det sjovt andre steder end de relativ små øer i Kbh., der kan lidt udover det sædvanlige.

Jeg er også gammel og har tilmed børn. Mine muligheder og mit behov for at hænge ud i Kbh. har længe været nedadgående, mens jeg med alderen er begyndt at sætte pris på fred og ro.

Af og til tager jeg S-toget ind til Kbh. for at gå på bar eller restaurant. I mellemtiden har jeg så 70-80 m2 mere at leve på end mine københavnske venner. Og tilmed i et spritnyt hus til den halve pris af den gængse lejlighed i indre Kbh.

Vi prioriterer forskelligt og fred være med det. Next step for mig er nok at flytte helt væk fra hovedstaden. Vi havde en god tid sammen, men jeg gider ikke rigtigt længere.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Jussi
Æh, OK?

Jeg er lidt i tvivl om hvem du svarer - og mest af alt hvorfor du skriver, hvad du skriver.

Hvis det ikke var til mig, så lad det blot være den selvterapi, det ligner.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af SotD
Du skal ikke sådan pointere folks stavefejl, Jussi. Så må du forvente at få en eller anden bizar afart af en overhaling.

Du er og bliver et røvhul!
Silkeborg IF
Skrevet af Jussi
Vandelsbæk var bare ny for mig,

KH Røvhulshul.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Pointe opfanget med svag forsinkelse. Min autokorrektur ændrer Vallensbæk til Vandelsbæk. Elendige bras.

Men således opdateret på planerne for Køge Bugt Strandpark og de seneste tiltag omkring Vallensbæk Strand føler ingen vel, at de har besøgt tråden forgæves. Når alt kommer til alt.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Halil
Har man ikke været en del af festen på boligmarkedet, er der nogle nødvendige valg at træffe.


Enig.

Vil man have et hus i KBH og kommer med en samlet husindkomst på ca. 1 mio om året, så bliver det en omegnskommune i syd eller vest(eller Kastrup/Tårnby), da priserne alle andre steder er for høje til det giver mening.

Satme vigtigt at bo tæt på S-togs linjen, da cykelturen på arbejt nok er slut med mindre man er en spandexfreak.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Common sense

Vi har et byhus i Sønderborg (136 m2), som er tæt på caféliv/restauranter (bl.a. Syttende), stationen, SDU, strandene, skovene, havnene, slottet m.m. (under 500 meter). Elsker at kunne gå rundt til alt i en by som hverken er for lille eller for stor (selvfølgelig en smagssag). Kulturen blomstrer, nye spisesteder dukker op (da lokalelejen ikke spiser hele overskuddet) og man satser meget på miljø-/klima relaterede projekter og virksomheder.

Hvis jeg skal til KBH. tager jeg flyet, hvor man senest skal tjekke ind 15 minutter før, der er gratis morgenmad i lufthavnen, specialøl på de sidste afgange om fredagen, friskbagt brød og økologisk juice fra de lokale på Als om bord. I juleperioden har stewardesserne pyntet kabinen med julepynt.

Det jeg prøver at sige er, at flere og flere bor på Als, men stadigvæk har "Københavnerlønninger". Når jeg smutter afsted for at arbejde i KBH, kan jeg være på Kongens Nytorv i løbet af en god time. Med et hus som koster en tiendedel af et tilsvarende i KBH.

Så jeg rejser ofte med så forskellige typer som Michael Kristiansen (TV2), Anders Bondo Christensen, Kim Fausing, Jesper Koch, Thomas Eje, hvor vi smalltalker om alt og ingenting.

Så man kan altså godt arbejde i København uden nødvendigvis at bo der, uden at spilde mere end højest nødvendigt på transport.
Skrevet af JIF93
Hej Common Sense,

Jeg har endnu ikke været så aktiv på forummet herinde, men du fik mine hænder til tastaturet da du bragte Sønderborg på banen.

Sønderborg er en interessant case. En by der - isoleret set - ligger langt fra alt, men ´tæt´ på København. Du har samme transport tid til Kolding midtby, som du har til Kongens Nytorv. Jeg havde fornøjelsen af at bo i Sønderborg i sammenlagt 1.5år ifbm. ansættelse hos Danfoss, og jeg kan nikke genkendende til de mange positive ting du lister op. Det er et skønt samfund med fantastisk natur uanset hvor du går hen.

Af ren nysgerrighed; hvordan ser du Danfoss´ succes som værende en determinerende faktor for, hvor attraktivt det er at bo i og omkring Sønderborg? Danfoss gør rigtig meget for lokalsamfundet, og det er Sønderborg Lufthavn og Alsik bl.a. to gode eksempler på.Skrevet af qanatoli
Anmeldt for spam.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af caz777
Nu da denne tråd er dukket op til overfladen igen, så vil jeg lige dele dette link med et lækkert rækkehus på Amager:
https://www.realmaeglerne.dk/bolig/148-0470-restrupvej-29

Huset og området er helt fantastisk til børnefamilier, med stort bilfrit (sikkert) område og masser af børn i alle aldre. Vi var fantastisk glade for at bo der, men flyttede til det store udland for 1 år siden, hvor vi lejede huset ud. Men nu er det til salg såfremt nogen skulle have interesse...(KØB for satan! :D)

Giv endelig lyd hvis der er nogle spørgsmål.
annonce
0