Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Razz
En af mine gode venner sidder i embedsudvalget og han kan virkelig underholde, når han fortæller om institutionernes svar på høringsbrevet.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af elendil
Det er garanteret ret banalt, men hvorfor er det tåbeligt at tro burkaklædte personer er ringere til at orientere sig i trafikken?

EDIT: Jazzy nåede at svare, men er det så forbudt at tøffe rundt i burka? Det falder måske ind under alm. foragt for trafikken?
fck-medløber.
Skrevet af Cabra
Hvem har nogensinde set en kvinde i burka køre bil? Det virker som om, at man leder med lys og lygte for argumenter, som stiller forslaget i bedre lys.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Har aldrig set nogen i burka i Danmark.

Har hørt der kun er 3 kvinder i hele landet, som går rundt i en burka.

http://www.bt.dk/danmark…a-i-danmark
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Cabra
Den konservative politiske ordfører Henriette Kjær siger i dag:

- Man skal være lidt underlig , hvis man går med burka eller niqab. Der må stadig være et element af tvang i det, ellers er det en provokation

Ja. De få der bærer burka gør det selvfølgelig for at provokere os andre.
Skrevet af jazzy , moderator
Det kan Henriette Kjær så mene, hvis hun vil. Personligt mener jeg, at man skal være lidt underlig, hvis man må gå som minister fordi man ikke kan finde ud af at betale sine regninger, men sådan er vi jo så forskellige.
Skrevet af Mr_Hat
tja, hvis underlig er en betegnelse for folk der er anderledes end os andre, så er det vel rigtigt nok....

Trafikargumentet var også latterligt, men ikke desto mindre synes jeg han fremstod mere fornuftig end Breinholdt, som jeg ellers plejer at være ret tilfreds med...

Har da set masser med Burka og hvad det ellers hedder.... men kommer jo nok an på hvor i landet man kommer fra....
Skrevet af Burro
Der er i hvert fald ikke kun 3, der "med mellemrum?" går med burka. Har de været i Gellerup og tælle efter? Hvad menes der i øvrigt med "med mellemrum?" Dvs. nogle gange kun med almindeligt slør, og andre gange med burka? Usandsynligt.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Cabra
Der menes vel at man går med burkaen regelsmæssigt. Man kunne vel forestille sig at de skiftede i mellem burkaen og så niqaben.

Man hvordan ved de at der findes personer som går med burka engang i mellem, for så at skifte over til fx niqaben? Interviewer de folk? Jeg finder det også mærkeligt at folk skulle skifte i mellem fx et tørklæde og så burkaen. Vedmindre de har draget den konklussion, fordi disse(3)eller højere i perioden, hvor undersøgelser er forgået enten har valgt at blive mindre religiøse, eller at deres mænd ikke længere går ind for burkaen mere.

Jeg kunne godt tænke mig at finde ud af deres fremgangsmåde, for selvfølgelig er det mere end tre - ellers er jeg bare sådan tilfældeligt stødt ind i dem alle tre.
Skrevet af metalgearsnake
Du har tilsyneladende ikke forstået debatten. Det handler ikke om at forsvare burkaen, men om retten og statens rolle i denne sammenhæng.

Jeg tror nøgleordet for dig er: Det liberale demokrati. Tjek det ud.

Det bliver åbenbart brugt til fulde!

Nogen mennesker ved at debatten er latterlig, mens andre fortsætter i det døde spor..

Tak for idag.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Har aldrig set det her i Danmark (heller ikke engang uden mikrofon):
http://doctorbulldog.fil…0/burka.jpg


Om det præcise tal er 3 eller 10 er lettere ligegyldigt - pointen er at det er ufatteligt få, der går sådan rundt.

ps. Bryder mig ikke om "hip-hop bukser" - dem med kæmpe hængerøv. Dem kan man forbyde samtidigt - meget underligt tøj og yderst provokerende.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Fernando M.
Jeg tror grundlæggende, at det de kritiske politikere ønsker er et opgør med de påtvungne burkaer - at de så vil løse det med et forbud er en tydelig indikator på, at deres fatteevne er uendelig lille...

Ikke mindst fordi det faktisk kan ende med at være en reklame for burkaen til de trodsige, og gentager man undersøgelsen næste år er der måske 10 der regelmæssigt vader rundt i det rædselsfulde klædestykke.
Skrevet af Cabra
http://politiken.dk/poli…e881697.ece

Er jeg den eneste som frygter for den kære Khader? Håber han kan formulere sig bedre på engelsk end tilfældet ofte er med det danske.
Skrevet af Jussi
Frygter i hvert fald for den bil han bakkede ind i for et par timer siden på min vej.

Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Cabra
http://politiken.dk/poli…e881874.ece

Det nye i Burka-undersøgelsen. I øvrigt morsomt, at en kvinderne med burka på - har skal vi sidde Vestlige orienterede sko på:)

Men okay, det er jo også den eneste del af kroppen, de får lov til at gøre noget ud af dem selv og man ser ofte tilfælde med kvinder som har lakeret deres fødder og har rigtig pæne sko på.
Skrevet af thomzon
De "forskere" er da godt nok nogen retardoer.
Den bedste måde at få et realistisk tal på hvor mange der bruger burka er vel bare at spørge i de butikker på bl.a. Nørrebro og andre indvandrer-bydele hvor man kan købe burkaer og nigab hvor mange kunder de har og om det er til a) daglig brug eller b) brug til karneval, fotoshootings eller bankrøverier.
For der må jo være et kundegrundlag, ellers ville det jo være tåbeligt at have det på lager.
Skrevet af Jussi
Cabra

Kan du gøre dig lidt mere umage med denne sætning:

´I øvrigt morsomt, at en kvinderne med burka på - har skal vi sidde Vestlige orienterede sko på´

Blot for forståelsens skyld.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Cabra
Det er et citat, jeg har stjålet fra Khader:)

´I øvrigt morsomt, at en kvinderne med burka på - har skal vi sidde Vestlige orienterede sko på

Naser Khader.

På dansk:

I øvrigt morsomt, at en af kvinderne med burka på har, hvad vi kunne kalde for Vestlige orienterede sko på.

P.S Har Khader påkørt en bil?
Skrevet af Jussi
Ah, sorry.

Til dit spørgsmål- efter al sandsynlighed, ja.

Tjekkede dog lige, og ingen skade er sket.

Ellers ret sjovt med alle disse øresneglsmænd, som render rundt i mit hood fra tid til anden.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Cabra
»Det er vigtigt, når man er ansat i den offentlige sektor, at der ikke er noget, der forvirrer borgeren eller siger, at her er en, der har en forudindfattet holdning til noget. Det bliver en barriere i forhold til borgerne. Det er et skidt signal at sende, og det vil vi forbyde«, siger Peter Skaarup.

Overstående udsagn er møntet på tørklædet. Jeg tror og især håber at Peter Skaarup i dette tilfælde undervurderer den danske befolkning, når han går ud og siger at et tørklæde skulle kunne decideret forvirre borgerne og at den i øvrigt skulle kunne fortælle noget om en overbevisning der kunne forhindre denne i at udføre sit job ordentlig. Det må da nødvendigvis være den der tænker disse tanker og dermed deler Skaarups opfattelse, som har et problem og ikke kvinden som har valgt at gå med tørklæde. Hvorfor er kvinder med tørklæder pludselig blevet til en masse, hvor der er konsensus omkring deres tanker og overbevisninger?

Udfra en samfundsmæssig og økonomisk indgangsvinkel er dette jo også meget uheldigt, da det helt sikkert vil betyde at nogle kvinder vil fravælge et job på den baggrund at de ikke føler at deres tørlæder har noget som helst med deres kvalifikationer at gøre.

Og sidst, men ikke mindst. hvorfor i alverden skal man skabe et problem, når forskellige steder som fx Føtex og Mcdonalds fint klarer det med et tørklæde med deres logo på. Det hele lugter at, at man bare vil have revet disse tørklæder af, uden at tænke på følgevirkningerne og det at det intet fortæller om kvindens mulige kvalifikationer. Jeg kan sagtens forstå at man i et erhverv som dommer, ikke skal iklæde sig religiøs beklædning. Men hvorfor skulle det være et problem i fx en børnehave?
annonce
0