Snak

Mere indhold efter annoncen
Er det mig eller er der rettet lidt i det indledende indlæg, således at det får karakter af et pitch, og ikke bare "Cleopatra, jow jow"?
Jeg kan i hvert fald godt li´ den synopsis-agtige opbygning med stikord til alt det væsentlige. Så kortfattet at man næsten skulle tro forfatteren ikke havde noget på hjerte...
Til Razz´ forsvar, så synes jeg faktisk, tråden er blevet ret underholdende.

Machos skarpe indspark har naturligvis også en del af æren i den henseende.

F5-mode er genoptaget.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Hvis filmen er 4 timer lang og det er hvad der kan trækkes ud af den, er underskuddet i mine øjne forklaret.
Naturligvis er det trist at det skal være nødvendigt, men det er desværre mit indtryk at du har brug for så mange ledetråde som overhovedet muligt.


Hvad var det du ikke forstod, da jeg bad dig om ikke at rette bager for smed.

Af en person, der 1) ikke forstår behovet for tråden og 2) gerne vil fremstå overskudsagtig og nu åbenbart også original, så bruger du du forholdsvis meget tid i en tråd, der endda bærer undertitlen Mercenary-fri zone.

Omvendt, så giver det jo din antydning af, at jeg ikke skulle være særlig kvik et ret tydeligt skær af ekspertviden på området.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Bosse, der er alene rettet i overskriften.

Jeg gjorde det før jeg kom i tanke om, at Mercenarys kommunikative evner ikke skal findes i bogstavernes verden.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
"...så bruger du du forholdsvis meget tid i en tråd, der endda bærer undertitlen Mercenary-fri zone."

Du spurgte, jeg svarede. At du vil gøre det til en diskussion om formuleringsevner og mangel på intelligens - dit evindelige kneb, og jeg føler mig ikke så ramt - er jo bare en retorisk finte, der skal dække over at du ikke rigtig selv har noget at byde ind med.

Men jeg venter da spændt på at læse noget om filmen fra din hånd. Med mindre "4 timer lang og masser af dialog" simpelthen bare er dit bidrag?
Bosse, der er alene rettet i overskriften

OK. Jeg er klar over retro er det nye sort, men filmanmeldelser pr. telegraf er lidt i overkanten. Lang film -stop- mange mennesker -stop- meget snak -stop- lækker dame -stop-.

Jeg tror dog det kan slå an i vores travle hverdag. Hvis du tager imod bestillinger, vil jeg gerne have omskrevet Mein Kampf.
Jeg har vist ikke talt om manglende intelligens. Intelligens er jo ikke et entydigt begreb. Jeg kunne bare konstatere, at du ikke læste det jeg skrev. Det gælder stadig.

Jeg har vist iøvrigt heller aldrig givet indtryk af, at det skulle være en dybdegående analyse af Cleopatra, men derimod bare et pip om filmproduktion i det der vel var filmens guldalder også selvfølgelig om Elizabeth Taylor.

PS. Selvfølgelig føler du dig ramt. Ellers ville du jo ikke hive den tyndslidte uoriginal og kedelig fem. Hvem fanden har iøvrigt sagt at nedladenhed skal være original og spændende ?

PPS. Jeg vil iøvrigt ikke gøre det til en diskussion om formuleringsevner. Der er nemlig ikke noget at diskutere.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
"Ellers ville du jo ikke hive den tyndslidte uoriginal og kedelig fem."

"PPS. Jeg vil iøvrigt ikke gøre det til en diskussion om formuleringsevner. Der er nemlig ikke noget at diskutere."

Ironien er vel ikke vendt mod dig selv?
annonce