Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Svoger
Elendil, du er begyndt at gå nøgen rundt, er du ikke?
Jeg er med på, at det gør det nemmere for dig bare at hoppe direkte i bad, når du kommer hjem, og du slipper for at skulle desinficere tøj. Men det er altså, uanset situationen generelt, fortsat ikke socialt acceptabelt, at du går sådan rundt i det offentlige rum.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af elendil
Haha. Det er tyve år siden jeg har rendt nøgen rundt i det offentlige rum. Til gengæld har jeg ingen gardiner til de vinduer der vender ud mod vejen.

Det kan godt være det er det.
fck-medløber.
Skrevet af Steve Highway-61
ja, sir, jeg må lægge det bag mig

men det var nu meget en sjov vits ?

eller er jeg derude de palma var da han lavede wise guys, at han fandt ud af ingen rigtigt havde hans morbide humor ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Black Spider
Hvad er det med misforståede typer, der tror, at bare fordi de siger noget og griner som idioter bagefter, så har de fortalt en vittighed? Og hvis de siger noget totalt åndssvagt og fornærmer folk, så var det selvfølgelig også bare en vittighed?

Næste gang en amerikansk præsident er i landet, så kunne man da næsten håbe, at Steve ville udøve sin "morbide humor" eller hvad fanden han kalder det, og så smider en sko i præsidentens generelle retning. Og når Secret Service bøflerne sprinter imod ham, at der så er en lydmand i nærheden, der kan opfange Steves insisterende "it was just a joke!!" før han bliver tacklet i jorden.
Skrevet af Imperator
^^ Fantastisk.. David Bowie møder Joaquin Phoenix´ joker..
Skrevet af anders.hede
Linda P er kommet til at lave et indlæg om at det sucks med al det Corona og så har hun hashtagget at hun har lyst til at tæve en kineser.

Det har SJW selvfølgelig haft en fest omkring, for man skal jo for en sikkerhedsskyld være sikker på de onde intentioner.

Ja, det er da en grovkornet ting og sikkert heller ikke lige det mest velvalgte, men hun er komiker, og der må shu gerne være lidt højt til loftet. Men hun har nu selvfølgelig gået den fulde bodsgang. Brian Mørk har så for provokationens skyld og for ikke at lade hoben af sure mennesker vinde, skrevet ca det samme.

Vi er altså stadig i en tid hvor den slags fylder en del.
Skrevet af Bosse1983
Går hun bodsgang? Hun forarges jo over at folk forarges. Krænkelsesparathed på et helt nyt meta-niveau. Hun forarges sågar over, at folk deler hendes indlæg før hun når at slette det. Det er meget bizart det hele.

Komiker er vist ikke en beskyttet titel, men hvis man benytter den, kan man så slippe afsted med det meste, og efterfølgende blive hysterisk når man leverer en maveplasker?.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af anders.hede
Sjovt det kommer fra dig, der netop har sagt “kinøjservirus” i den anden tråd.
Er du klar over hvor meget hate, det ville give i de kredse?
Skrevet af Bosse1983
Apropos hot takes, var det vist et på mit indlæg. Hvad er det egentlig du tror "kommer fra mig"?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(320937202705)
Er "Kinøjser" nedsættende? En hurtig google søgning tyder ikke på det.
Skrevet af anders.hede
@bosse. Altså “sådan en” der reagerer kritisk på sprogbrug. Jeg kan ikke altid holde styr på dig og ikke-en-bot, fordi I ofte har stået for meget ens holdninger. Det beklager jeg at jeg ikke er bedre til at holde styr på. Pudsigt nok er netop ikke-en-bot også den næste til at skrive.

For mig har Japser, Spanioler og Kinøjser altid været uhøfligt. jeg tror det er omkring 10 år siden jeg blev opmærksom på at nogen ikke var begejstret for de udgaver. Der er vel også sikkert en art nedladenhed over det.

I den her sammenhæng var det _også_ sammenkobling af Kina og virus(den kinesiske virus), som også har givet eks. Trump store tæsk og også vil give det i det segment, jeg omtalte

For mig at se mht Linda P - Man kan diskutere det elegante i det - men jeg kender det da godt fra min egen humor at jeg kan sige noget, der på ingen måde skal tages bogstaveligt. Man kan blive så irriteret på Corona at man kommer med et udbrud. Ved mig har det været skituristerne, som jeg blamer for den her situation. Men altså ikke som i “hold kæft, hvor skulle skiturister have tæsk, bogstaveligt talt!”, men mere som i et opgivende “suk, hvor er det bare trælst”. Den form for kode er det nok naivt, desværre, at mange mennesker kan finde ud af, og så ender vi at der skal slettes og beklages.

Når den så er slettet fortsætter det med -“nah, du beklagede ikke på den helt rigtige måde!” Etc.

Men det er da i hvert fald en Corona Hot Take, for elegant bliver det aldrig når man siger noget, skræpper lidt og sletter igen,
Skrevet af Slettet(320937202705)
"Pudsigt nok er netop ikke-en-bot også den næste til at skrive"

Nu har jeg jo netop brugt termen i et par indlæg, så det er vel ikke specielt pudsigt at jeg reagerer. Det er jo dig der sammenblander.

Jeg kan ikke lige se at "Kinøjser" og e.g. "Japser" skulle være af samme karat, men jeg skal være den første til at undskylde hvis det vitterligt bliver opfattet, eller fungerer, nedsættende.

En lille retfærdiggørelse er hvis det bliver brugt mod landet og ikke befolkningen. Jeg har intet problem med at udtale mig nedsættende om det kinesiske diktatur.
Skrevet af Sir , moderator
Dette er en signatur.
Skrevet af repos , moderator
Hvis man er til mere blæste typer end Vibeke Manniche, så tag et kig på Christian Eisner på FB. Der får den for fuld udblæsning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Bosse1983
@anders.hede

Jeg glemte dig helt. Det beklager jeg. Det sagt, er det ret oplagt at du læser ting ind i mit indlæg jeg ikke på ingen måde giver udtryk for.

Jeg skriver på intet tidspunkt at jeg finder Linda P´s kommentar racistisk eller på anden måde stødende. Det er dog ret oplagt at i den situation vi befinder os i, og helt generelt, er der nogen som den vil falde for brystet.
Linda P lever af at stå på en scene og joke. Det kræver for det første at man kender sit publikum og typisk også at man er lidt tykhudet. Linda P formår at levere et imponerende skævskud på begge parametre. Hun leverer en usjov maveplasker, som nogen fornærmes over. I stedet for at acceptere det, trækker hun i land mens hun fyrer et hysterisk rant af, som tilsyneladende ender med et rage quit fra Instagram. Jeg håber da inderligt at hun tåler lidt mere, når hun står på scenen.

I forhold til hendes undskyldning, kan man jo læse den her:

https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/lagt-for-had-jeg-beklager-meget/8070738

Det er en undskyldning fyldt med beskyldninger. Når man starter med "I særdeleshed i disse krænkelsestider", signalerer det ikke just en dybtfølt bodsgang.

Som komiker lever hun i stor grad også af aktivitet på sociale platforme, men hun lader ikke til at forstå hvordan det fungerer. Det er offentlige platforme, så selvom hun poster noget bøvet, på det hun føler er sit eget lille hjørne, må hun forvente at der deles og kommenteres. Hun kan naturligvis ikke forvente, at folk deler og liker når det er godt indhold, men afstår når hun skider i bukserne. Når hun så har skidt i bukserne, er det tilladt at stoppe før man har lort fra hårfæstet og helt ned i skoene. Hun vælger dog at forarges over at folk forarges og i stedet for at italesætte det ordentlig, opfører hun sig som en surmulende teenager. Hun fremstår gennemført nederen.

Hun kan jo anmode Instagram om en halv times forsinkelse på alle posts, samt det samme antal bekræftelser som eutanasi-patienter normalt må give, så hun en anden gang undgår at begå utilsigtet selvmord på SoMe, med Bengt Burg på skærmen som det nærmeste man kommer nogen ved dødslejet. En sørgeligere skæbne findes næppe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Snefens
Jyllandsposten har i dag en artikel om falske testresultater. Hvis man gør nogle lidt brede antagelser kan man komme frem til et ret u-intuitivt resultat.

Mørketallet for smittede i Danmark er der af gode grunde ingen der kan sige med sikkerhed, men hvis man laver antagelsen at det reelle antal smittede er ca 35 gange det officielle antal, vil der i øjeblikket være ca 3.386*35=118.510 smittede eller ca 2,5% af befolkningen.

Har man en test der giver et korrekt resultat i 97% af tilfældene (og et forkert i 3%), vil sandsynligheden for at resultatet er korrekt, hvis man som tilfældigt udvalgt får et svar der siger at man er smittet, reelt kun være 45%.

The Bayesian Trap: https://www.youtube.com/watch?v=R13BD8qKeTg
Skrevet af Duck
Hvor ser Linda P. ´Lykkehjulet´, er det tilbage på skærmen?? Har savnet det siden Bengt og Karina styrede løjerne, og jeg fattede aldrig helt, hvorfor de tog det af skærmen.
Skrevet af Duck
Særligt spørgsmål 3 om test af udvalgte dele af befolkningen er uhyre interessant. Det er næsten ikke til at bære, at vi her i Danmark pga. manglen på testudstyr formentlig har forpasset muligheden for løbende at teste tilfældigt udvalgte. Det er sagt med forbehold for, at jeg ikke ved alt, hvad Sundhedsstyrelsen går og roder med, og at der måske allerede er adskillige forskere på universiteterne eller andre steder i gang med netop dette.

Men, altså, selvom datasættene stadig ville være små, kunne man næsten ikke have undgået at få nogen brugbare resultater, havde man f.eks. testet 1000 udvalgte danskere om dagen siden dag 1.

Tyskerne havde en test klar i januar, de begyndte allerede at arbejde på den i efteråret 2019, og gjorde resultaterne tilgængelige for alle WHOs medlemslande. Vi sov i timen.
annonce
0