Du svarer på indlægget:
Nu er amerikanerne jo også længere fremme end danskerne i beskyttelsen af den personlige frihed men alligevel.

https://www.ccn.com/california-governors-stay-at-home-order-is-unconstitutional/

Som en af mine rigtige venner skrev så er Højesteret i Danmark nok mest aftægtsplads for departements drenge der ikke skal have noget klinket.

Lidt problemer som altid, når du begynder at pludre uden at besvære dig med at undersøge dine kilder først.

Hvem har faktisk skrevet det blog-indlæg?

https://www.ccn.com/author/wesley-messamore/

Markets Contributor for CCN living in Nashville, Tennessee. Bachelor of Business Administration from Belmont University in 2009 (majored in Entrepreneurship). Organized Senator Rand Paul´s first and second online fundraisers in 2009. Correctly predicted the bitcoin bull market of 2019. Roving editor for the Independent Voter Network since 2013. Email me | Follow Me on Twitter (followed by: fmr Rep. Ron Paul (R-TX), Sen. Rand Paul (R-KY), fmr NM Gov. Gary Johnson, and Rep. Thomas Massie (R-KY))

Okay, så det er skrevet af en HA´er med speciale i entrepreneurskab. Oven i det er han så en af de der sørgelige Ron Paul-tilbedende libertarianer-tosser, der grundlæggende tror, at anarko-kapitalisme er en gangbar ide.

Er det nogen overraskelse, at han mener, at et regeringsindgreb er forfatningsstridigt? Nej, åbenlyst ikke. Sådan er libertarianere. Sådan er Ron Paul og hans disciple. De er også imod våbenregistrering, våbenbegrænsninger af enhver art, regler imod forurening, og vaccine-tvang. Og beskatning, nu vi er ved det.

Er der nogen reel kilde på hvorfor det faktisk er forfatningsstridigt? Her tænker jeg en konkret dom fra højesteret, der åbent etablerer, at i tilfælde af dødelige virusudbrud, som er ude af kontrol, så har guvernører stadigvæk ikke retten til at reducere forsamlingsfriheden? Nej, det har vi ikke.

Hvad vi i stedet har, er et post-gymnasialt essay på hvad en ikke-jurist tænker må være den korrekte tolkning af forfatningsret, baseret på den fuldstændigt absurde præmis, at når der kun er 870 kendte tilfælde af covid-19, så er der kun 870 faktiske tilfælde, uagtet at der specielt i USA er et enormt mørketal samt at smittekurven umiddelbart er eksponentiel.

Det er ikke skide godt, Steve. Men du er selvfølgelig ligeglad med detaljerne. Det "lyder" godt, ikke også? Og det er jo det vigtigste.
0