Du svarer på indlægget:
Hvis man frygter, at der kommer til at mangle respiratorer på hospitalerne, hvorfor frygter man så ikke for at mangle den mest essentielle respirator af dem alle - Økonomi!

Det kan godt være, at Mette F og socialismen er så fantastisk i disse dage, fordi de kan finde det mest simple værktøj frem og lukke hele butikken. Det er sgu alt for nemt. Og helt ærlig, kræves der dokumentation på hvorfor, at en økonomisk krise er dårlig for denne situation?

Og jo, syge mennesker koster penge. Også for økonomien, men hvad fanden er forskellen på at være syg og ikke kunne gå på arbejde kontra at være rask og ikke kunne gå på arbjede? Disse 2 ting udligner hinanden, så jeg har svært ved at følge argumentet.

Lige nu diskuterer vi 2 løsninger. Man kan lukke butikken eller åbne alt op igen. Vi skal måske finde et løsning mellem de 2 på et tidspunkt. Vi holder alt lukket nu, fordi vi kan, men når vi ikke kan, så skal lokummet nok begynde at brænde.

Mit forslag er, at man må lave en risikovurdering på, hvem der er udsat og hvem der ikke er. Hvem kan gå på arbejde og hvem kan ikke. Jeg siger ikke, at folk skal vælte ud på arbejdspladserne, men man må i tæt samarbejde med virksomhederne kunne finde ud af, hvor stor en besætning man kan holde, så man ikke risikere at øge presset på hospitalerne.

Og det er absoulut ikke min plan med 2 facitstreger under, men det kunne være en idé at starte med at finde ud af, hvordan man kan kickstarte erhvervslivet igen.

0