Du svarer på indlægget:
Jens

Ja, du har gjort det klart at du gerne ofrer de gamle og svage på det økonomiske alter, selvom alt tyder på at økonomien bliver hårdere ramt, jo hårdere smitten rammer et land.


Det kan du ikke udlede, men jeg syntes ikke vi skal holde folk i live for enhver pris, lige som samfundet eller folketinget normalt heller ikke deler den opfattelse. Det er kun i forbindelse med Corona at liv er blevet helligt.

Al risikovurdering er teoretisk.
Hvad der er faktuelt er at der er sekventeret positive prøver fra minkfarme i Danmark der viser over 150 forskellige varianter af SARS-CoV-2, deriblandt nogle som har muteret i overfladeproteinet.
I Region Nordjylland er en bekymrende stor andel af smittede ude i samfundet, en variant der menes at være sket i mink. Man ser samtidig nu en stigning i samme, i både region Midtjylland og Sydjylland.


Som en forsker sagde, du kan gå ind i de fleste børnehaver på Vestegnen og finde mutationer af Covid-19. Det gør det bare ikke nødvendigvis mere farlige end den almindelige Corona. Var det 40 varianter de havde fundet på Island?

Det er jo flere gange herinde blevet forsøgt dig forklaret at det var en forskydningsfejl, og der var ikke var noget forkert som ved hverken beregningerne eller estimaterne.


Men det blev jo meldt ud og brugt som styringsværktøj og brugt til at lukke DK ned..

Hvordan synes du man skal opgøre død af Covid-19?


Det er der nogen der ved bedre end jeg. Men kunne ihvertfald høre at Mølbaks 95% var et vildt gæt. Har ikke set mange give ham ret i den vurdering?

Jeg mener grundlæggende at SSI har ageret hensigtsmæssigt, ja. Lige ud over at de lod sig påvirke for meget af politisk pres tidligere i processen, da de blev bedt om at foreslå muligheder for at stoppe smitten på minkfarme, men ikke måtte foreslå restriktioner der kunne resultere i erhvervets død.


Man skal godt nok være en ukritisk sjæl for ikke at kunne gennemskue hvor fatal en rolle SSI og Mølbak har spillet i Minkgate og nedlukningen af Nordjylland. Gider ikke gentage mig selv på dette område, men der er mange mange punkter, fra manglende vidensdeling, til panikskabelse, til fejlslagne konklusioner.

Kan du ikke se det, giver det selvfølgelig ikke mening at snakke om at få andre eksperter involveret.0