Snak

Mere indhold efter annoncen
Nogle hamstrer toiletpapir, andre hamstrer gær - Sükur hamstrer sølvpapir.

Nu har jeg selv haft virussen og er blevet rask. Det var hårdt i nogle par dage - men det er bare med at holde sig hjemme

Selvfølgelig har du det.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
"Men din kritik beror så på en antagelse af, at det politiske niveau tidligere end det sundhedsfaglige niveau reagerede. Det er muligvis rigtigt, men ikke noget, som vi på nuværende tidspunkt kan være sikker på"

- Det er rigtigt, det gør den. Jeg mener, at meldingerne (noget) tidligere i forløbet antyder, at man fra dén sektors side, ikke har handlet i tide eller med rette alvor. Måske tager jeg fejl, det vil tiden vise, når der bliver lavet en mere gennemgående analyse af forløbet.
Virus internt i flagermus, fugle, svin osv. kan sagtens mutere så de på et tidspunkt kan overføres til mennesker. Det var også hvad der skete med SARS og MERS. En dansk virolog (hedder det vist) pegede på, at man i branchen var klar over at det her en dag ville ske, og at der på nuværende tidspunkt er en række vira i svin og fugle der kun er et par muteringer fra, at kunne overføres til mennesker og gøre livet surtVira i dyr - som vi lever tæt op ad - prøver hele tiden at hoppe over i mennesker. For at disse vira kan overleve i menneskelig vært kræver det en mutation. I 99,9% af tilfældene er virussets mutation ikke succesfuld.

Og så er den håndfuld gange i løbet af 100 år, hvor det lykkedes for vira at blive overført til mennesker, overleve og sprede sig via smitte.

Vi har kendskab til og forsket et sted mellem 3000-4000 vira, der eksisterer i naturen i vilde dyr - men man estimerer, at der eksisterer adskillige millioner!

Vi vil HELT KLART opleve flere af den slags epidemier/pandemier i takt med at befolkningstætheden stiger - og man flere steder må ty til alternativer til den almindelige fødekæde, så som vilde dyr.

Wet markets er da også et resultat af dette. Der døde 30 mio. kinesere ved den sidste hungersnød i 1970´erne - så vilde dyr skulle supplere fødemarkdet. Mange har slet ikke forstået, hvorfor kineserne vil proppe sig med alle mulige mærkelige dyr.

Edge lord
Det har jeg ikke, Repos. Jeg plejer at være ved en anden læge derude, men han er i gang med at forske, så jeg fik hende som erstatning.

Jeg har tænkt om man skulle sende et brev når det her er ved at være overstået, men hun har jo garanteret bare stolet blindt på hvad Sundhedsstyrelsen har meldt ud. Desværre.
Rygtet siger der kommer udgangsforbud senere i dag.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Vi kender cirka 0,1% af al vira som findes i dyreverden.

Må jeg anbefale Netflix Explained ´Pandemic´ - fra november ´19 - som rammer den lige i røven. Der er ingen grund til at være paniske, eller opbygge konspirationsteorier som den gode Sükur prøver, men lyt til eksperterne og myndighederne.
Stenbrodreng.
Jeg lægger gerne hovedet på blokken og indrømmer, jeg ikke tog coronavirusen alvorligt, da den startede med at sprede sig i Kina, men siden Mette F gik på talerstolen, har vi i min vennegruppe aflyst og udskudt alle kommende kom-sammener og fester startende fra i lørdags, selvom vi ikke ville blive og ikke bliver i nærheden af 100 personer til den og kommende begivenheder. Men man gør nu engang, hvad man kan gøre. Jeg havde i øvrigt en tid hos min læge tirsdag i sidste uge, jeg aflyste pga muligheden for smitte. Jeg havde regnet med, at de ville aflyse, men de gav mig blot en ny tid i morgen. Siden gik Mette F som sagt på talerstolen og pludselig var min tid aflyst. I wonder why. Det skal sige, at min tandlæge allerede i februar satte plancher op om at undgå at gå til tandlæge, hvis man var sløj eller lige var kommet hjem fra udlandet pga risiko for corona smitte, hvis jeg ikke husker forkert, var det før, der var egentlig offentliggjort tilfælde af smitte i DK. Den planche har nu hængt på deres dør i nogler uger nu. Respekt til dem og deres forudseenhed og påpasselighed. Det kunne regeringen og Sundhedsstyrelsen havde lært en masse af.
Dog er jeg ikke virolog, politiker eller sidder i Sundhedsstyrelsen og derfor er det ikke mit ansvar at sidde med fingeren på pulsen og set i det lys, at det netop er de folks ansvar at gøre det, så synes jeg som flere også at virologerne og Sundhedsstyrelsen har fejlet. Vi har tilladt indrejse fra Norditalien og Østrig med åbne arme og sendt dem direkte ud i det danske byliv, så de kunne smitte videre, vi har også hentet folk fra Kina og Wuhan hjem og som vi har læst artikler om så er flere af disse, samt andre testede positive tilfælde rigtig nok blevet sendt i hjemmeisolation, men ikke i højere grad end, at de rask væk har kunne handle ind på vejen hjem og hvad der ellers har passet dem osv. Det lader ikke til, at vi har taget virussen alvorlig i dens opløb og det ser vi eftervirkningerne af nu, hvor Danmark er blevet lukket ned pga vi er en rejseglad nation, der burde have holdt skituristerne i 7-14 dages karantæne inden evt. tilbagerejse til landet. Der er blevet fejlet massivt i opløbet og det bør være en lærestreg til eksperterne på området og en huskeregel til danskerne om almindelig sund fornuft og hygiejne.
Om ikke andet, kan vi trøste os med, at Wuhan og Kina er så godt som ude af krisen nu, for nu måske, men for deres vedkommende udbredte virussen sig jo allerede omkring november/december. Lad os håbe, at den også snart forsvinder herhjemme og i Europa og resten af verden og så lad os tage det som en lærestreg uanset hvad.
Sovemanden:

Sov du bare videre ! Under fugleinfluenzaen tjente Roche styrtende på den. Stater blev fuppet heriblandt Danmark og du bliver ved med at stole blindt. Ja du er blevet blind af usandheder

Har aldrig hamstret - det er usolidarisk og alle der gøre det fortjener en flad af mig !
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Man kan med rette kritisere de relevante sundhedsmyndigheder for deres indledende ageren - især hvis der belæg herfor. Det kan en senere analyse vise.

Jeg er dog ret sikker på, at virussen alligevel var kommet i vores lille, rejsende land. Det kan jeg se på andre land, der i mindre grad har (ski)turisme - og hvor indbyggerne holder ferie i eget land.

Et sted er det lidt held i uheld, at vi havde så forholdsvist mange i Norditalien, at myndighederne vågnede op til dåd og igangesatte de relevante forholdsregler, før kurven gik alt for meget amok - og vi fortsat var i et farligt vadested, hvor ikke tog det seriøst.

Vi har 3 sengepladser per 1000 indbyggere mod Tyskland 12 sengepladser per 1000 indbyggere. Det kunne være gået helt galt, hvis myndighederne havde reageret (for) sent.
Edge lord
I ved også at jeg har ret. Men lad mig understrege vi skal selvfølgelig følge myndighedernes anvisninger - men når hele dette show er færdigt , så please tænk over hvad der skete !tænk please tænk !
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
annonce