Snak

Mere indhold efter annoncen
Lav dine indkøb på tidspunkter, hvor der ikke er så mange - så kommer du da ud og ikke i kontakt med særlig mange mennesker.
Husk at bruge håndsprit før og efter du går ind i forretningen (vores lokale har en dispenser med håndsprit ved ud-indgangen).
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Hvordan håndterer myndighederne så hvem der skal komme ud under et udgangsforbud.

Jeg sidder f.eks. i en kritisk IT stilling i sundhedsvæsnet som gør at jeg skal på arbejde hver dag. Hvis politiet stopper en, så fortæller man dem bare det eller?
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
https://politiken.dk/indland/art7707932/Enhver-kan-blive-hårdt-ramt-af-corona

Skræmmende læsning, forstå det nu - ingen kan føle sig sikre og ingen er udødelige!
Er røget på Address i Hellerup med nogle kollegaer. Der er ikke noget som et godt glas rødvin i godt selskab.
Address er også et lækkert sted.

Du lyder som et hyggeligt og sympatisk menneske, Bobby. Er du beskæftiget i finansverdenen?
Edge lord
Mit bedste gæt er, at Bobby ikke har nogen venner.

Men drømmen om at være en del af et fællesskab og noget større, skal vi lade ham bevare.
https://politiken.dk/indland/art7707932/Enhver-kan-blive-hårdt-ramt-af-corona

Skræmmende læsning, forstå det nu - ingen kan føle sig sikre og ingen er udødelige!


En ting, som jeg føler ikke at være oplyst på, er hvordan det forholder sig med "mængden af smitte".

Jeg har flere steder læst og hørt, at man kan blive smittet med forskellige doser som man helt naturligt reagerer forskelligt på. Der må selvfølgelig være en logik i, at man bliver mere syg at sluge en halv liter spyt fra en kineser i wuhan, end at man rører ved dørhåndtag nede på banegården. Ligeledes giver det god mening ikke at have sygestuer for coronapatienter, som hvis nok var tilfældet i nogle af de nødtelte der blev stillet op i norditalien.

Men er der overhovedet nogen målbar forskel på "hvor meget" corona man har? Det lyder jo lidt spøjst, og der findes nok ikke et objektivt tal at gå ud fra. Men er det overhovedet noget man kan estimere med lægefaglige briller f.eks. med undersøgelse af døde patienter eller lign.

Som det nok fremgår er jeg ikke ekspert. Men det er vel et interresant spørgsmål i forhold til at vurdere, om den pågældende har været uheldig, specielt udsat eller om det simpelthen også hænger sammen med hvordan man er blivet smittet.

@Luke

Jeg er ikke virolog, så mit kendskab til det er også ganske begrænset, men så vidt jeg er orienteret opererer man hovedsageligt med begrebet virusmængde ved kroniske virusinfektioner - som eksempelvis Hepatitis C eller retrovirus.
Fra artiklen:
Han er så blevet dårligere og dårligere, mens han har været indlagt. Han har fået fuldspektret antibiotika, men det er alligevel blevet værre


Har det overhovedet nogen effekt på en virus?
fck-medløber.
Rasmus Paludan er tilstede under pressemødet ifølge BT. What a Day to be alive
annonce