Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CPH-Hotspur
Edit: Mit link er bæ sorry. Ordner det senere

Du nåede måske ikke at få toiletpapir under hamstringen?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Duck
Når du omgås smittede er det umuligt ikke at nogle bliver ramt... medmindre man render konstant rundt i rumdragter, men selv det er ikke en garanti.


Selvfølgelig er det ikke umuligt. En ordentlig maske og briller, og så en disciplineret indsats, hvor man ikke tager uvaskede hænder op til mund/næse/øjne. Det er slet ikke så svært, men selvfølgelig er frontlinjepersonale mere udsat. Men at det er en umulighed, er ikke rigtigt.

Jeg er hunderæd for, at der ligger en kæmpe bombe og venter på detonation, hvad angår manglen på test af sundhedspersonale. I Sverige er det det samme. "Nå, du er sygeplejerske med tydelige symptomer? Kom ikke på arbejde, før to dage efter de er aftaget -Men, skal jeg ikke testes?? - Nej, nej, det er ikke noget vi gør."

Generelt set er jeg nok bare rystet over niveauet af gumpetunghed hos de relevante myndigheder. Fredag sagde Brostrøm bl.a.: "Der var refleksioner og kommentarer, hvor vi siger, at det, vi gjorde dengang, var ikke det rette valg. Hvis vi skal gøre det igen, vil vi gøre det totalt anderledes." Han slutter af med at undskylde for egen inkompetence ved at sige, at "det blev gjort på samme vis i andre lande."
Skrevet af Mercenary
Jeg deler, som skrevet tidligere, helt dine bange anelser, Duck.

Og det er jo ikke kun problematisk at personale tydelige symptomer ikke er blevet testet, hvis det er korrekt at undersøgelser har vist at rigtig mange er smittede uden at have haft symptomer.

Og den rolige facon det lidt er blevet verfet af på i interviews i offentligheden, som går igen i de historier, jeg har hørt, er meget lidt betryggende.

Det kunne snildt være sådanne historier, man bagefter siger at man vil lære af til en anden gang - selvom det burde være logisk fra start af.

Jeg forstår det ikke.
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(042125212608)
Duck

Jeg kender faget pga. min profession, måske du skulle lytte i stedet for at kloge dig. ingen rutine eller udstyr kan sikre dig 100%, der vil altid være en procentdel risiko, uagtet om du følger alle procedure. Derfor kan man ikke undgå smitte blandt sundhedspersonale, der har meget tæt kontakt, oveni hvis du er uheldig nok, så skal der blot laves en lille fejl og så er du smittet.

Der er ikke noget der hedder i sektoren at du kan sikre dig 100%, produkter har også fejlmarginer og det kan igen betyde at personale bliver syge, ligesom Disinfiktion og håndvask ikke er en 100% dækning, for det er der intet der er.

Alle de beskyttelses foranstaltninger er og bliver risiko minimerende tiltag og ikke en heldækning. oveni bevæger meget personale dig også ud i verdenen og er her også udsat som alle andre.

Du er tydeligvis ikke klar over at vi mennesker røre vores ansigt hundredvis af gange, ganske ubevidst... du kan helt rationelt ikke dække dig ind for det.
Skrevet af Bobby Axelrod
Der er mange corona-eksperter herinde.

Jeg nævnte for et par uger siden, at man kunne have ladet sig inspirere af Sydkorea - men blev jordet af dommedagsprædikanterne.

Fair nok, men nu melder Sundhedsstyrelsen så ud at man kunne have have set mod netop Sydkorea og Japan.
Jeg er med på at I naturligvis ikke giver jer en tøddel. ´Tallene er ukorrekte´ og ´kulturen er helt anderledes´. Jeg har selv et godt kendskab til Japan. De lyver ikke om deres tal og kulturen...hele verden har adopteret en lang række japanske ledelses- og effektiviseringsværktøjer, så noget siger mig man godt kan overføre den måde japanerne gør tingene på til resten af verden.
Der er vist ikke en eneste person i kongeriget Danmark der ikke har hørt om lean production, kaizen, gemba osv.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Bobby, du finder lige et par eksempler på nogen der er uenige i at vi burde ha gjort som Sydkorea hvis det havde været muligt. Hvis du kan finde dem, skal jeg nok lade være med at blande mig yderligere i dit martyrium.

Og vent lige engang. Din strategi var forresten at lade smitten sprede så hurtigt som muligt. Det er mig bekendt det modsatte af SK
Skrevet af CPH-Hotspur
Dit indlæg giver ikke mening, Bobby.

Og selvfølgelig lyver de, de er særdeles gode til at feje ting under gulvtæppet, hvis de ikke vil være god publicity eller ikke harmonerer med idealer og normer.

Jeg har svært ved at forestille mig, at du reelt har et godt kendskab til Japan, for din argumentation indikerer i hvert fald ikke et godt kendskab. Kaizen og lean har ikke rigtigt noget med dette at gøre, men det er da fint, at du kender nogle koncepter og buzzwords, der udspringer af japanske ledelsesværktøjer, men det kan enhver, der har arbejdet eller gået på en erhvervsrettet videregående uddannelse eller haft kurser, det betyder ikke, at du har et godt kendskab. Du får jo også selv sagt det, der er ikke en eneste person, der ikke har hørt om det.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Mrbertelsen
Hvad er kaizen, gemba osv?
United!
Skrevet af CPH-Hotspur
Det er forskellige aspekter af Toyotas tilgang til ledelse og produktion. Bobby har nok lige læst en bog om lean.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bobby

Jeg tror du har misforstået noget helt fundamentalt. Det var ikke en kritik af den metode man bl.a. brugt i Sydkorea, men en konstatering af vi ikke havde de ressourcer der skulle til for at udføre selvsamme, bl.a. manglede vi test og personale. ligesom vores lovgivning heller ikke tillod en del af den pakke. En stor del af succes i sydkorea er ikke kun test, test men også det enorme efterforskningsarbejde bla. med teledata flere af de ting er ikke lovligt i dk, eller kræver dommerkendelser. Så det er da meget fint sundhedsstyrelsen i bagklogskanens klare lys udtrykker det, men det ændre ikke på at Danmark ikke var klar og et sted hvor man kunne gøre det i tilstrækkelig grad.

Den kulturelle aspekt blev nævnt i forhold til at lytte og agere efter myndighedernes anvisninger. Som også er en væsentligt del af succes i Sydkorea og Singapore.

Japan, en succes... Jeg har ikke set data der skulle indikere de tilnærmelsesvis har testet ligeså omfangsrigt, eller brugt metoder der skulle minimere det ned i det tal de har oplyst. Japan har testet omtrent samme antal individer som i DK, men med en mangedobbelt befolkning. Det giver bare helt rationelt ikke mening.
Skrevet af Bobby Axelrod
Det er lidt et selvmål at nedgøre mig for derefter at udstille at du selv ikke har helt styr på det historiske.
Du har ikke læst en bog om lean.

Generelt giver du heller ikke mening. Angreb er det bedste forsvar ser man igen og igen. Du kan ingenting. Du har ingen uddannelse og du er ikke i arbejde.

Hvorfor skriver du ikke hvordan man skal håndtere situationen fremadrettet. Så kan vi vurdere hvor klog du er - eller rettere hvor uendelig dum du er.
Skrevet af Bobby Axelrod
Zanetti oh store orakel. Fortæl os nu hvad det er rigtigt at gøre i Danmark fremadrettet.

Det er hylende morsomt at følge med i denne tråd. Hold kæft hvor er der nogen der er kloge.

De bedste grin kommer når der snakkes økonomi. Der er satme ikke ret mange økonomiske kompetencer i spil herinde. Generelt aner folk ikke hvordan tingene hænger sammen.
Og sofatræneren der så gerne vil lave historiske referencer til kriser langt tilbage i tiden. Det er muligt han har studeret økonomi, men han har ingen reel erfaring med faget.
Skrevet af The great Sükür
Jeg skal nok hjælpe jer igennem krisen
Det er mig fra det gamle forum 1999... Desværre blev Sukur en fodboldhelt, men en landsforrædder politisk
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bobby

Det er vist mest dig der skal komme ned fra dit pedestal, ikke os andre.

Skrevet af CPH-Hotspur
Du skriver en masse ævl, men underbygger ikke rigtigt noget, Bobby. Start med det.

Jeg kan en masse, jeg har boet i Japan, jeg er højtuddannet, er i arbejde, og jeg har læst rigeligt om lean.

Jeg er også bevidst om, at der er mange ting, som jeg ikke kan eller ikke kan endnu. Jeg er for eksempel ikke uddannet indenfor det sundhedsfaglige, derfor vil jeg ikke komme og sige, at jeg kan gøre det bedre end de mange højtuddannede specialister, der står for at håndtere den nuværende krise.

Du skriver desværre ikke noget, der indeholder den mindste substans, og derfor er det svært at tillægge din mening den mindste værdi, når du skriver noget herinde. Eller når du kalder folk dumme.

Læs dine egne indlæg og forestil dig, at en anden havde skrevet dem. Hvad ville du i så fald tænke om vedkommende og de ting han skriver?

Og at du sætter dig selv op til at fejle gang på gang betyder ikke, at man nedgør dig, når man så piller det makværk du skriver fra hinanden. Du har jo selv skrevet det, så må du sgu også stå på mål for det og tage de tæsk, der kommer, når du så bliver afsløret i at ævle og mangle substans.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Sir , moderator
Husk at tale pænt Bobby.
Dette er en signatur.
Skrevet af Geddar , moderator
Bobby stinker langt væk af nyudklækket CBS´er. Jeg savner dog lidt flere buzzwords.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(042125212608)
Han er helt sikker CBS´er jeg ser dem dagligt og de snakker præcis som ham
Skrevet af RobertTheRobber
Hvis man nu skal tage den største, flotteste og mest skinnende sølvpapirhat på, så læste jeg en opgørelse fra en eller anden journalist, omkring antal abonnenter hos Kinas 3 største teleselskaber.

Fra januar til med og februar havde de tre selskaber til sammen 15 mio. færre abonmenter opskrevet hos dem.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Bobby Axelrod
Ahhh Sircum min gamle ven. Jeg er med på du har et horn i siden på mig, men det begynder at blive trivielt.

Når folk skriver jeg skal dø eller andre personlige angreb, så er der ingen løftede pegefingre (ja ja, skriv til bold.dk hvis du er utilfreds. Jeg kender smøren gamle jas)

Jeg var i øvrigt fornøjet over at du ophævede den ´tyrkiske´ trolls karantæne. Hvis han er tyrker, så er jeg konge af Sverige.
Fortsæt endelig det gode arbejde sircum.
annonce
0