Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Du er meget raffineret, Sir.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Er det en sarkastisk personlig sviner? Det er sgu grove løjer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Black Spider
@ SirC

Hvor mange borgerlige debattører er der overhovedet? De få der måtte være skal konstant forholde sig til hvad-med-jer-selv-kortene, så snart der kommer de mindst kritik af den nuværende regering. Det er konstant os mod dem.

Vil du definere din opfattelse af udtrykket "borgerlig"?

Som jeg husker det, så er de "borgerlige" partier reelt alle de ikke-socialistiske partier, dvs fra Radikale og ud mod højre. Mit gæt er, at de fleste af os herinde i større eller mindre grad er borgerlige.
Skrevet af Slettet(522354211604)
Det bli´r desværre sådan at det kommer til at gå ud over svin og fjerkræ. Gad vide hvilken undskyldning de så støder op med til den tid??
Regeringen har ikke meget at skulle have sagt, de fungere som marionetdukker for multinationale selskaber, som har eneretten, eller får, over os alle.
Det gør at der nogle gange sker det som i mink sagen, fordi de handler på besked oppefra.
WHO, Pfizer, Big Pharma og de magtfulde Tech giganter står bag. Når vi om en årrække kommer på den anden side, hedder det fuld kontrol over din færden, kontantløst samfund og det der er værre.
Det er simpelthen penge kontrol og magt det handler om.
Skrevet af Sir , moderator
"Vil du definere din opfattelse af udtrykket "borgerlig"?"


Jeg reagerede på Mercenarys kommentar om at der manglede reaktioner fra de borgerlige.

"Et lille komisk sidespil, som ikke rigtig berøres herinde fra borgerlig side."


Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Der er enormt stor forskel på mink (fritter generelt), og svin, når det kommer til virus af denne art.

Mink er en af de muligheder der spekuleres i har været smitteled mellem flagermus og mennesker i SARS-CoV-2s hop fra dyr til mennesker.

Mink bliver enormt nemt smittet af mennesker, mink smitter enormt nemt hinanden, og mink smitter enormt nemt mennesker.

Problemet er ikke at SARS-CoV-2 muterer. Selvfølgelig gør den det. Den muterer endda som forventet, forholdsvist langsomt. Det vil sige mutationerne der sker når et menneske smitter er menneske, er ret små, og det tager rimelig lang tid før man kan se en reel ny variant af virus.

Problemet i de store smittereservoir der er på minkfarme, er at hastigheden på mutationerne eksploderer. Vi snakker pludselig mange tusinder, hundredetusinder af små mutationer, der ud over tempo, også adskiller sig ved at ske i et andet biosystem end mennesker, og derfor tilpasser virus sig anderledes. Det kan f.eks. ske i en retning hvor andre dyr nemmere smittes. Man har f.eks. flere steder, observeret huskatte smittet minkvariationer af SARS-CoV-2. Og hvis først virus begynder at smitte vilde dyr, risikerer vi at den render fuldstændig ud af kontrol, og så kan det ikke afvises at den pludselig kan sætte sig i fugle, eller svin.
Skrevet af Black Spider
@ SirC

Men har SSI det så stramt med mink, som vi får opfattelsen af fra regeringen? Det synes jeg er lidt uklart? Jeg synes der er lidt forskellige udmeldinger rundt omkring.
Er der en mulighed for at det ikke er/var nødvendigt at slå alle mink ned inkl avlsdyr eller har man fra sundhedmyndighederne fastslået at det er eneste vej frem?
Det virker lidt forvirrende når nogle forskere nu udtaler at mutationen næppe har betydning for en vaccine fx.

Jeg er enig i, at lige pt er billedet ret mudret og mange ting svæver et sted mellem fugl og fisk.

Min fornemmelse er, at SSI har et problem med massevis af minkfarme med ufatteligt mange mink, der kan indeholde ufatteligt meget virus, som vi ikke har nogen kontrol over, og som jævnligt kan skvulpe over og spilde virus direkte tilbage i samfundet.

Jeg ved ikke nok om minkfarmeri til at kunne udtale mig om, hvorvidt man kunne have holdt avlsdyr uden risiko. Jeg ved simpelthen ikke, dels hvor mange dyr, der så ville være tale om, og dels hvor isoleret, man i givet tilfælde ville kunne holde dem, og selvfølgelig om det er muligt at udskyde yngel af mink i et år.

Jeg har relativt svært ved at forestille mig, at SSI skulle have et grundlæggende problem med, at nogle få raske mink på en farm fik lov til at overleve, men det forslår formentlig som en halv panodil når man læser en BIF-FCK tråd. Det jeg kan google mig frem til, så er matematikken for mink typisk 4-6 unger per kuld og et enkelt kuld om året. Så hvis der skal være 10 mio mink til skind om året, så skal der være 2 mio hun-mink til at producere dem, og der skal jo selvføgelig også være nogle han-mink at parre dem med.

Men det vil da bestemt være spændende at finde ud af, hvad overvejelserne har været desangående.
Skrevet af Black Spider
Mogens sagde i Debatten at det ikke rammer svin på den måde det rammer mink. Går ud fra at der menes mutationen, men det blev ikke uddybet og hans sprang hurtigt videre.

Corona-viruset kan mig bekendt ikke smitte svin. Ikke kun mutationen, men hele viruset generelt. Ditto med kvæg.
Hvad Jens sagde.
Skrevet af Mercenary
Tak for at lette mit arbejde, Non-negotiable.

Tjek evt. det link jeg smed eller læs hvad Jens skriver.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Jeg læste at der var 3.000 avlsdyr på en farm med 65.000 mink. Aner ikke om det er standarden.

"Men det vil da bestemt være spændende at finde ud af, hvad overvejelserne har været desangående."


Sådan har jeg det med en del af de beslutninger der bliver taget, men det er ikke meget der kommer ud. Kun når en eller anden lige taler over sig. Forstår ikke helt hvorfor det skal være så lukket, så alle sidder og gætter til højre og venstre.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(522354211604)
Merc
Hvad er det præcist jeg skal læse?
Har været på linket, og der er hverken nyttig info eller fakta på særlig meget. Det der står, står til det bliver lavet om.
Snakken om mutationer er også bare fis. Det er med til at forlænge alt med corona, sådan at vi til sidst er hundetrænet nok til at passe os selv, og så gå på arbejde.
Det hele handler om at please de rige og magtfulde.fjernelse af rettigheder, kontrol over dit liv og en masse tvang er hvad der venter i årene frem.
Skrevet af Sir , moderator
Legendarisk med den slags konspirationsteorier Non-Negt.
Det er altid fascinerende når nogen tror at alle myndigheder osv er med på et stort scam for at please nogle enkelte folk. Gad godt have forklaret hvordan det skulle kunne lade sig gøre at holde den slags hemmeligt?

Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Sådan har jeg det med en del af de beslutninger der bliver taget, men det er ikke meget der kommer ud. Kun når en eller anden lige taler over sig. Forstår ikke helt hvorfor det skal være så lukket, så alle sidder og gætter til højre og venstre.

Nu prøver jeg lykken igen (og du mobber bare, hvis du synes, sir), men kan det være noget med at forsøge at have kontrol over processen og kommunikationen, hvilket så har vist sig at være komplet umuligt.

Jeg tænker bare at hvis nu de lagde grundlagene frem for de beslutninger, de nu har truffet, så vil du have et hav af interessanter og aktører og eksperter og berørte, der har en mening om at dette og hint er for dårligt?

Så prøver man i stedet for at kontrollere det ved at holde det så hermetisk lukket, som man (ikke) kan. Det har vist sig heller ikke at være nogen succes overhovedet, for så kan man kritisere den manglende åbenhed og folk forlanger indsigt og begynder alligevel at blande sig, sprede konspirationsteorier osv.

Jeg har svært ved at se nogen af modellerne være en succes. Og nu forsøger jeg endda med en lille parallelhistorie til sportens verden; Da AGF var et galehus havde medierne adgang til alskens rygter, sportsdirektøren osv. Det gik dårligt. Så kom Jacob Nielsen og Co. og lukkede totalt ned for det, hvilket har været en succes. Måske har man naivt troet at man kunne kopiere denne model, eller simpelthen valgt at selvom der ikke er en optimal løsning, så er det den vej man går.
Lose all to save a little
Skrevet af Mercenary
For min part skal jeg beklage at jeg havde dig ovre i bunken med den slags, Sir. Selvom vi vist er uenige om det meste i livet, så kan jeg godt indrømme at du trods alt nuancerer langt mere end den gængse Non-negt.

Det er ret grelt til sammenligning.
Lose all to save a little
Skrevet af jensmoch
Vi har et folketing på 179, og de kan lige knap blive enige om ret meget.

At flere hundrede statsledere og deres regeringer, uanset politisk ståsted, skulle kunne blive enig om at lægge hele verdens økonomi ned, fordi Pfizer og Google synes det er en god idé, er sgu en fascinerende tanke.

Man kan lige forestille sig da det blev besluttet i EU. 72 timers udmattende diskussioner og forhandlinger med Boris om Brexit, 48 timer med Orban om immigranthegn, 52 timer med Moraviecki om pressefrihed, så tager vi sgu lige et hemmeligt møde med ledere fra Amerika, Asien, Afrika og Oceanien, hvor vi så nemt som ingenting beslutter at slå bunden ud af verdensøkonomien.

Kæft jeg gad godt have været til det møde.
Skrevet af Geddar , moderator
Men hvor kommer de satanistiske pædofile ind i billedet her? Jeg troede det var dem der bestemte? Eller, det er måske de samme folk som styrer Pfizer, Google m.fl.? Microsoft er jo forvejen med i klubben.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(522354211604)
Nu skal jeg da passe.på med mine holdninger, ender jo bare med at blive bannet.
Der er jo også rart med godtroende folk, som tror på alt hvad de får at vide. Så længe det er regeringen og medierne, ikke sandt ?
Mundbind virker jo. Altså at man bliver syg af at bære den samme maske, man har haft i lommen så bakterier rigtigt kan bryde ud. I 2018 havde vi en slem influenza sæson som slog mange flere mennesker ihjel. Disse ting er nemme at holde hemmelige for godtroende folk, faktisk synes de det er sjovt at tease med det der sker, for folk fætter det ikke. De kan holde sig hemmelige, ligesom bilderberg gruppen kan.
Hvad siger I så når det går ud over svin og fjerkræ? ReGeRiNgEn ViL oS dEt BeDsTe
Skrevet af Vincent Gigante
Google


Man kan udfordre, hvorfor de havde behov for at høste og arkivere DNA via 23andMe.
Edge lord
Skrevet af Hausser
Mogens oplever at lort falder nedad, men det er godt nok mystisk hvis Mette går fri her.

Mon ikke det kan findes dokumentation som involverer hende? Kan selvfølgelig være de har lavet en SSI med deres mails.

Nu har mink så taget al opmærksomheden, men det er godt nok mystisk at der ikke er mere opmærksomhed omkring at man, grundløst, har nedlukket en hel landsdel? Alle er enige om det er en hel vanvittig overreaktion, og selv SSI snakker ikke længere om Cluster 5.

Er det stolthed der forhindrer regeringen i at omgøre en voldsom dyr og indgribende beslutning?
Skrevet af Firefly
@sir

Jeg læste at der var 3.000 avlsdyr på en farm med 65.000 mink. Aner ikke om det er standarden.


Standarden er, at i snit får 1 avlshun 5,5->6,5 hvalpe.
Oceans rise, summits fall Fading fast it won´t be long Everything will be consumed, rendered lost At the hands of fools tomorrow´s gone So say goodbye
annonce
0