Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af gorillapik
Hvor stor en del? Betydelig ift om det er selvforskyldt?
Skrevet af Mr. Pink
Selvfølgelig er overvægt selvforskyldt. Der ligger også en del i opdragelsen, men alle mennesker vælger selv, hvad de putter i munden.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af medc
Det var da en vild drejning denne tråd fik taget sig. Hvordan kommer man den stigende fedme til livs sådan helt konkret?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af gorillapik
Det virker helt skørt at ville påpege det fuldstændigt absurd åbenlyse at individet har et ansvar for sig selv. Du milde makrel altså. Men forskellen ligger jo for pokker i om man som Pink er komplet idiot og mener at overvægt er komplet selvforskyldt eller om andre faktorer er så afgørende at individet faktisk ikke er i stand til at undgå overvægt uden hjælp.
Skrevet af Geddar , moderator
@gorillapik

Vil du have procenter, eller....? I så fald er spørgsmålet noget fjollet. Pointen er at blandt de forskellige faktorer der spiller ind ift. overvægt er det personlige ansvar, selvdisciplin og motivation betydeligt. Og derfra læser jeg i øvrigt ikke, at nogen påstår den eksponering folk udsættes for ikke også spiller en rolle.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af gorillapik
Medc.: man kan starte med at anerkende det som en sygdom, så der forhåbentlig kan ske en mentalitetsændring fra røvhulsopfattelsen til en mere empatisk forståelse.
Skrevet af Geddar , moderator
Man er først for alvor et røvhul, hvis overvægt bredt set betragtes som en sygdom.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af gorillapik
Nej jeg behøver ikke procenter, Geddar. Men når der er bred enighed i forsker kredse verden over om at det personlige ansvar ikke står mål med alle de øvrige faktorer der er i spil, hvorfor er man så så forbandet optaget af at påpege det ansvar? Hvis ikke det er fordi at man ser ned på de fede?
Skrevet af gorillapik
Det er der heldigvis heller ikke nogen der plæderer for. Apropos stråmand. Men man er måske et røvhul hvis man insinuerer at andre skulle have taget så lortet et standpunkt.
Skrevet af Hausser
qanatoli

Jeg ser frem til at se Pernille Vermund på barrikaderne for den personlige frihed i Vollsmose.


Jeg tænker det må prikke lidt i alles selvforståelse, at Mette bliver den første til at sende einsatzgruppen ind i Vollsmose.
Skrevet af Kaffe
Fuck empati.
Niddets arkivar
Skrevet af Geddar , moderator
"Men når der er bred enighed i forsker kredse verden over om at det personlige ansvar ikke står mål med alle de øvrige faktorer der er i spil"

Du kan godt se det, ikke....?

Det personlige ansvar påpeges fordi det lader til at du gerne vil fremstille en nærmest umulig opgave for individet i det samfuld vi lever i.

" Hvis ikke det er fordi at man ser ned på de fede?"

Det er igen en helt håbløs kommentar. At man påpeger der kan være overvægtige, der ikke har haft tilstrækkelig selvdisciplin, motivation mv. er sgu da ikke énsbetydende med at man ser ned på de mennesker.

"Det er der heldigvis heller ikke nogen der plæderer for. Apropos stråmand."

Bevares. Det er da ikke umuligt, at jeg har misset et indlæg på et af de foregående sider, hvor du nuancerede de tilfælde, hvor man skulle betragte overvægt som en sygdom. Jeg er udelukkende stødt på indlæg, hvor du skriver overvægt bør betragtes som en sygdom. Uden yderligere nuancering.https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bjarke_bold
Jeg har et dumt spørgsmål: Hvordan tager man personligt ansvar? Sådan helt reelt. Hvis jeg var fed, og det er en konsekvens af ikke at tage nok personligt ansvar, hvad skal jeg så gøre, sådan psykologisk og aktivt for optimere det personlige ansvar?

Jeg tænker det betyder noget andet end at handle, dvs. spise sund og slæbe rumpen til fitness.

På forhånd tak.
Skrevet af Geddar , moderator
Antager du motivation, selvdisciplin m.fl. er konstante? Du kan lave en aftale med venner, ægtefælle m.fl., for på den måde at få hjælpt til at booste motivationen. Du kan finde kostplaner. Du kan betale en personlig træner. Der er masser af muligheder.

Du kender måske ikke nogen, der er gået fra at være overvægtig og lettere ugidelig, til at finde en motivation frem og ændre rutiner, kost osv.?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af qanatoli
Hausser:

Der er så ingen meldinger om tvang, så vi må have det til gode. Men hvis du et øjeblik tænker på noget andet end statsministeren må du da kunne se, at det ville være et pikant dilemma for Nye Borgerlige?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af gorillapik
Nej, jeg kan ikke se det. Hvad er det for en umulig opgave individet står overfor, Geddar?

Jo det er da lige netop et udtryk for en ringeagt for de fede at du mener deres fedme er et udtryk for manglende selvdisciplin, når du har haft alt ønsket mulighed for at læse videnskabelige artikler, der påviser at det ikke er tilfældet.

Jeg har vist ikke skrevet andet end at fedme skulle betragtes som en sygdom, men at jeg gerne ville gå så vidt som at alle overvægtige skulle kunne gøre krav på en behandling. Men det er selvfølgelig også muligt at du læser ting ind i mine indlæg som ikke står der, men som passer i din argumentation.
Skrevet af gusseman
"THE NEW NORMAL" en udmærket dokumentar der perspektiverer den situation vi som menneskehed har sat os selv i - og viser hvor vi vil blive ført hen i den nære fremtid, såfemt vi fortsætter den irrationelle autoritets dyrkelse vi ser udfolde sig i samfundet.
Se den her: https://www.bitchute.com/video/4YCGXHWNsfks/

Irrationalitet er bl.a når man i frygt for en kendt, ikke særlig dødelig virus, lader sig injicere med en ukendt og meget lidt testet substans.

Det er dog ikke det dokumentaren centrerer sig omkring, ligesom den heller ikke handler om hvorvidt fedme er et personligt ansvar - hvilket det i langt de fleste tilfælde er.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield. Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af Hausser
qanatoli

Der er så ingen meldinger om tvang, så vi må have det til gode.


Okay, så når Mette ordret forklarer at man skal sikre at dem der ikke vil testes, bliver testet alligevel og S-borgmesteren i Vollsmose snakker om at tvangstestning kan komme på tale, så handler det altså slet ikke om tvang alligevel?

Tror du, i virkeligheden, ikke at det prikker mere i røds selvforståelse, at S er klar til at sende hæren ind i ghettoen?
Skrevet af Badebolden
@gusseman

Yep. Dette er ikke en pandemi, men en politisk revolution. Målet er at umyndiggøre tilstrækkeligt mange mennesker til at gennemføre en globalsocialistisk undertrykkelsesdiktatur for "individets eget bedste".

Dem der er de mest blinde over for dette, er dem hvis tillid til systemet er så iboende, at de uanset hvor åbenlyst det løbende bliver nægter at acceptere virkeligheden. Også selvom de dybest set er imod effekten af den politiske revolution som i øjeblikket gennemføres på en global skala.
Skrevet af gorillapik
Okay, når et tågehorn af en covid-19 konspirationsteoretiker og pink slår fast at fedme er selvforskyldt, så er jeg overbevist.
annonce
0