Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Hjst

ja ifølge det kinesiske styre og medier er Wuhan næsten fri... Hvorvidt det så også er sandt, er ærligt talt svært at gøre sig særlig klog på, ligesom bekræftede antal syge og døde nok også bør tages med nogle gedigne forbehold, det er trods alt kina vi snakker om her. Landet har en lang historik for at få ting til at se pænere ud end de egentligt er. Men taget start udbruds tidspunktet og den normale varighed så passer det da nogenlunde, hvis man skal have ja hatten på.

Men det er stadig ikke et land jeg vil bygge nogen statistikker ud fra, eftersom pålideligheden af de data de ladet sive ud har tendenser til at skulle passere deres propaganda maskinen først. Ingen tror vel heller ikke på når Nordkorea udtalelser uden et naturligt forbehold.

Generelt er jeg påpasselige med tal fra den region, måske lige med undtagelse af lande som Singapore, Japan og Syd Korea der nok høre blandt de mere pålidelige af slagsen i asien.

Skrevet af Slettet(562140202803)
Jeg stoler dog mere på Bill Gates (& hans venner) end nogen på forummet eller i Kina :D.

"Fortunately it appears the parameters used in that model were too negative. The experience in China is the most critical data we have. They did their "shut down" and were able to reduce the number of cases. They are testing widely so they see rebounds immediately and so far there have not been a lot. They avoided widespread infection. The Imperial model does not match this experience. Models are only as good as the assumptions put into them. People are working on models that match what we are seeing more closely and they will become a key tool. A group called Institute for Disease Modeling that I fund is one of the groups working with others on this."

http://kortlink.dk/reddit/25b8n

Man ser det, man vil se, det gælder jo for os alle.

Uanset, hvad det reelle antal af smittede og syge er, med CoVID-19 (kan vi i øvrigt vide det for noget land?), så vil nøgletallene afsløre tingene.

Hvis Kina starter op igen, aktivitetsmæssigt, så er de ovre Corona-problemet. Det samme gælder Danmark.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Men Gates stoler tilsyneladende på Kina.

Og nej, at Kina starter op igen betyder ikke nødvendigvis at de er ovre problemet. Det kan bare betyde at de finder det for omkostningsfyldt at gøre andet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Bill gates har vist ikke de fornødne kompetencer til at udtale sig om dette. Men når man er kendt, indflydelsesrig og velhavende så lytter folk uagtet ens kvalifikationer til at udtale sig om emnet.
Skrevet af clausp
Jeg må godt nok også sige, at jeg ikke kan se hvad der kvalificerer Bill Gates i denne her sammenhæng.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Snefens
Han har såden set beskæftiget sig lidt med det. Foredrag han gav efter Ebola udbruddet i 2014/15: https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI
Skrevet af Kissinger
Ift. økonomien, er tiden ikke inde til en form for borgerløn?!
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Slettet(112218201709)
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg må godt nok også sige, at jeg ikke kan se hvad der kvalificerer Bill Gates i denne her sammenhæng.


Bill og Melinda Gates fonden har de sidste ti år støttet og finansieret forskning i virus og vacciner.

Fra ca. 2014 og frem har Bill Gates skrevet stolpe op og stolpe ned om, at den næste pandemi er på trapperne - og peget på, hvor dårligt forberedte, vi er på scenariet. Se hans fremragende Ted Talk.

Forinden har ham og hustruen arbejder på sygdomsbekæmpelse i den tredje verden siden starten af årtusindet.

Hvis nogen har fingeren på pulsen ift. corona, så er det Bill Gates.
Edge lord
Skrevet af jensmoch
Bill & Melinda Gates Foundation har brugt sindssygt mange ressourcer på sygdomsbekæmpelse, vaccineudvikling, platformudvikling og den slags. Han er nok ikke den værste at have på sin side i kampen imod en slem virus.
Skrevet af Slettet(412248201408)
Det tror jeg nu nok. Har han ikke arbejdet med sygdom af forskellige slags i mange år? Via Bill og Melinda(?) Foundation. Han har vist været den primære driver imod at fjerne polio, mener jeg det var.
Skrevet af Vincent Gigante
Han har vist været den primære driver imod at fjerne polio, mener jeg det var.


De har været uhyggelig tæt på at udrydde polio for good. Men der poppede nogle få tilfælde op et sted i (sydøst)Asien og Afrika (Nigeria vist nok). Se Netflix doc. om hans super imponerende arbejde.
Edge lord
Skrevet af Slettet(112218201709)
Han har i hvert fald brugt milliarder på udrydde malaria.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(202352200106)
Mærkeligt at Sovjet Unionen ikke gjorde det samme under Tjernobyl godt nok. Jeg forstår ikke hvorfor, at det nødvendigvis er fy fy at bruge Kina. Og det kan godt være, at jeg sammenligner æbler og pærer, men Sovjet Unionen er da et mestereksempel på en stat, som forsøgte at skjule en katastrofe, men selv endte med at måtte æde sin egen cover up med store omkostninger.

Jo, Kina kan lyve om udviklingen, men kun til en særlig grad. Jeg er ikke i tvivl om, at det går bedre i Kina, og det må trods alt være et godt pejlemærke for, at kurven vil flade ude på et tidspunkt og falde.

Til gengæld kan Corona virussen være et godt middel mod diverse stater, som har problemer med den demokratiske forfatning. Jeg er spændt på, hvordan den i forvejen upopulære regering i Iran vil tackle Corona virussen med befolkningen.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af hjst
Tak for svarene, tror det skinnede igennem at heller ikke jeg helt føler mig overbevist om tilstandene i Kina.

I tiden fra skal vi sige 1 januar til 1 marts er der vel et antal danskere der er vendt hjem fra fx Peking eller Shanghai -områderne efter forretnings- eller ferierejser. Deres meldinger kunne være oplysende at høre om , men de går måske fortsat rundt med mundkurv(bind).

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Slettet(562140202803)
Lægens bord, på DR1, siger også at der ikke har været et nyt tilfælde af CoVID-19 i Kina i dag. Det er selvfølgelig rent faktuel rapportering. Evt. af Kinas "forkerte" tal. Men åbenbart sluppet i gennem DR´s kritiske øjne.
Skrevet af TheUnitedWay
Der har været 34 nye tilfælde og 8 døde i dag i Kina:
https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Med al mulig respekt så er der mange der finansiere og støtter bestemte (humanitære, lægefaglige) projekter og forskning (ganske udbredt i rige og berømte kredse), det gør dem altså ikke til eksperter eller troværdige kilder.

Jeg har også støttet mange projekter igennem årerne, læst op på det, men det gør mig ikke til ekspert eller en den brede befolkning skal lytte til.

For i øvrigt har historiker, Sociologer mfl. sagt at en pandami nok skulle komme i vores tid og det har de gjort længe inden folk vidste hvem BG var. Man skal undskyld mig ikke kunne meget for at regne den ud.

Det er ikke for at fjerne noget fra Bill og Melinda som da gør et stort stykke arbejde. Men det er stadig ikke dem der har fjernet polio og prøvet med malaria men de har finansieret dem der har opfundet midler mod dette. Så lad os lige afskille de to ting. Det er trods alt forskernes fortjeneste uden disse ville Bills mange penge end ikke ændre en tøddel.

Malaria er dog stadig reelt uforløst.

Problemet er også at hverken vira, bakterier eller parasitter lader sig sådan nedkæmpe, de udvikler sig så det er næsten altid for en stukken frist.
Skrevet af RobertTheRobber
Lægens bord, på DR1, siger også at der ikke har været et nyt tilfælde af CoVID-19 i Kina i dag. Det er selvfølgelig rent faktuel rapportering. Evt. af Kinas "forkerte" tal. Men åbenbart sluppet i gennem DR´s kritiske øjne.
Er dette ironisk? Jeg håber, at det er ironisk.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(412248201408)
Zanetti,

Så vidt jeg ved, ville det også være at simplificere (og tildels negligere) hans indsats hvis man siger at han bare giver penge til projekterne. Det er trods alt vist mere eller mindre alt han laver.

Edit: naturligvis ikke at jeg vil tage noget fra forskerne.
annonce
0