Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Hvor søren ved du fra, hvilken tilstand jeg lå på intensiv i? Skulle du nu være i tvivl, så er intensiv ikke et sted man ender fordi der ikke er plads på de almindelige sengeafdelinger ... og man får ikke lov til at optage en af de få, dyre pladser i flere dage, hvis man er A-Okay :-)
Skrevet af Steve Highway-61
Du er her endnu, så du var vel ikke terminal? Og i slut 70´erne og derefter ...

Min pointe var i øvrigt netop at der ikke i forvejen er pladser nok på intensiv og det bekræfter du.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(320937202705)
@steve


"Det de gør når der ikke er plads på intensiv i dag er at "oprette" falske semi-intensive afdelinger på de almindelige afdelinger og give de mest syge morfin til de dør. Det er reelt en henrettelse, men det er alment accepteret i systemet."

Bare for at være helt tydelig her. Er din påstand at man henretter folk ud fra pladskriterier? (og ikke e.g. plejekriterier som smertelindring)? Samt at dette er normal praksis blandt læger og sundhedspersonale? Og du ved dette fordi du har haft pårørende?
Skrevet af Geddar , moderator
5G rygterne er sgu priceless! Men det var også et spørgsmål om tid før de mest spidse sølvpapirshatte kom frem.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af AHUJ
Spørgsmål. Skal man tage de nye tal med antal smittede fra Kina med et gran salt? For ellers kunne det da tyde på, at de efterhånden har fået kontrol med virussen.
YNWA
Skrevet af Black Spider
@ Steve

Jeg har ingen bedsteforældre tilbage længere og kun én af mine forældre. Og jo, man kan godt snakke om en forcering når en patient kommer til det punkt, hvor man bare venter på et mekanisk svigt, alt imens patienten er i jævnt store smerter.

Ved det punkt begynder man at skrue lidt mere op for smertebehandlingen og bekymre sig knap så meget om hvor "sundt" det er, for hvad betyder "sundt" i den kontekst? Hvad er alternativet? Jeg er sådan set enig i, at der bliver udøvet en form for dødshjælp, og det har jeg det sådan set okay med, men du fik det til at lyde som om kriteriet var plads-betinget. Det er det mig bekendt ikke.

Og hvis du nogensinde får skubbet dit kursus igennem for jurister, så må du meget gerne udvikle en version til økonomer også. Jeg har dog mine bange fornemmelser for, at de første år i erhvervslivet efter uddannelsen er et lige så stort problem som den uddannelse, de skrøbelige unge mennesker har gennemgået. :-)

Skrevet af Slettet(320937202705)
Bliver meget spændende at høre om tallene fra Italien i dag, da det kan være en indikation af hvor vi er på vej hen, og om statens strategi har en effekt. I går så det ud til at inddæmningsstrategien virkede, og antallet af aktivt smittede var begyndt at afbløde en smule.

Antallet af døde vil givetvis blive ved med at stige i en periode, eftersom der er et relativt stort lag da det tager op til en lille måned at dø at sygdommen. Det er også årsagen til vi endnu ikke har set dødsfald i DK (plus det faktum at dem der oprindeligt blev smittet, var relativt unge og resursestærke).

Skrevet af elendil
Nå, bold.snak, ved man hvordan det virker med smitte? Hvornår kan man smitte? Hele inkubationstiden? I udbrud? Hvad med bagefter, når man er symptomfri igen?
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@elendil

"Det er endnu ikke helt afklaret, hvorvidt smittede kan smitte andre hvis man ikke selv har tegn på sygdom i luftvejene med fx hoste, åndenød og feber, men undersøgelser peger på, at det er personer med tegn på sygdom i luftvejene, der er årsag til langt størstedelen af nye tilfælde"


https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar
Skrevet af elendil
Thank you, bot.

Skal man stole på den side? Jeg tænker det er et godt bud, men der florerer jo så mange mere eller mindre fake news hele tiden. Så er der een afart af corona, så er der to, og den ene er meget farlig, så kan den ikke overleve på glatte flader, så kan den godt osv. osv.

Der er sgu ikke noget at sige til den almindelige borger er lidt forvirret.
fck-medløber.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Ikke en bot
Når mange har en laissez faire tilgang til problematikken, er det da kun på sin plads at sparke dem lidt i røven med konsekvenserne af overbelastning af sundhedsvæsenet. Man skal ikke lede langt i denne tråd for at finde udmeldinger som "jamen alle får det jo alligevel", hvor de ikke skeler til konsekvenserne for sundhedsvæsenet og effekten af hastigheden af spredningen.


Folk har hidtil vist en ringe forståelse for at der opereres med to overordnede tal. Hvilket har gjort at nogle har kørt det helt op hvor det ikke høre hjemme. Det sidste vi har brug for er masse hysteri, hvor folk begynder at hamstre, slås og guder ved hvad ellers folk kan finde på og Ikke mindst kontakte et sundhedsvæsen uden synderlig grund hertil, fordi de er blevet irrationel nervøse/bange.

Folk skal følge anvisninger that´s it. Viser de symptomer, så skal de ligeså følge dem og gøre som er anvist og ikke bare ignorere det og tænke jamen det er jo ikke et problem for mig og andet tomgang, for det har altså konsekvenser for andre.

igen dødsraten er ikke den største og bedste indikator på belastning af sundhedsvæsnet, der er langt bedre indikator, såsom hvor smitsom sygdommen er, farten af smittespredning og hvor stor del af smittede der har behov for behandling. Det sidste Er det der afgøre hvor belastet sygehusene bliver og hvor meget man skal sætte ind i forhold til at begrænse/forsinke sygdomsspredningen. Så det har næppe nogen videre effekt at oplyse folk om reelle tal kontra et bekræftede tal, der er ingen rationel grund at drukne folk i tal de alligevel ikke forstår.

Folk forstår ikke overbelastning, de har jo betalt en masse i skat og forventer det står klar når de har behov for det, at forlange at de skulle fatte spidsbelastning er at give dem alt for meget credit.
Skrevet af Halil
Skal man stole på den side?


Ja. Den side er rettesnoren.

Evt.

www.coronasmitte.dk (som er det samme som sundhedsstyrelsen)

Skal du rejse skal du tjekke:

Udenrigsministeriet.

https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af elendil
Tjek.
fck-medløber.
Skrevet af Acebone
Rent strategisk skulle Mette Frederiksen nok have lavet det påbud i går. Nu kommer presbolden fra oppositionen plus Radikale:

https://www.dr.dk/nyheder/politik/corona-pres-paa-mette-frederiksen-flertal-kraever-forbud-mod-forsamlinger-med-over
Midtjylland!
Skrevet af Forhammeren
Men det har bare ret store økonomiske konsekvenser af trække det kort og der er altså en tid efter coronaen
Trods alt.From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Acebone
Det er jeg med på (begge dele). Men de bliver nok nødt til det inden for kort tid alligevel. Man kan selvfølgelig sige, at en dag sparet er en dag tjent.
Midtjylland!
Skrevet af Forhammeren
Det kan sagtens tænkes.

1000 er ihvertfald næppe noget helt tilfældigt tal.

Det giver regeringen mulighed for at vise handlekraft uden at alt går i stå.
500 havde betydet at rigtig mange sportsstævner/loppemarkeder osv måtte aflyses og 2000 havde gjort at det havde påvirket for få.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af DaveEricGrohl
Så blev det 442 tilfælde. Det eneste gode jeg kan sige, er at tallet stiger fordi vi finder frem til dem der er syge med corona.

Problemet er at det er enormt svært at være foran denne virus, især i de større byer. Metroen, busser etc. kommer at være steder man på et tidspunkt render ind i en person der smitter en masse på en gang. Men vi er nødt til at holde befolkningens opmærksomhed rettet på at undgå større forsamlinger, man burde heller ikke have lov til at forsamles i barer og restauranter, natklubber etc, hvis du spørger mig.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Kaffe
DEG.

I givet fald er redningspakker til små virksomheder nødvendige. Jeg har ikke anden indtægt end de penge, folk lægger i min bar.
Niddets arkivar
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Bum så blev det erklæret en pandemi som den første i WHO´s historie så vidt jeg ved?!
annonce
0