Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Matias
Ok, alle mand til fitnesstråden, nu skal der snakkes programmer og øvelser!
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Jo 3 uger fra nu, hør nu efter!

Rettelse: Jeg har åbenbart heller ikke hørt ordenligt efter, Heunicke står nu og siger at næste step vil blive om en måned..
Skrevet af Mr. Juve
Grunden er vel at smitte en masse på en mere kontrolleret måde.De små er lav risikogruppe, samme er deres forældre som også primært er unge.


Med børns tvivlsomme hygiene, så bliver det en corona fest på skolerne.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Steve Highway-61
Intet om den offentligt sektor ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af NickRomano
Det kan vel ikke være en strategi at smitte mange, når den øvrige strategi er at holde smitten mest muligt nede.

Og det kan da godt være, at de mindste er laveste risikogruppe, men hvad skulle man have ud af at disse bliver smittede ?
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Black Spider
Steve er vist blevet sur over, at Mette ikke lige helt casual-like kigger på Spanien og siger "sådan skal vi satme også have det, så nu er alt åbent!" og så skider lige så højt og flot på de titusindvis af ekstra døde, der må formodes ved den tilgang.

Fuldstændigt talblindt. Og det helt komiske er, at netop Steve ellers linkede til en anstændig skrivelse fra Kraka, der rent faktisk ganske nydeligt forklarer, hvorfor Steve-tilgangen er utænkelig.
Skrevet af Matias
"Det kan vel ikke være en strategi at smitte mange, når den øvrige strategi er at holde smitten mest muligt nede"

- Nej, selvfølgelig ikke. Det handler om at balancere en åbning af samfundet med belastningen af sundhedsvæsenet. Der kan åbnes lidt op nu, fordi nedlukningen har været mere effektiv end forventet.
Skrevet af Slettet(112218201709)
Klassekvotient på 9? Så kunne det være, jeg skulle genoptage mit gamle erhverv som lærer.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af CPH-Hotspur
Mon ikke han er mere sur over, at hun taler uden at skulle spørge om lov, at hun ikke tager hans opvask, at hun kan sige ting, som han ikke bryder sig om, uden han kan give hende en flad, fordi hun er kvinde og overtræder grænsen for, hvad de kan tillade sig st sige, og fordi hun har mere magt, end han nogensinde vil få?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Mr. Juve
Hvis strategien ikke er smitte "mange" så er det jo en håbløs beslutning. Så aner hun ikke hvordan livet er på institutionerne / skolerne. Børn har lille hygiejne, selvom de får at vide hvordan og hvorledes.

Børnene har siddet hjemme og kedet sig, tror i på de holder god afstand og leger på afstand ? Næppe. Hvad med bleskifte, tøj, og generel omsorg? Vi alle skal smittes, og det her er starten, fordi det er dem som er i den mindste risikogruppe.

Det er noget nemmere, at forklare en 15 årige end de helt små. Så ja, jeg tror de regner med en masse bliver smittet, men at det ikke på samme måde vil belaste sygehusene som hvis man åbnede andre steder.Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af jensmoch
Så er Boris Johnson røget på intensiv og er ikke langt fra at blive lagt i respirator.
Skrevet af Steve Highway-61
Ja der var mange “guldkorn” i den tale.

Hendes hårfine balance som hun løser med en bulldozer.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(531502201604)
Vi ses igen 1. september til et samfund hvor alt kultur og sport er smadret
Skrevet af NickRomano
@ Matias

Men de siger jo det modsatte; at man skal undgå at smitte yderligere.

Ellers er det jo netop, at børnene ( vel den mindst kontrollable gruppering ) bliver brugt som rambuk.

Hvis man vil en balanceret genåbning, er det i mine øjne kløgtigere, hvis man retter søgelyset mere mod noget direkte erhverv.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Steve Highway-61
... og vi kom kun 3-4 afsnit ind i talen før stikkerne og frygten fik taleplads.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Sten_H
Med den hidtil førte strategi, vil Danmark være statsbankerot inden 20% af befolkningen når at blive smittet.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af NickRomano
Og hvorfor skal danskerne opføre sig ordenligt i påsken, når spredningen af smitten dagen efter påske skal "håndteres" af småbørn ?
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af ToonInStoke
Da utroligt i kloge mennesker ikke sidder i højere stillinger end i gør, jeg er sku ret sikker på at Mette ikke træffer nogle beslutninger der ikke på forhånd er anbefalet af diverse eksperter og myndigheder indenfor hver deres felt og sandsynligvis de samme som en evt. blå regering havde valgt.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af Hausser
Det herlige paradoks i at tale ned til hele Danmark omkring social afstand og om, at en enkelt frihedshungrende dansker kan få det hele til at tippe, blot for at vælte 500 børn ud i skolegården og børnehaverne efter ferien.

Men tjek til potentielt at holde Danmark lukket i årevis, for selv om Mette og Heunicke ikke tør svare, så er det reelt det de har accepteret. Det er fandme uhyggeligt at høre og det er jo ikke en strategi!

Mon staten snart skal til at drive tøjforretning, hoteller og rejsebranche? Dan-Seller?
Skrevet af Hausser
Men skønt med det nedladende og fordummende grønne kurve snak. I hvilken anden verden kan man få lave at snakke om den type kurver, uden at der er værdier på?

Ligger vi på, eller under den grønne kurve? Og hvornår er slutdatoen på kurven Mette?
annonce
0