Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
" Jeg syntes mere det lyder som den sædvanlige jeg ved bedre retorik, man efterhånden har vænnet sig til fra Mikkels side. Han er omtrent ligeså interessant at høre på som når JBO er på slap linje eller en dokumentar om bendelormens livscyklus. Der findes ikke en mere farvet meningsdanner her til lands end netop Mikkel, det skulle lige være CEPOS."Hvorimod du da STINKER af objektivitet.
Dette er en signatur.
Skrevet af anders.hede
Jeg har lige hentet min datter i børnehave. Hold nu kæft, hvor virker det bizart. Vaske hænder OG Spritte bare for at komme ind, hvor de sad udenfor i bittesmå grupper. Min datter flyder lidt over det, men jeg synes fandme det er ubehageligt at børn skal opleve den slags. De små hjerner. Det er kørt op på et niveau det ikke hører hjemme og som ikke bør være noget de allermindste skal opleve. Hvis det er på den måde resten af samfundet skal åbnes på, så er det godt nok sørgeligt.

Min gode ven’s søn havde designet en madpakke hvor han så flot havde skrevet navn på, klar til ny dag i børnehave.
Nej, den kunne han ikke sørme ikke få med i den her bakterie-virus-fanatisme, vi lever i nu. Hold op, han var ked af det.

Men så må det være inddæmmingsønsket, ikke? Ikke flokimmunitet eller hvad. Vi åbner mere op nu fordi det går godt, men er det ikke nu vi kan få det inddæmmet helt?

Jeg skal nok lade være at kloge mig på et område jeg ikke er ekspert i, men jeg synes det virker lidt rodet, strategisk.
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg har lige hentet min datter i børnehave. Hold nu kæft, hvor virker det bizart. Vaske hænder OG Spritte bare for at komme ind, hvor de sad udenfor i bittesmå grupper.
Altså, brokker du dig over at du skal være forsigtig og vise hensyn, ligesom alle andre skal? Er det ikke netop det målet er, at afbryde smittekæderne så vidt muligt? Jeg kan virkelig ikke se det bizarre i, at forældre skal vise hensyn overfor personalet og andre børn end ens eget. Det ikke anderledes for min søns institution.
Min datter flyder lidt over det, men jeg synes fandme det er ubehageligt at børn skal opleve den slags. De små hjerner. Det er kørt op på et niveau det ikke hører hjemme og som ikke bør være noget de allermindste skal opleve.
Så bliver det sgu ikke mere curling. De små klarer den, ligesom de plejer at gøre. De lægger højst sandsynligt ikke mærke til at det er voldsomt meget anderledes end tidligere og ved du hvad, de skal nok få det sjovt alligevel. Sådan fungerer de fleste børm trods alt.
Min gode ven´s søn havde designet en madpakke hvor han så flot havde skrevet navn på, klar til ny dag i børnehave.
Nej, den kunne han ikke sørme ikke få med i den her bakterie-virus-fanatisme, vi lever i nu. Hold op, han var ked af det.
Det er sgu også synd for ham, at han har nogle forældre der ikke tænker sig om, det medgiver jeg gerne. Men så er den heldigvis derhjemme når han kommer hjem igen, så kan han få den der. Men ja, ærgerligt forældrene ikke brugte en anelse mere omtanke.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(320937202705)
Sig mig, har forældrene ikke et valg om de vil sende børnene i institution?

Vores går i privatbørnehave og her har man tydeligt meldt ud at der kan forekomme noget opstartskaos. Så man anbefaler at børnehaven stadig betragtes som en nødløsning de første par uger. Hvis man har en følsom knejt, eller knejtinde, og man har formået at få barnet passet alligevel den sidste måneds tid, så ville det da være underligt hvis man ikke kan finde andre muligheder her i opstarten. Altså, hvis man tror barnet vil blive overbelastet.

Og hvis arbejdsgiveren er en spasser der presser på, så er det sgu da bare at stikke dem en plade om at der er Corona i familien.
Skrevet af anders.hede
@robert
Hvor har du en rådden måde at være overfor bekymrede tanker. Jeg orker næsten ikke når der smides curlingkortet fordi man gør opmærksom på at det er ubehageligt at børn skal opleve en så anderledes hverdag.

Skrevet af D.B.R. ©
Sig mig, har forældrene ikke et valg om de vil sende børnene i institution?

Jo da, her i Slagelse Kommune opfordrer min datters børnehave til, at man kun sender barnet afsted, hvis man har behov for at få barnet passet.

Vi arbejder begge hjemme, så det behov har vi ikke, og lader hende være hjemme indtil vi evt. bliver bedt om ikke længere at arbejde hjemme.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(112218201709)
Hvorfor...eller rettere hvordan kan det opfattes "bizart" at vaske og spritte hænder i den her tid?
Har lige hentet min cykel fra service og der kom man sgu heller ikke ind, før ens hænder var sprittet af.
Jeg er ret glad for min cykelhandler, som i øvrigt er oppe i årene, så jeg havde intet problem med det -
tværtimod.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af anders.hede
Det er niveauet. Jeg må indrømme jeg altid har troet at enten håndvask eller sprit var det der skulle til. Men det er ikke nok nu. Begge dele simpelthen. Gør I også det derhjemme? Jeg har nok misset den besked hvor det kom frem at man fremover skal både vaske med sæbe og spritte. Så når man ikke kender til det nye tiltag virker det lidt vildt.

Min søn skal i morgen vaske hænder 8 gange - det er sat i kalenderen.

Det er ikke brok, iøvrigt, det er en forbløffelse over at være vidne til noget der faktisk virker ret vildt. Jeg skal da slet ikke nævne noget om at min søn ikke tåler sæbe med det mindste snert af parfume, han får sin sag for i morgen i det her rengørings-Mekka.
Skrevet af jensmoch
Så længe man husker at få tørret hænderne grundigt efter håndvask, er hånddesinfektion en god idé. Ud over at sæbe og håndsprit er gode til forskellige ting (personligt har jeg altid lært at sæbe er til vira, sprit til bakterier), så indeholder det hånddesinfektion man kan købe også noget der sørger for at hænderne ikke tørrer ud, som de ville gøre kun ved håndvask så mange gange om dagen.

Min personlige holdning er at al sæbe i daginstitutioner og på skoler bør være parfumefri, helt generelt. Men hvis der er parfume i sæben, er det sgu en svær omgang at komme igennem når ikke han tåler sæbe. Der skal være nogle pædagoger med ekstra opmærksomhed i en i forvejen kaotisk og stresset situation.
Skrevet af CPH-Hotspur
Jeg skal da slet ikke nævne noget om at min søn ikke tåler sæbe med det mindste snert af parfume, han får sin sag for i morgen i det her rengørings-Mekka.

Det er selvfølgelig ikke optimalt, men bruger mange institutioner ikke parfumefri sæbe af netop den grund? Det ville i hvert fald være mest hensigtsmæssigt. Eller vælger nogle parfumeret sæbe, så de kan lave det klassiske trick med at lugte efter sæben, når de kontrollerer om hænderne nu også er blevet vasket?

Ellers er det jo kun bestemte aromastoffer, der har risiko for at virke sensitiverende og udløser allergi, så forhåbentlig vælger man en sæbe uden disse.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Black Spider
Jeg må indrømme jeg altid har troet at enten håndvask eller sprit var det der skulle til. Men det er ikke nok nu. Begge dele simpelthen. Gør I også det derhjemme?

Det har jeg heller ikke hørt om nødvendigheden af. Både alkohol og almindeligt sæbevand skulle angiveligt gøre uflinke ting ved den protein-boble som covid-19 virusen befinder sig i, så en af delene er nok. Forudsat selvfølgelig at man har normalt rene hænder.

At afspritte hænder hvis de er dækket i snask er mig bekendt formålsløst. Omvendt kan jeg måske godt forstå, hvis pædagogerne er en anelse paranoide omkring det her.
Skrevet af Bosse1983
Jeg både vasker og spritter før jeg går ud af huset, og det samme når jeg kommer hjem. Resten af tiden nøjes vi med at vaske.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af RobertTheRobber
@anders
Hvor har du en rådden måde at være overfor bekymrede tanker. Jeg orker næsten ikke når der smides curlingkortet fordi man gør opmærksom på at det er ubehageligt at børn skal opleve en så anderledes hverdag.
Jøsses, skrug dog ned.

Hvorfor synes du, at det er en ubehagelig følelse at hverdagen er anderledes? Børn er de bedste til at tilpasse sig forandring, så de der skingre reaktioner er overflødige. Hvis du oprigtigt føler at du aflevere dit eget barn et ubehageligt sted eller at I benytter en løsning du ikke er tryg ved, hvad pokker laver du så der i første omgang? Så hold dog sit barn hjemme, hvis du mener det er det bedste for barnet. Så må I fortsætte som under den fulde nedlukning.

Det der unødvendige forargelse over, at institutionerne faktisk tilpasser sig hverdagen og faktisk udviser ansvarlighed, er der sikkert en masse Facebook-grupper hvori du kan udtrykke den for ligesindede.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af clausp
Kåre Mølbak er nu vendt fuldstændig på spørgsmålet om flokimmunitet:
https://ing.dk/artikel/kaare-moelbak-har-aendret-mening-vi-kan-danse-os-frem-vaccinen-uden-flokimmunitet-234203

Nu må diskussionen om flokimmunitet før massevaccination forstumme.

Mht. håndvask vs. afspritning, så siger alle råd at det er lige godt. Men der er ikke nogen rationel grund til at gøre begge dele.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af jensmoch
Glycerin i håndsprit genfugter huden, og hvis man skal vaske hænder med sæbe så mange gange som man bør når man er ude i virkeligheden i disse dage, vil hænderne nemt blive slemt tørre. Derfor er det nu altså en god idé, når man har tørret hænderne godt, så de er helt tørre!, at spritte hænderne af. Jeg kan afsløre at det er en god idé at holde hænderne fugtige så man ikke pludselig står et sted med hud der sprækker, og man kun har håndsprit til rådighed.
Skrevet af anders.hede
@Robert
“ Du er ikke bare et fjols, du er komplet blottet for empati og decideret uintelligent”. Udtalte du yderst elegant for nyligt. Din egen empati er godt nok svær at få øje på.

Jeg har ingen kritik af nogle som helst personer der gør det de er bedt om, al mulig ros til dem. Jeg gør nogle overvejelser over at det kan virke hårdt for små børn med det her hver dag.

Du er så kynisk og det må jo så være.
Skrevet af tobi
Du sagde vel selv, at din datter "flød ovenpå", så det giver vel ganske god mening at spille curlingkortet. Du problematiserer noget, der for din datter ikke er et problem. Du siger, at det er frygteligt for hende at skulle færdes i denne hverdag, men hun har det fint med det.

Hvis problemet ikke er der for hende, kan jeg ikke se grunden til din trang til at råbe op.
Skrevet af Medina
I kan umuligt have børn.

Selvfølgelig påvirker det børnene, at de ikke må lege på den måde de plejer og ønsker; at legetøjet er pakket væk eller forbundet med strikse regler; at de ikke kan sidde sammen og spise sammen som de plejer etc.

Man kan mene, at det er den nødvendige eller ligefrem bedste løsning i situationen. Men lad være med at sige, at børnene er ligeglade. Det passer selvfølgelig ikke.
Skrevet af clausp
Jeg har godt nok svært ved at forestille mig at det her ikke påvirker børnene. Og jeg har ikke selv børn.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af tue69
Jeg er også noget spændt på hvordan knøsen tager det her, når han returnerer næste uge. Heldigvis er der i yderste instans mulighed for at han kan være herhjemme, hvis det hele falder sammen for ham..

Hatten af for institutionerne, de forsøger at få det bedste ud af det, dem kan man bestemt ikke klandre, ja dem eller andre for den sags skyld, det er jo de vilkår vi lever under.

Jeg synes dog det er en kende smånaivt at tro, at de mindste ikke kan mærke det. Ja bevares, børn er gode til at omstille sig, men de er da i lige så høj grad afhængige af faste rammer. Selvfølgelig vil det kunne mærkes.

Det positive er dog at der pt ser ud til at være mange, der ikke tager chancer. Der er næsten en voksen pr barn i knægtens institution den næste halvanden uge. Så der bliver da tid til den fornødne omsorg om ikke andet.
annonce
0