Snak

Mere indhold efter annoncen
Der bliver godt nok kloget voldsomt på samfundsøkonomiske konsekvenser herinde. Det ville være fint, hvis folk kunne adskille koncepter i privatøkonomi/erhvervsøkonomi fra nationaløkonomi. Det andet bliver godt nok trættende i længden
de offentlige er bare sent hjem med fuld løn ?????

Gid det var så vel. Jeg arbejder stadig fuld tid bare hjemme fra stuen, i øvrigt sammen med fruen, der også er offentlig ansat.

Så det er da noget af en røver du der lukkede ud.
Y. N. W. A. #JFT97
Geddar

Du siger selv du arbejder i en virksomhed hvor du har berøring med processen for justering af virksomheder. Nu ved jeg ikke hvor ramt i er, men hvor længe kan i acceptere at forsætte som nu, når i ikke kender til en evt. bagkant eller hvad der kan give jer noget perspektiv.

Du er vel enige i at en viden ome en mulig åbning ultimo April/primo maj fremfor til sommerferien, kan redde mange arbejdspladser? Hvordan kan vi som virksomheder aktuelt antage andet end en worst case når vi ikke hører andet? Altså lukning i månedsvis og ligeledes i efteråret? Du efterlader virksomhederne uden et valg.

"Hvordan kan man ikke vide hvornår man skal lempe?"
"Hvad tror du gør ved vores mentale helbred at være indspærret tidsubestemt"
"Vi snakkede helt specifikt omkring en tidshorisont"
"Tæller psykologers holdning til den tidsubestemte isolation?"
"Det er meget meget bekymrende for mig at vi ikke rigtigt arbejder med nogle tidsfrister eller en reel plan for genåbning.."


Forstår ikke lige du hiver det frem? Vi er da i tidsubestemt isolation fordi at sundhedsstyrelsen ikke har en anelse om hvordan de skal rykke den anden vej


Så du ville være tilfreds, hvis man meldte ud at man ville se et markant fald i antal smittede før man ville genåbne samfundet?


Nej sgu da, for det er da ingen plan når det er så løst. Der skal mere kød på.

Jeg forholder mig til scenariet hvor man melder ud at man er lukket hele 2020. Kom nu....


Hvis man ikke melder noget ud, kan virksomhederne jo desværre begynde at frygte det scenarie. Vi ved jo intet..

Igen noget der ikke understøtter din påstand. Det er et eksempel på at Corona har medført at de ikke får den fornødne omsætning, og derfor justerer organisationen efter det. En udmelding om at samfundet genåbnes i eksempelvis august ville ikke trylle omsætning frem


De har mistet troen på det. Hvis de havde et rimeligt perspektiv kunne de, måske, havde strammet ballerne til næste måned. Det hele handler om perspektiv.

Generelt er det mig en kæmpe gåde og da specielt hvis du sidder nær ledelsen i enhvervsvirksomhed som er ramt af krisen, at du ikke forstår hvis uvisheden gør ved dem og de valg det tvinger dem ud i at foretage?
Lige nu smadrer vi jo samfundet og de selvstændige - de offentlige er bare sent hjem med fuld løn ?????
Hvorfor skriver du noget, du godt ved er løgn? Der er flere af de offentlige ansatte, der stadig arbejder, fjols.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Hvor meget offentlig service tror du egentlig kan klares hjemmefra, Robbie?
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Steve@

så vi er ude i en øvelse hvor der bliver regnet på hvad et menneskeliv koster
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
@Villa

" men hold da op hvor samfundet bliver smadret økonomisk af dette - syntes mange tager meget let på det faktum."

Jeg ved selvfølgelig ikke hvad du lægger i ordet "smadret" men jeg har mindes ikke at nogen har skrevet at vi kan undgå meget alvorlige økonomiske konsekvenser. Så hvad baserer du den påstand på at folk tager let på det?

Det kan jo også bare være man har forskellige opfattelser af hvor mange menneskeliv en overbelastning af sundhedsvæsenet vil koste.
Sofatræner

Det hænger jo sammen.

Det er ikke for sjov at vi snakker om den største eksplosion i arbejdsløshed siden 30erne, hvor hele brancher står til totalt at kollapse og det største fald i BNP siden krigen.
peanuts

så vi er ude i en øvelse hvor der bliver regnet på hvad et menneskeliv koster


Det gør vi da i det daglige, ikke sandt?

Skal vi lade en virus smadre vores samfund?
annonce