Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af clausp
Der er ingen korrelation mellem partifarve og corona-indsats, til gengæld lader der til at være en korrelation mellem den pågældende leders køn og corona-indsatsen.

Jeg synes stadig den genåbningsforhandling er lidt af en skueproces.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Steve Highway-61
Der er demo mod regeringen 16/5.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af clausp
Er det bare sådan mod regeringen generelt eller har de et specifikt formål?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af RobertTheRobber
Vi er styret sikkert igennem med Mette F, men det var vi sgu også med Lars Løkke.
Der er intet der taler for at den bitre, småtossede landskinke stadig besidder fornuft og ville have taget nogen form for gennemtænkt beslutning i dette sammenhæng. Nærmere det modsatte, med hans konstante leflen for mindre fornuftige partier som LA og DF. Hans sure opstød på sociale medier og i online-artikler har intet hjulpet på nogen måde og har mest af alt tegnet et billede af en smålig, misundelige mand der er ude af trit med virkeligheden. Et ægte eksempel på, hvor ubrugelig en (tidligere) opposition kan være, når de ikke ønsker at bidrage med noget konstruktivt.

Jeg tror ikke partifarven havde gjort den store forskel havde en Jakob Ellemann-Jensen været i spidsen, men lidt forskel gør det, når man alligevel sagtens kan være stolt af hvad Mette Frederiksen har præsteret indtil videre. Måske havde Jakob Ellemann-Jensen været mere klar i spyttet på pressemøder, men man skal have placeret hovedet langt oppe i røven på sig selv for ikke at være stolt af, hvor imponerende Danmark har klaret krisen indtil videre.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Sir , moderator
Fatter ikke helt denne genåbning. Restauranter må åbne 18. maj men først 8. juni må man samles mere end 10. Der er vel rimelig mange restauranter hvor det ikke kan betale sig at have åbent hvis der kun må være 10 personer.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Jeg tror at det skal forstås som at man ikke må have selskaber på over 10 men man må godt være mere end 10 på selve restauranten med behørig afstand mellem grupperne osv.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af tue69
Forhammeren - det er også sådan jeg tolker den. Det giver vel også umiddelbart fin mening.

@Robert

Det er sjovt. Nu sad jeg og så den norske debat mellem arbejderpartiet og regeringen. Det kunne måske give et lille tegn på, hvordan en Venstreregering havde klaret det - selvom der er nuanceforskelle fra de norske partier til Danmark.

Der bliver da i al fald åbnet temmeligt dramatisk op nu. Udsigterne var, som jeg forstod det, at man nærmest vil åbne helt op i løbet af en måned til halvandens tid.

Bosse må lige korrigere mig hvis der var noget der røg i oversættelsen undervejs.
Skrevet af Sir , moderator
Er det sådan? Jeg synes kommunikationen er rimelig uklar. Hun snakker og snakker og smiler og smiler, men tingene er ikke lysende klare.
Dette er en signatur.
Skrevet af tue69
Sir - enig. Det er min største anke i forhold til åbningen i går, der er fortsat enormt mange gråzoner, hvor jeg stadigvæk dagen derpå mangler klare retningslinjer.

Jeg har fuld respekt for at det er en sindssygt svær balancegang og at man ikke kan stå på en times pressemøde og gå i detaljer med alting, men det er temmeligt klart at flere af genåbningsinstitutionerne, skoler, restauranter, værtshuse mm. bliver mere på halvt blus.

Forventeligt, bevares, men jeg kunne godt have tænkt mig at Mette havde været mere klar i spyttet om disse ting.

Mon ikke det bliver noget med generelle retningslinjer.
Skrevet af tobi
Rimelig dårlig behandling af 1. og 2.g´erne. Hun står med et stort smil på pressemødet og siger, at nu kan hun give en besked, som rigtig mange unge har ventet på.

Og så åbner hun for alle folkeskole- og efterskoleelever. Men nævner ikke gymnasieelever med et ord. Ingen af journalisterne spørger til dem.

Og nu kan man så tyde ud af planlægningen af de næste faser, at de ikke må komme i skole før august, selvom forlystelsesparker kan åbne fra juni.

Det giver sgu ikke særlig meget mening, at de skal sidde og rådne op i tre måneder mere.
Skrevet af andershansen
Der kommer nok mere detaljerede retningslinjer for indretning af restauranter m.m. i næste uge. Jeg gætter på noget med udeservering eller minimum to meters afstand mellem gæsterne indendørs. Det vil i så fald betyde en betragtelig reduktion af kapaciteten for mange beværtninger, hvilket næppe er rentabelt mange steder.

De ændrede behov for hjælpepakker til branchen bliver en interessant debat.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Skrevet af tue69
Enig, Anders. Udfasningen af hjælpepakker kan godt gå hen og blive et gigantisk politisk slagsmål.

En anden ting er, at anvendelsen af dem kommer også til at danne grundlag for en enorm bunke af svindelsager de kommende år.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Altsaa jeg har en foedselsdag paa et hotel om 2 uger i Danmark. Jeg ved ikke, om jeg skal koere hjem til det. Vi er over 10, og i form af at det er et arrangement, saa kan jeg ligesaa godt opgive eller hvad?
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Forhammeren
Hvis I sidder max 10 ved hver bord og der er afstand mellem bordene er det vel ikke nødvendigvis et samlet arrangement eller forsamling.

Men ja, særlig klart er det mildt sagt ikke.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Kaffe
Jeg tror de her magtmennesker faktisk rigtig gerne vil være ved magten hvor det gør en stor forskel i stedet for de fleste år hvor det hele er en lidt kedelig suppe.


Tak for analyse.
Niddets arkivar
Skrevet af CPH-Hotspur
Tænk, om man boede i et land, hvor man blindt følger en gal videnskabsmand, som tidligere inddirekte har slået flere hundrede borgere ihjel med sin insisteren på at tilbyde vaccinationer indeholdende kviksølv, selv efter advarsler om grimme bivirkninger var begyndt at tikke ind fra udlandet. Nu er han så i gang igen. Men det var måske også lidt af et sidespor.

Hvor og hvem tænker du på her, Duck?
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Steve Highway-61
Kom til demo imod alle regeringens overgreb og manipulationer i Kbh 16/5. Gætter på der bliver spillet Nede Mette.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(562119200410)
What, Steve.
Skrevet af Bosse1983
Steve har været cryogenisk nedfrosset i 150 år, og har det rigtig stramt med at en kvinde siger hvad han må.

"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af JuveFC
Steve du er da totalt langt ude, men du ønsker dig måske scener som i Italien med lig der blive kørt væk i millitærlastbiler eller hvad? prøv lige at kigge ud over din egen lille næsetip TAK.

Er bange for at det kommer til at stikke TOTALT af med smitten nu, for folk har allerede lagt al fornuft væk, jeg har lige være i min lokale Superbrugs for at handle, men måtte simpelthen gå igen, der var SORT af mennesker som var fuldstændig ligeglade med at holde afstand.
annonce
0