Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Niddets arkivar
Skrevet af Faberge
Luk fissen, tak.

Jeg er med på, at både Halil og Mette Frederiksen er fra Aalborg, men trods det handicap, kan de jo godt tage sig lidt sammen.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Kaffe
Jeg tror altså, at vi kigger ind i, at anglicismer er her for at blive.
Niddets arkivar
Skrevet af Halil
Fra Aalborg af

Lede facist!
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Kaffe
Når nu Faberge springer ud som sprogrevser, føler jeg, at det er på sin plads at minde om, at han selv ikke er i stand til at sætte komma før subjunktioner.
Kan han måske forklare, hvorfor dét er en mindre forbrydelse end at innovere vort smukke mål ved at tage ´åbne op´ i anvendelse?
Niddets arkivar
Skrevet af clausp
Med fare for at blive lynchet, er det så også forkert at sige "lukke i"?
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Forhammeren
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Interforlivet
@Kaffe: Subjunktioner bruger man ikke i dansk grammatik. Her taler man om konjunktioner. Subjunktioner bruger man på svensk.
Skrevet af Kaffe
Underordnende konjunktioner. Glad igen?
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
Ikke at ´åbne op´ ikke i mine øren lyder dumt.
Niddets arkivar
Skrevet af Interforlivet
@Kaffe: Ja, det var bedre.
Skrevet af Bosse1983
Corona i Rusland lyder vildt. Brand og folk der falder ud af vinduer.

Det lader til at Corona virkelig hader nationalistiske strong men.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Forhammeren
De holder dog dødstallet meget lavt i forhold til antal smittede.
Det må man give dem.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(562119200410)
Giv det et par uger mere og så vil du se +500 døde på daglig basis.
Skrevet af hts
De lyver jo bare. Det tager i snit 22 dage i UK fra smitte til død. For 22 dage siden havde Rusland 5000 smittede om dagen og 55000 samlet. Det er jo et samlet antal der ligner Belgiens nuværende total smittede. Men Rusland må bare have verdens bedste sygehusvæsen...Når det er sagt tester man også ret meget i Rusland, så fanger nok en del der ikke vil have så slemme symptomer. Brasilien derimod ligner et land der kun har test nok til at tjekke dem der kommer syge ind på sygehuset. Manaus i Brasilien har alene haft 1900 ekstra dødsfald. Guayas i Ecuador iøvrigt 11500.

Når disse ekstra dødsfald kommer frem (hvis nogensinde) vil det vise sig at det især i nogle lande har været en langt større katastrofe end det ser ud til pt. Her tænker jeg hele Afrika, hele Sydamerika, Indien, Bangladesh, Pakistan, Mexico, Indonesien, Philipinerne og Afghanistan og Rusland.
Selv i feks England, Italien og USA er excess deaths markant højere end hvad der er meldt ud. UK dødsfald står til 33000, men deres excess dødsfald skulle være 50000. (Dog meldte UK selv i går at der var 8500 døde på care centers der ikke var talt med)

Man ser nu at smittetallet pr dag på verdensplan ikke stiger længere efter at have ramt 94000, men det tyder mere på at det er pga et skifte i hvilke lande der er hårdt ramt. Mange af de lande der nu rammes hårdt tester utroligt lidt
Skrevet af Sir , moderator
Hvorfor vil DK ikke vil forhandle med Tyskland om en åbning af grænserne nu her. Tyskland har aftaler klar med Østrig, Schweiz og Frankring, men DK har ikke ville deltage i forhandlingerne. Tyskland virker til at have godt styr på sagerne så hvorfor ikke komme i gang og få åbnet grænsen til Tyskland til gavn for økonomien.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
"Den præcise dato afhænger ifølge Horst Seehofer, at Danmark skal aftale grænseåbning med Norge og Sverige, så det kan ske samtidigt."

Hvorfor det skal afhænge af at alle grænserne åbnes samtidig skal jeg ikke kunne sige, men jeg kan se at tyskerne går efter fri rejse i EU fra den 15. juni, så måske de har presset på for at Sverige og Norge skal være med i samme aftale. Who knows.
Skrevet af Sir , moderator
Det er jo danskerne der bremser ikke tyskerne.
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Det er helt fjollet at det er bedre at det er sjællændere med højt smittetryk der skal bo i de jyske sommerhuse end nordtyskere.

Allerede i sidste uge kunne man have givet Frederiksen et stort nederlag ved at lade tyskere med en lejekontrakt på et sommerhus holde ferie i DK.

Men næh nej, det ville DF ikke være med til.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af jensmoch
Jeg kan se det er regeringen der vil have en samlet åbningspakke klar, før man aftaler noget med tyskerne.
Jeg skal ikke kunne sige hvorfor, men så længe det tyske smittetryk er stigende over 1, synes jeg dog der er fornuftigt nok at have visse forbehold.

"- Ved grænsen til Danmark kan vi forestille os, at grænsekontrollen også indstilles. Men vi har i aftes aftalt med den danske regering, at vi i fællesskab fastsætter et tidspunkt. Den danske regering er i færd med at afstemme det med deres øvrige nabolande, fordi de ønsker, at man gennemfører det som en pakke med flere lande, siger Seehofer."
annonce
0