Snak

Mere indhold efter annoncen
Øh, for det første kan det ikke blive ringere end 50/50. For det andet svarer 50/50 ca. til at slå plat eller krone, så det er ret åbenlyst at en så dårlig test aldrig ville blive godkendt, den den således ikke er i stand til at skille skæg fra snot.


Det er jeg med på :) Der har bare været opgørelser over sensitivitet på forskellige tests og områder for omsamling af materiale til tests. Og nogle af disse havde sensitiviet under 50 %..

For det tredje kan man - hvis der er tydelige symptomer på coronavirus - vælge at teste igen, i tilfælde af negativ test.


Og det ville man helt sikkert også gøre ved dem med symptomer. Problemet er nok mere tydeligt når vi snakker asymptomatiske personer i fx sundhedssektoren. Der har været megt snakt om hvorvidt man burde teste alle sundhedsfaglige. Det tænker jeg ville være dumt hvis testen har så lav sensitivitet. Medmindre man altså fra start tester 2-3 gange pr person..

Jeg ved ikke hvor sikker testen er, men du skal huske på der også er usikkerheder forbundet med podning og håndtering af prøven.


Hvilket vel heller ikke taler for, at man burde teste alle.

Fauci virker til at være alt der står mellem Trump og et kollaps. Alligevel føler en del Trumpeter, eller båthorn som de også kaldes, at man skal i flæsket på Fauci, sabotere hans Twitter og andet godt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ja ja Bosse jeres evindelige retoriske krav om specifikation og svar på dit og dat.

Giv mig og mine venner et år. Så skulle vi nok få styr på SKAT.

Mette må sgu selv redde trådene ud fra det her mess hun har skabt. Jeg er enig i at det er komplet overskueligt hvad hun har gjort.


Det var en imponerende barnlig respons, til det der ellers må anses som et ganske rimelig spørgsmål. Sikke du puster dig op.

Når nu alt der gøres er forkert og du sidder med nøglen til hvad man burde gøre, kan du vel lade os blege og isolerede trologdytter komme lidt ud af Platons hule, så også vi kan sole os lidt i din visdom.

Jeg accepterer egentlig en relativt lavpraktisk forklaring fra dig, hvor du fortæller lidt om kortlægning, logistik og faktiske tiltag, samt naturligvis forventede resultater af disse. For at blive i dit eget univers, har du så langt leveret en variant af "He doesn´t know how to use the three seashells", men jeg må næsten bede om et hint.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Haha, det var sgu en smuk reference til Demolition Man!

Det bliver endnu en dårlig men god film til listen, der skal ses under lockdown.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
"63 Italienske læger har indtil videre mistet livet af Corona virus, det er alligevel voldsomt og sætter igen alvorligheden i relief"

- Det vil være interessant at kigge på, hvorfor de er døde af covid-19. Umiddelbart har jeg svært ved at acceptere, at det ´bare´ er pga. sygdommens farlighed. Der må være en del af de læger, som har haft en anden, forværrende, lidelse, var overvægtige eller har haft et aktuelt, dårligt stillet immunforsvar, evt. pga. manglende søvn og dermed forringelse af t-cellernes evner. Ellers giver det ikke mening, synes jeg, eller også gør det, og så er vi fucked på den helt store klinge.
De skal nok alle ha´ været oppe i alderen, med en eller anden af de mest udbredte skavanker. Men med den italienske pensionsalder midt i 60´erne, er det vel folk der mindst har haft 20 gode år tilbage i sig. Selvom blodtrykket var lidt højt, og ekstra højt pga. den stressese situation.

Det er et enormt ekspertisetab på så kort tid hvis vi skal tage kroner og ører brillerne på.
Formentlig. Det sagt er vi selvfølgelig mere fucked, end man forventede for et par måneder siden. Det var håbløst af WHO, delvist at læne sig op ad tal fra Kina. Apropos ting, jeg har svært ved at acceptere som fakta, er det, at Kina skulle have et lavere dødstal som følge af coronavirus, end Italien. Jeg tror det er markant højere.
Var det ikke herinde der var en der delte et link til hvor mange urner man, ved et groft estimat, var nået frem til blev udleveret i Wuhan, fra bedemændene i byen, der var stærkt bevogtet og der blev sørget for at ingen tog billeder indenfor, så man kunne kun se køer på 100+ meter.

Mener der blev nævnt 42-45.000 urner. Men jeg kan ikke stå mere inde for det end hvad linket påstod.
@jens

Det var vist mig der bragte det link. Kunne ikke finde det originale, men her er et link som er få timer gammelt fra en pålidelig nyhedskilde.

https://www.businessinsider.com/wuhan-residents-say-chinese-government-coronavirus-death-toll-is-low-2020-3?r=US&IR=T

Det har jeg ikke set, linket altså. Jeg har nu også svært ved at regne estimater bygget på kø-længder, som noget der kan oversættes til brugbare tal - men det kan jo fortælle noget om, at der er markante mørketal på området. Jeg håber der vil blive lagt pres på for at få undersøgt tingene, når lortet har lagt sig.
annonce