Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forhammeren
Udmærket at se højrefløjens bekymring for ulovlige instrukser.
Det så vi ikke meget til da der skete ulovlig adskillelse på asylcentre men bedre sent end aldrig.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Toon Toon!
Mon rød blok giver kommissionen et flot navn og sætter en storslået kampagne i gang for ikke at skulle stå til ansvar for ulovlighederne?
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Toon Toon!
Udmærket at se højrefløjens bekymring for ulovlige instrukser.
Det så vi ikke meget til da der skete ulovlig adskillelse på asylcentre men bedre sent end aldrig.


Dengang gik det jo også kun udover muslimer. Whats the problem.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af KennethF
Vi har umiddelbart ikke så mange muligheder.

1) Slå mink ihjel, problem løst.


Men så længe "Vi" bare betyder "De danske minkavlere", så er problemet jo absolut ikke løst. Cirka 75% af verdens minkpelsproduktion foregår/foregik ikke her i landet, så hvis det skal have nogen som helst effekt, skal du altså også have bl.a. Kina og Polen med på idéen. Og nu hvor pelspriserne sjovt nok pludselig stiger voldsomt, har de jo mange milliarder gode grunde til at beholde deres mink...
Skrevet af Black Spider
@ Adam

Så løsning 1, men uden at der går total flodhest i processen? Jeg er ikke uenig.
Skrevet af Sir , moderator
"Udmærket at se højrefløjens bekymring for ulovlige instrukser.


Du kan jo se live fra folketinget nu. Alle er rasende. (undtaget SF der i stedet snakkede som julepakker og ensomme folk).
Dette er en signatur.
Skrevet af Bosse1983
Det er muligt der en en milliard gode grunde til at holde på sine mink, men der er også et par milliarder gode grunde til at lade være. Særlig for en økonomi som den danske. Lige nu behandles Danmark som en spedalsk internationalt. Før eller siden lander frygten typisk på andre dele af landbruget og så er det pludselig alt eksport af dyreavl. Det man vinder på gyngerne taber man hurtigt på karrusellen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Black Spider
@ Kenneth

Vi kan jo ikke kontrollere hvad udlandet gør. At argumentere for, at vi skal lade vores mink være, for vi kan jo ikke slå alle mink overalt i verden ihjel, det løber hurtigt ind i nogle uheldige tilsvarende argumenter.

Hvis de andre lande vil løbe risikoen, så er det jo reelt deres valg. Det ændrer ikke rigtigt på situationen i DK.
Skrevet af OC
Du kan jo se live fra folketinget nu. Alle er rasende. (undtaget SF der i stedet snakkede som julepakker og ensomme folk).


For ikke at nævne, at narrativet om, at alt modstand mod regeringens beslutninger og beslutningsprocessen som helhed udelukkende kommer fra forsmåede og polemiske højrefløjspolitikere, blottet for substans i deres spørgsmålstagen og kritik og egentlig kun interesserede i at pege fingre, er særdeles farlig.
La prende Vecino.
Skrevet af Sir , moderator
"Lige nu behandles Danmark som en spedalsk internationalt."Vi kan ikke tage til England (og er det Israel), men hvad er det ellers der er sket? Har nok misset det.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
"For ikke at nævne, at narrative om, at alt modstand mod regeringens beslutninger og beslutningsprocessen som helhed blot er forsmåede højrefløjspolitikere blottet for substans i deres spørgsmålstagen og kritik, er rigtig farlig."


Det er jo bare bold.dk politiktrådene i en nøddeskal. Enhedslisten var ret klare i spyttet.

Det er rimelig skidt for ham Mogens. Det er selvfølgelig Mettes ansvar i sidste ende, men hvorfor står Mogens og lyver og hvorfor gør de ikke noget, da de finder ud af at det faktisk er ulovligt. Venter lige 48 timer...
Dette er en signatur.
Skrevet af Forhammeren
Det var bare ikke rigtig et raseri vi så da der skete ulovlig adskillelse på asylcentrene.
Det er et velkomment nybrud på højrefløjen.

EL væltede Bødskov da han blev taget i en nødløgn.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Black Spider
Du kan jo se live fra folketinget nu. Alle er rasende.

Og sikkert ikke bare rasende, men RASENDE!!!

Bortset fra, at det primært er ævl og kævl. Der er endelig noget at gokke Mette-Mor i nøden med. Endelig. Langt om længe. Og så skal den satme ikke have for lidt, når det endelig er tilfældet.

Jeg er på arbejde (ish) og ser ikke TV, men hvis du ser det, kan du så ikke redegøre for hvilke alternative løsninger, de gale folk præsenterer? Hvordan bevarer vi minkdriften uden at have smitteproblemet?
Skrevet af Mercenary
Nu har de borgerlige jo også levet i et fascistisk styre i et års tid, så nu skal der gokkes badder for real.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
"Det var bare ikke rigtig et raseri vi så da der skete ulovlig adskillelse på asylcentrene."Denne beslutning har vel også noget større konsekvenser for landet end at nogle unge asylansøgerpar blev adskilt i en periode, selvom det selvfølgelig heller ikke skal ske, hvis det ikke er lovligt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
"Der er endelig noget at gokke Mette-Mor i nøden med. Endelig. Langt om længe. Og så skal den satme ikke have for lidt, når det endelig er tilfældet."Det er jeg ked af på dine vegne Spider. Jeg ved det nager dig. Mon ikke også du godt ved at partierne ikke har mulighed for at komme op med de helt store løsninger, når de hver har 2 spørgsmål og der er begrænset tid i en spørgetime.

Alternativet brugte deres spørgetid på kødfri dage i offentlige kantiner. Legendarisk nok.
Dette er en signatur.
Skrevet af hts
"Jeg er på arbejde (ish) og ser ikke TV, men hvis du ser det, kan du så ikke redegøre for hvilke alternative løsninger, de gale folk præsenterer? Hvordan bevarer vi minkdriften uden at have smitteproblemet?"

Sidder og ser det, og det er udelukkende snakken om de ulovligheder der er begået. Ikke noget konkret omkring mink.

Mon ikke det kommer til at koste en minister? Så kan de røde ærligt få Inger smidt på porten når den tid kommer.

Skrevet af OC
Mon ikke også du godt ved at partierne ikke har mulighed for at komme op med de helt store løsninger, når de hver har 2 spørgsmål og der er begrænset tid i en spørgetime.


Især ikke når væsentlige spørgsmål som hvorfor statsministeren var gået AWOL de sidste 48 timer mens problemstillingen har raset på sit højeste, bliver afværgede som en stinkende lort og sendt i retning af Martyr-Mogens...

Så er det svært med en reel dialog.
La prende Vecino.
Skrevet af Sir , moderator
Jo ham Mogens må nok ryge. Eller nogle embedsmænd. Det er lidt vildt at ingen lige har stoppet og tænkt om det mon er lovligt at tage folks ejendom på den måde. Det mest absurde er dog Mogens´ snak om opfordring. Fandme dumt

Det kan sagtens vise sig at drab af alle mink er det rigtige, men det er nu lidt mærkeligt hvis Kåre og hans venner har vidste dette i 100 år og så skal det pludselig gå så stærkt at der bliver begået store fejl. Meget underligt forløb. Og så skal man selvfølgelig følge lovgivningen. Det var ikke for meget at forlange af Inger og ikke for meget her. Det kan selv BS vel ikke være uenig i.
Dette er en signatur.
Skrevet af Vincent Gigante
Det er lidt syret, at Mogens Jensens som handelsminister for nogle år siden deltog i eksportfremstød i udlandet - hvor den danske pelsindustri skulle brandes som værende verdensklasse.

Nu spændes han for han for en vogn og bruges som fall guy af regeringen - efter han havde sat gang i Endlösung på mink-spørgsmålet.

...alt i mens mange mink-farmere græder meget tørre krokodilledtårer, da en stor del af branchen har kørt med blodrøde tal og dundrende underskud sidste år og i år. Nu kan nogle se frem til en fornuftig kompensation og evt. ekspropriering.

Mærkelig sag - mærkeligt forløb.
Edge lord
annonce
0