Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forhammeren
Det vil være en pæn overraskelse hvis de restriktioner der udløber 3/1 ikke forlænges.

Måske var den lav(ere) positivprocent omkring jul bare et udtryk for at mange lod sig teste for at kunne holde jul med tante Olga med god samvittighed.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Hausser
Hvor mange skal man fjerne fra risikogruppen, før vi kan leve normalt med Corona?

Der bør være en klar ide om dette, men er der det?
Skrevet af Bløde babser
Hvad er logikken bag din beslutning om ikke at få vaccinen?


Jeg kunne også godt tænke mig at forstå hvad der ligger bag.

Jeg har stadig til gode at støde på en god og trovørdig kommunikatør, der kan forklare det der for mig ikke giver den store mening.
Der går meget Os mod Dem i den. Nærmest som en fodbolddebat.

Men det her drejer sig jo om noget der er alt for vigtigt til den slags.

Jeg savner simpelthen at få forklaret hvorfor man på forhånd nægter at tage den vaccine. Finder vi som vaccinen bliver mere og mere udbredt ud af der er nogle ting der ikke er på plads omkring den, så tager vi vel alle tingene op til vurdering med den eventuelle nye viden.
Men at være modstander på forhånd.....please explain someone.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Geddar , moderator
Man vil vel gerne undgå den chip, som Bill Gates vil have ind i vores kroppe?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Sten_H
i følge Danmarks statistik er der knap 300000 borgere i Danmark der er over 80.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Mr. Pink
"Man vil vel gerne undgå den chip, som Bill Gates vil have ind i vores kroppe?"

Nemlig.

Derudover er man meget skeptisk omkring, hvordan den vaccine kan skabes så hurtigt, når det normalt tager længere tid. Det er en klar sammensværgelse mellem jøderne og Bill Gates
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af GammelBitterMand
Flere kommuner, nogle så forskellige som Albertslund og Frederiksberg, har allerede meldt ud at skolerne ikke åbner igen 4. januar.
Batman Close. London W12.
Skrevet af elendil
Jeg er skeptisk, ikke fordi jeg tror vaccinen ikke virker mod corona, eller fordi jeg tror at der er 5g-chips i den, men fordi jeg har det bedst med medicin, der har nogle år på bagen, så man ved mere om eventuelle langtidsbivirkninger. Man køber jo heller ikke et førstegenerations appleprodukt, vel.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Elendil

Men så vidt jeg ved kommer langt de fleste bivirkninger for en dag indenfor de første dage. Senest indenfor 6 uger vistnok.
Der har været unormalt mange testpersoner og der vil være mange mio vaccinerede inden det bliver din og min tur. Tænker det med bivirkninger har man 100% styr på når vi står i køen.
Det virker da ud fra de meldinger der kommer heller ikke til at have været et nævneværdigt problem med de mange der allerede er blevet vaccineret.....med mindre vistnok man har fillers mod rynker og andet sprøjtet ind. Der var vist lidt issues.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Vincent Gigante
Konspirationsteorier aside.

Så er det godt nok en yderst imponerende bedrift, den mRNA vaccine. Det er jo teknologisk landvinding af de helt store, vi er vidne til. Situationen kræver så, at noget så nyt of anderledes skal anvendes på en stor del af kloden - hvor den er testet i en kortere periode end normal.
Jeg kan måske forstå, hvorfor nogle kan være mistroiske. Men har ikke fundet noget belæg for, at vi ikke skal vaccinere med den.

Det eneste, jeg har fundet, er, at der kan være noget ift. sterilitet og unge kvinder, fordi immunforsvaret også kan slå nogle vigtige proteiner i kroppen ihjel. Men det er også en risiko ved anden medicin.
Edge lord
Skrevet af elendil
Men man kender vel kun de kortsigtede bivirkninger. Jeg kan godt overskue at have lidt diarre eller midlertidig hovedpine som bivirkning, men hvis det viser sig at mine børn er sterile om nogle år, eller at jeg udvikler testikelkræft eller hvad ved jeg, med vaccinen som den primære årsag, er det da træls.

Og den slags kræver vel tid at fastslå. Tid som ikke er gået.

Jeg ved ikke noget om medicin eller om det giver mening at stille op sådan, men nu blev der efterspurgt skeptikere, og jeg tænker at det er en frygt flere deler, rationel eller ej.
fck-medløber.
Skrevet af Bløde babser
Den samlede erfaring med vaccinerne er indsamlet over kortere tid end vanligt, fordi udviklingstrinene er foregået parallelt. Man kan ikke udelukke, at der kan optræde uventede bivirkninger, men fra andre vacciner ved man dog, at næsten alle bivirkninger efter vaccination indtræder inden for de første seks uger, og at det er meget sjældent, at de indtræder senere.

Lægemiddelmyndighederne overvåger også vaccinerne nøje efter, at de er godkendt, sådan at man kan reagere, hvis der viser sig at være øget risiko ved vaccinen. Det kan f.eks. være bivirkninger, der ikke viste sig i forsøgene, eller det kan være kendte bivirkninger, der forekommer hyppigere end i forsøgene.

Overvågning sker blandt andet ved hjælp af bivirkningsindberetninger fra borgere og sundhedspersoner.


https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/Coronavacciner/#bivirkninger_hovedtekst

Elendil

Det du taler om er vel der der her bliver betegnet som "meget sjældent".

Så længe intet indikerer vi har et problem her og der er løbet utrolig meget vaccine gennem åen før det bliver din tur, er du så ikke relativ tryg ved at få det prik i løbet af foråret?

Og hvad er alternativet til vi lader os vaccinerer selv med en meget lille risiko forbundet?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Vincent Gigante
Nogle danske journalister og danske medier burde få nogle slag med en frossen porre.

Fordi de allerede er begyndt at skrive artikler om ´ingen bivirkninger´ et døgn efter de første danskere er vaccineret. Må disse danskere ikke lige få deres anden dose om nogle uger, inden man så skråsikkert skriver ingen bivirkninger. Og kan man overhovedet se bivirkninger, så kort tid efter.

Anti-vaxxeerne er ulidelige, men det er vaccine-hysteriet nu også. DR sammenlignede ankomsten af vaccinerne med månelandingen...
Edge lord
Skrevet af Bløde babser
Fakta
Bivirkninger ved vaccinen
I Pfizer-BioNTechs forsøg rapporterede 27 procent af de vaccinerede forsøgspersoner om bivirkninger. 12 procent i placebogruppen indberettede bivirkninger.

Langt de fleste bivirkninger var forbigående ømhed eller smerte omkring stikket, og i de fleste tilfælde gik generne væk efter 1-2 dage.

»Bivirkningerne er stort set de samme, som man kender fra andre vacciner,« siger Martin Tolstrup.

Da BioNTechs vaccine blev godkendt i Storbritannien, offentliggjorde producenten en liste over de bivirkninger, der blev indrapporteret i løbet af fase 3-forsøget. Se listen i boksen under artiklen.


https://videnskab.dk/teknologi-innovation/pfizers-coronavaccine-nu-er-resultaterne-blaastemplet-og-de-kaldes-fantastiske

Nu har jeg stødt på den der med at bivirkningerne skulle komme efter anden vaccine nogle steder. Dog kun fra civile, ikke fra noget videnskabeligt. Hvor har du det fra?

Jeg ved ikke om det er vaccine hysteri. Verden har været totalt forandret for os alle et lille års tid. Økonomien er ramt hårdt og mennesker er ramt hårdt. Måske den mest markante samfundsbegivenhed siden anden verdenskrig.
Så det vel ganske naturligt og forståeligt at der er fokus og glæde omkring den vaccine der formentlig gør en ende på alt det her.

Jeg har også set andre steder at nogle er sure over det fokus. Det har stort set kun været vaccinemodstanderne. Jeg kan simpelthen ikke forstå et behov for at være sur over begejstringen over vi nu kan se lyset for enden af den skide tunnel. Det virker mest som noget man er sur over fordi man har taget den umulige possiton at være imod.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Jussi
Det eneste, jeg har fundet, er, at der kan være noget ift. sterilitet og unge kvinder, fordi immunforsvaret også kan slå nogle vigtige proteiner i kroppen ihjel.

Hvis man kan slippe for flere børn i artikelforum er det da et fint offer.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af jensmoch
Hvis man kan slippe for flere børn i artikelforum er det da et fint offer.


Jeg læste for noget tid siden at en af de potentielle senfølger ved Covid-19 var erektil dysfunktion, og jeg blev simpelthen så glad at jeg sad og smilede for mig selv. Det kunne altså være fint at få ryddet ud i genpølen hos "truthers" på den facon.
Skrevet af RobertTheRobber
Anti-vaxxeerne er ulidelige, men det er vaccine-hysteriet nu også. DR sammenlignede ankomsten af vaccinerne med månelandingen...
Mener du ikke, at det er en historisk begivenhed?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vincent Gigante
Mener du ikke, at det er en historisk begivenhed?


Det vil det nok vise sig at være. Forstå mig ret, jeg er er da også begejstret for at vi har fået en vaccine så hurtigt, og at man kan ane en ende på det. Jeg synes dog, at det var lidt overkill at vi skulle følge ruten på leverancerne, fra de første sendinger i lufthavnen til varebiler på danske landeveje med politieskorte.

Ja ok, rolig nu. Skal vi ikke lige vaccinere en pæn portion af vores befolkning, før vi jubler for alvor. Effekten af vaccinen mærker vi først til efteråret eller vinteren 2021. Vi går nok rigitge hårde måneder i møde, hvor mange vil dø. Men jo, jeg forstår, da udmærket, hvorfor man jubler over vaccinens ankomst nu. Medierne er bare gået en smule i selvsving. Altså der kom artikler om ingen bevirkninger på de første patienter 24 timer, efter de var blevet stukket.
Edge lord
Skrevet af tobi
Vinteren 2021? Hvorfor i alverden først der?
Skrevet af Bløde babser
Tror da vi kan mærke effekten indenfor et par måneder. Kombien af den isolation vi laver nu og det at de mest sårbare er vaccinerede gør da forhåbentlig at vi kan løsne lidt mere op uden at vores sundhedssystem bliver presset for meget.
Og så ser det jo ud til vi hele tiden for meldinger om ekstra vaccine kommer tidligere, så hvem ved hvor lang tid der overhovedet går før vi alle har været forbi og få det stik.
Jeg begynder så småt at drømme om en kold øl på Roskilde. Det gjorde jeg ikke for to uger siden.

Så lige at Søren Ventegodt har meldt sig på banen som anti-vax autoritet. Så nu er både varginabehandleren og ham der voldtægts krammeterapeuten Per Brandegaard på det flotte hold med Den Mentale Kriger, Sazeline og Rasmus Nør.
Det jo et freak show uden lige.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0