Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mercenary
Haha, Svoger. Jeg synger mig igennem dine indlæg.
Lose all to save a little
Skrevet af Forhammeren
Så billederne med træpladerne på vinduer og døre var Fake News eller !?

At Kina har gode forudsætninger for at bekæmpe en pandemi har sikkert været til stor gavn.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af OC
Kunne du ikke prikke dine gode venner på skulderen, og bede dem i fremtiden som minimum have lidt bedre styr på deres wet markets - eventuelt stramme lidt på faktisk at håndhæve ulovligheden -, samt være bare en smule transparente i deres kommunikation med omverden omkring sygdommen, før vi når stadiet hvor vi taler pandemi?

Men skide fedt for dig, at du kan tage i spillehal, skildpade.

Venlig hilsen
En berørt vestlig borger
La prende Vecino.
Skrevet af Svoger
Kære vestlige borger
Forstå nu bare, at influenza slår lidt ihjel hvert år, og det eneste vi kan gøre ved det, er hvis vi lader Mette Medium spærre os alle inde.

Shine sweet freedom
Shine your light on me
You are the magic
You´re right where I wanna be
Oh sweet freedom carry me along
We´ll keep the spirit alive on and on
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af gusseman
Så er der sgu en gruppe læger der mener sygdommen er blæst op og at lockdown er unødvendigt. Guf for sølvpapirshatte.

https://worlddoctorsalliance.com/

Godt mange af os herinde kan gennnemskue sådan noget pjat. Får man ikke taletid på msm, så er det ikke valid info, så simpelt er det. Pas rigtig godt på jer selv derude.
FC. København - siden Højers mål mod Linfield Valencia CF. - Siden Claudio "El Piojo" López
Skrevet af OC
@Svoger

Jeg er Jake Gittes, der i sidste ende må erkende, at der ikke er noget at gøre.
La prende Vecino.
Skrevet af jensmoch
Der er ingen tvivl om at vi bør give meget mere taletid til holistiske tandlæger der mener at trådløs teknologi ændrer vores DNA, og folk der mener at blindtarmsbetændelse bare er forstoppelse og kan fikses med en tarmskylning. Særligt når det omhandler virologi.
Skrevet af CPH-Hotspur
Gusse, det er efterhånden nogle gange, du har copy pasted eller linket til tvivlsomme kilder og kontrafaktuelt materiale.

Prøv at læse det her igennem, det kan måske hjælpe dig til at skille skidt fra kanel :)

https://kub.ku.dk/biblioteker/frederiksberg/vejledninger/kildekritik/
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af clausp
De 6 læger i gussemans link er et eksempel på at psykisk sygdom kan ramme alle samfundslag.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Vincent Gigante
Jeg er blevet testet for antistoffer og personligt passer det mig meget godt at jeg kan vente frem til omkring sommer med at få vaccinen


Det er ikke for at ødelægge din plan. Men jeg vil ikke sætte min lid til den (smule) immunitet, du har fået bygget op. Hvis du forhører dig rundt omkring, vil du høre fra mange, at de blev syge igen ikke lang tid efter første sygdomsforløb (nogle MÅ dog have falske positiver).

Det ligner derudover, at mutationer som den brasilianske og den sydafrikanske er resistente over for antistoffer, som vi har bygget op i første (og anden) bølge - os der blev ramt.

Så det handler fortsat om at følge retningslinjerne og ikke slække - og lad dig så stikke, når der er mulighed for det - hvis du ikke har tvivl omkring det.


De 6 læger i gussemans link er et eksempel på at psykisk sygdom kan ramme alle samfundslag.


Der er adskillige delstater i Tyskland, hvor op mod 33 % af lægestanden IKKE vil lade sig vacccinere mod covid-19.

Der er en del halv-prominente røster inden for lægevidenskaben i Tyskland, der ikke er helt overbevist af de nye vaccinere og har nogle ´men´er´. Heriblandt Sucharit Bhakdi, der ikke er en hr. hvem som helst inden for mikrobiologi og infektionssygdomme.

...men nu har tyskerne i nyere historie også et lidt andet forhold til autoriteter, hvorfor de har været så meget på barrikaderne og stillet så mange spørgsmål ift. covid, restriktioner mv.
.
Skrevet af Morisot
@Gusseman

Bemærkede med interesse, at den intellektuelle lægekapacitet i Norden er repræsenteret ved anal-lægen Mikael Nordstrøm, der vist mener, de fleste former for kræft kan behandles med en finger i numsen.

Det var vist alene på grund af procedurefejl, at Styrrelsen For Patientsikkerhed ikke fik annuleret hans lægebevilling.

Et styk sølvpapirshat afsendt
Skrevet af Svoger
I FDs hjemland forstår de sandelig at gøre noget ordentligt ved fake news influenzaen i forbindelse med demonstrationer. Ikke sådan noget fesent noget som smadrede blomsterkasser.
Burning down the house!

Eller skulle jeg være gået med ´how do we sleep when the beds are burning´ pga nostalgien... Svaret på det spørgsmål er i øvrigt blot ´varmt´.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Mr_bum
De vil jo bare have lov til at feste i deres busser, når de ikke kan tage til Ibiza.
Skrevet af Bløde babser
Spændende at hvis de lave smitte og kontakttal fortsætter samtidig med vi finder ud af den engelske mutation ikke er helt så slem som først antaget, kan der vel hurtigt komme pres på regeringen for at åbne mere op.....og de mangler vel en rigtig god forklaring for det ikke skal ske.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af MUSSEN
Tænker også de som minimum åbner skolerne for de små den 8. februar.

Tror det kommer an på, hvor meget de vurderer den engelske mutation gør, hvis de er forsigtige kan de måske vente et par uger med at åbne andet, for at sikre sig smittetal ikke stiger selv efter mutation har taget over.

Derudover så er der stadigvæk 725 indlagte, så det er ikke fordi der er meget plads på hospitalerne. Men igen med så lave smittetal kan vi nemt være omkring 500 den 8. februar og nedadgående og så åbnes der nok op.
Skrevet af DanishBhoy
@BB Boris Johnson var den 22/1 ude og sige at den engelske variant tilsyneladende var mere dødelig (op til 30%) end den "alm" virus? hvis der så også er et forøget smittetal (uanset hvad % del) så er der ikke meget der tyder på at der bliver lukket op
Is it cold in his shadow?
Skrevet af OC
@BB Boris Johnson var den 22/1 ude og sige at den engelske variant tilsyneladende var mere dødelig (op til 30%) end den "alm" virus? hvis der så også er et forøget smittetal (uanset hvad % del) så er der ikke meget der tyder på at der bliver lukket op


Ja, en udmeldelse som er vurderet ud fra et uhyre småt dataudpluk (13 døde per 1000 indbyggere sammenlignet med de oprindelige 10), og som har fået en del kritik fra eksperter for at være utroligt forhastet.

Ikke at jeg ville blive overrasket hvis Regeringen lænede sig op af udmeldingen som undskyldning for at beholde restriktionerne, men det ville stadig, på nuværende tidspunkt, være kritisabelt.
La prende Vecino.
Skrevet af Svoger
Der kan selvfølgelig ske noget/man kan finde ud af noget, som ændrer situationen, men der er da kommet lidt hints om, at de yngste skolebørn står for tur til at komme tilbage i næste periode.
Det er der nok nogle forældre, som ser rigtig meget frem til, så det bliver til at få hverdagen til at fungere igen i forhold til arbejde....


Bum, hvis ikke det var fordi jeg sidder i min dejlige hacienda her på Costa del Sol og har nok i mig selv mens jeg nyder livet, ville jeg nok være nødt til at kapitulere og erkende, at dit talent ud i det her er tilpas større.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af Bløde babser
Hvis det er rigtigt at den engelske mutation er markant mere dødelig, er det selvfølgelig en faktor. Lige nu tror jeg bare de flestes indtryk er at den vist alligevel ikke var så smitsom som først antaget og smittetal generelt at lave. Så med mindre man får kommunikeret ud omkring højere dødelighed, er det svært for de fleste helt at forstå hvorfor det er vores børn skal blive hjemme.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Mr_bum
Tak for rosen, trods alt, Otto.
annonce
0