Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(112218201709)
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(522254212008)
Det står vist ret slemt til i San Marino. 109 tilfælde af Corona i et land med kun 30.000 indbyggere. Det svarer til 3.633 smittede pr. 1 million indbyggere (eller 1 ud af 275), hvilket gør dem næsten 9 gange så hårdt ramt som Italien, der ellers er det hårdest ramte område pr. indbygger.

Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Vincent Gigante

Det kan på flere måder vise sig dyrt, at Østrig og deltstaten Tyrol var så langsomme på at trykke på alarm og reagere på Corona-smitten i landet.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/oestrigske-myndigheder-moeder-haard-kritik-hvorfor-gjorde-de-ikke-mere-da-folk-blev


Der findes åbenbart meget magtfulde gondolliftselskaber (?) i Tyrol, der har meget at sige - og som var truet på deres levebrød.
Edge lord
Skrevet af Peter Pan.
For på et plejehjem i Gilleleje fik en 95-årig beboer konstateret smitte med coronavirus, og efter et døgn på sygehus er han nu udskrevet igen -https://www.tv2lorry.dk/gribskov/95-aarig-blev-indlagt-med-corona-nu-er-han-i-bedring

Derfor er vi på et tidspunkt nødt til at spørge os selv, hvilken pris vi vil betale for at skåne den yderste coronapatient. På næste pressemøde med statsministeren bør det første spørgsmål derfor være dette: Hvad er prisen for et menneskeliv?


https://www.altinget.dk/artikel/hvad-er-mette-frederiksens-pris-paa-et-reddet-liv?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=auto-newsletter-15-03-2020-09-28-04&utm_campaign=altingetdk%20Altinget.dk&utm_medium%09=e-mail&utm_source=nyhedsbrev
Skrevet af Bosse1983
Knivskarp journalistik fra den tidligere clickbait manager på Politiken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af madamskrald

JN glemmer dog lige at forholde sig til, hvad en full blown epidemi vil have af økonomisk karakter.

Det er fint nok, at flere forholder sig kritisk til den økonomiske recession, der formentligt vil komme i kølvandet på de omfattende tiltag, der er taget i denne tid, men hvis vi kommer dertil, at hospitaler i DK må tage Milano beslutninger (dvs. ingen behandling af + 60-årige), så vil mit forsigtige bud være (jeg er ikke økonom), at vi ender cirka på samme niveau; økonomisk recession wise.
Skrevet af Slettet(522354211604)
Man kan godt frygte at alle vores rettigheder lige så stille svinder ind, og at vi til sidst har Martial law tilstande..
Skrevet af TheUnitedWay
Det kan sagtens ende der, men man skal også forstå at det her er den værste pandemi siden den spanske syge. Vi må bare krydse alt for at pandemien går over i løbet af to-tre måneder, og ikke kommer igen til november.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af lotar
Zanetti skrev det tidligere.
Det er som om nogle tror, at det udelukkende er sundhedsvæsnet som rammes hvis der ikke gøres noget.
Det er potentielt op mod 15% af den samlede arbejdsstyrke ALLE STEDER som fjernes fordi de er smittede i en periode over uger.
Samtidig med at hospitalerne tvinges i knæ pga enorm tilstrømning, vil resten af samfundet mange 15 % af kassedamerne, vare transportører, journalister, dem der passer børn for de personer som trods alt stadig kan arbejde, politifolk (gys) , ambulance reddere, brandfolk plus samtlige af de understøttende funktioner som gør det muligt for alle ovennævnte overhovedet ar arbejde.

It folk kan ikke sikre hospitalernes IT systemer, måle- overvågnings og analyse apparater vil falde ud, værksteder lukker og folk kan ikke transporteres ( dem som virkleligt har behov altså, offentlig transport, pengestrømme bliver pludseligt usikre, samtidig som hele brancher bløder ihjel, og folks dagligdag falder fra hinanden.
Ikke på en gang, og ikke i fuld skala, men på en lang lang række områder som vi tager for givet, vil der ikke være forsynings sikkerhed.
på toppen kan du så lige smide den menneskelige natur og vi har Darwinisme for fuld skrue
Der er ingen evidens for at nogle af disse tiltag virker, men der er rigeligt med evidens for at ingen tiltag er en katastrofe

Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Skrevet af Mr. Pink
"Knivskarp journalistik fra den tidligere clickbait manager på Politiken."

Lad endelig være med at forholde dig til hans synspunkter. Skynd dig at gå efter manden. Det virker hver gang.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(320937202705)
OK pink. Mener du det er hensigtsmæssigt at gøre offentlige c/b analyser om død/økonomi tilgængelige? Har man nogensinde gjort det? Er det vitterligt vigtigt at forholde sig til det spørgsmål når svaret er så abenlyst?

Selvfølgelig skal man ikke gå ud og fortælle hvor mange bedste og oldeforældre og børn og andre med svage immunforsvar man er villig til at ofre for at undgå recession, selvom man naturligvis sætter en pris på menneskeliv internt. Det ville blot besværliggøre myndighedernes arbejde når langt fra alle er enige. Yderligere, så er det heller ikke specielt reelvant når vi lever i en global økonomi og alle andre lande er underlagt samme omstændigheder.

Det svar burde journalisten selv ha belyst, hvis han havde andre interesser end at være kontroversiel.
Skrevet af Sofatræner
Kampen om det ledige standpunkt er gået ind..
Skrevet af repos , moderator
@ Mr. Pink

Men det er jo ligegyldigt med coronovirus, ikke?

Hvorfor er der nogen, der går amok over en influenza-virus, der ikke dræber særligt mange?
Hvorfor?

Det er så uendeligt ligegyldigt med Corona. Bare fordi den har et navn, eller?? Den sidste influenza-virus i Dk havde et meget lidt sexet navn, men den var jo langt farligere
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Black Spider
Lad endelig være med at forholde dig til hans synspunkter. Skynd dig at gå efter manden. Det virker hver gang.

Jeg savede den artikel over i Dansk Politik tråden og Steve havde ikke andet at komme tilbage med end "men kender du ikke JN??!", hvilket jeg nok må indrømme, at nej, det gør jeg ikke. Og hvis jeg gjorde, så ville jeg have givet ham en dumflad for at skrive hvad der på samme tid er en komplet bøvet og maksimalt fisset holdningstilkendegivelse.

Det er så nemt at tude løs om, at vi gør for meget, hvis man ikke samtidigt vil fortælle dels hvad der er det helt rigtige at gøre og dels hvordan man forholder sig til risikoen for at ende som Italien.

Og jeg bemærker, Pinky, at du som samtlige andre tudemarier meget kløgtigt vælger at snipe uden at komme med bare den mindste lille antydning af en ide til, hvor man ellers skulle trække grænsen og åbenlyst mere vigtigt hvorfor man skal trække grænsen lige præcis der.

Det vil du slet ikke ind på. Du vil bare pege og sige "det der er ikke rigtigt, for sådan er det bare", fuldstændigt uden tanke-aktivetet eller begrundelse eller substans eller logik. Da vores politiske lederskab pt er fra den forkerte fløj, så ønsker du åbenbart kun at være en idiot, der er en del af problemet frem for en del af løsningen.
Skrevet af Sofatræner
@Black Spider
Man sidder nærmest bare og venter på de første økonomiske analyser der siger at Covid-19 faktisk har været godt for Danmark, nu hvor x-% af danske pensionister ikke længere kan suge løs på statspatten.
Skrevet af jensmoch
Og alle de penge folk ikke har brugt på rejser i udlandet!

Tænk på hvor mange penge privatpersoner kan booste ind i den danske økonomi over de næste 15 måneder. Det er jo en sand gave for danske virksomheder!
Skrevet af Bosse1983
Journalisten har tidligere skrevet en mængde ubegavede økonomirelaterede artikler. Nu er han helt stoppet med at tænke selv og vil have en pris på det han kalder den sidste coronapatient. Hvorfor ikke få en prisliste fra Mette på alle lidelser, når vi er ved det, så vi kan få en cap på behandlingsgarantien. At fremstille det som om, at det ikke er overvejelser regeringen, og Folketinget i øvrigt, har gjort, og at de bare laver tiltag og indgreb uden at skele til samfundsøkonomien, er idioti på alle niveauer.

Sjovt er det, når Mr. Konsekvens, er den første til at ryste på hånden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Steve Highway-61
Så er I heller ikke mere impotente selv, vel?
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af TheUnitedWay
Nå nu har jeg lige været ude at handle, de gamle har tydeligvis ikke fattet alvoren. Så tre personer som i hvert fald var 75+. Det er simpelthen for dumt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af jensmoch
Det er voldsomt dumt, ja.

Min bror og jeg har også måtte tale med store ord overfor vores mor, for at få hende til for alvor at forstå at hun ikke skal tage med i kiosken eller Rema når hun lige mangler noget.

Som Warberg skrev på Twitter, måtte forældre råbe lidt ad os da vi var børn, for at vi kunne forstå at den store vej var farlig og kunne slå os ihjel. Nu er det den omvendte situation.
annonce
0