Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Randomhero
Min bror og jeg har også måtte tale med store ord overfor vores mor, for at få hende til for alvor at forstå at hun ikke skal tage med i kiosken eller Rema når hun lige mangler noget.


Men omvendt skal de jo også købe ind, de gamle. Det er jo desværre ikke alle der har familie eller venner, der kan hjælpe med den slags. Men de skal selvfølgelig, som alle andre, holde det på et minimum!
Skrevet af TheUnitedWay
Nej der må være nogen der kan hjælpe dem med det. De er så udsat en gruppe at det er uansvarligt hvis de skal købe ind, og dermed risikere smitte. Det må enten være familie eller naboer som hjælper med den slags. For den gruppe er det liv og død vi taler om, når vi snakker smitte.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af jensmoch
Min mor har heldigvis længe brugt online-bestilling og levering til de tunge varer, så omstillingen er noget mindre end det må være for mange andre.

Nu handler det om at få hende til at forså at hun ikke skal tage med i Rema fordi hun lige mangler nogle småting. En liter mælk eller en pakke pibetobak er sgu ikke værd at dø for.
Skrevet af hts
Her i Dubai tror jeg der er meget langt igen. Gik mig lige en tur og ruten fik mig forbi det lokale jungle gym (udendørs). Vil vurdere der var 80-100 der var godt igang med træningen (Halvdelen selvfølgelig uden trøjer). Nok ikke det regeringen havde tænkt da man lukkede ned for alle træningscentre i går.
Skrevet af Kaffe
Pinks højstemte patriotisme er pludselig væk. Jeg er i chok. Chok!
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(202352200106)
Saa begynder Tyskland at lukke forretninger nu. Det er kun norden, som staar staerkt tilbage under denne Corona apokalypse
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Bosse1983
I Norge er der sgu ganske meget som er lukket via påbud, eller bliver det nu hvor staten dækker de første 20 dages løn 100% til arbejdsgiver.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Eskapisten
I Norge er der sgu ganske meget som er lukket via påbud, eller bliver det nu hvor staten dækker de første 20 dages løn 100% til arbejdsgiver.

Hvem der bare havde uudtømmelige oliereserver. Flydende guld!
Skrevet af D.B.R. ©
Gik mig lige en tur og ruten fik mig forbi det lokale jungle gym (udendørs). Vil vurdere der var 80-100 der var godt igang med træningen (Halvdelen selvfølgelig uden trøjer).

Smittefaren er så vidt jeg forstod på en overlæge fra Sundhedsstyrelsen ikke så stor, når det var udendørs contra indendørs, som det jo foregår her i DK.

Hvis de da holdt behørig afstand til hinanden osv.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(202352200106)
Det er vel stadigvaek en stor forsamling.

Jeg overvejer dog at fortsaette med loebet, da jeg har et halvmarathon som kommer op om en maaned. Sandsynligvis bliver det aflyst. Jeg taenker ikke, at det udgoer den stoerste risiko, hvis jeg loeber alene. Hvad anbefaler man generelt med motion?
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af TheUnitedWay
Hvis du løber alene, i øvrigt er rask og holder afstand til andre, er der ikke den store risiko. Udendørs smitter Corona-virus mindre, hvorfor det ikke er så stor en risiko. Til gengæld ville jeg droppe et hvert løb, hvor der må formodes at være mange mennesker samlet på et mindre område.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Black Spider
Og man må formode, at folk som løber en længere distance nok bliver kraftigt forpustede og sveder i et eller andet omfang, og sved er væske som coronavirussen kan boltre sig i, og hvis man er halvdød og gisper efter vejret så skal der nok komme lidt lungesekreter med ud også.

Men hvis du løber alene i frisk luft, så kan jeg ikke se, hvad risikoen skulle være.
Skrevet af hts
@DBR

Det gjorde de overhovedet ikke. Noget af det var kampsport.
Skrevet af tintinsoldat
@Peter Pan

Interessante artikler du linker til. Bliv endelig ved med det!

Jeg begynder at tro at Britternes tilgang til corona er den rigtigste. Men vi ved det desværre først om 1-2 år
Skrevet af Mr. Pink
Men det er jo ligegyldigt med coronovirus, ikke?

Nej, det er det bestemt ikke, og jeg har klart undervurderet dens farlighed i i forhold til smitte, men dens dødelighed er stadig ikke skræmmende.

Desuden har der været absurd mange mørketal.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(522254212008)
Løber selv 3-4 gange om ugen, og jeg må indrømme at jeg sjældent har mødt så mange andre løbere ude på mine ruter som siden de lukkede fitnesscentrene. Det er heller ikke noget som jeg umiddelbart vil holde mig fra, da jeg altid forsøge at løbe hvor der ikke er særlig mange mennesker, og hvor jeg ikke har fysisk kontakt med andet end underlaget jeg løber på.

Selv blev jeg på min løbetur i dag mødt af et surt blik fra en ældre kvinde med mundbind som kom gående imod mig. Hun valgte lige at sætte begge hænder op for masken for at sikre sig at den sad ordenligt fast, hvorefter hun næste gik i et med en bygning for at komme så langt væk fra mig som muligt. Hun var tydeligvis ikke tryg ved situationen. Det kan også blive en anelse for hysterisk for nogles vedkommende.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Bobby Axelrod
I Norge er der sgu ganske meget som er lukket via påbud, eller bliver det nu hvor staten dækker de første 20 dages løn 100% til arbejdsgiver.

Hvem der bare havde uudtømmelige oliereserver. Flydende guld!

10 år er næppe at betegne som uudtømmelig.
Skrevet af hts
Ser bestemt heller ikke noget problem i at gå eller løbe en tur, hvis man finder lidt øde ruter og holder sig for sig selv.

Mht den store flok der trænede i dag, er der jo stænger osv, som folk jo tager fat i og derfor spreder via overflader.
På den anden side er Emiraternes demografi på deres side, da noget under 2% er over 60 år, og det primært er lokale der er i den aldersgruppe, som deres kontakt med nok vil være begrænset pt. Tænker ikke nogen af dem mener de selv kunne blive alvorligt syge, og det har de sikkert ret i.
Skrevet af jensmoch
Av for Satan. Den kan smitte et godt stykke efter man er symptomfri, så W.H.O opfordrer nu alle der har symptomer om at holde sig i karantæne 14 dage efter man er symptomfri.
Skrevet af repos , moderator
@ Mr. Pink

Præcis derfor sådan nogle lægmandsbetragtninger ind i mellem er tossede. Måske det kan overføres til andre tråde...hvem ved.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce
0