Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@gorillapik

"Jo det er da lige netop et udtryk for en ringeagt for de fede at du mener deres fedme er et udtryk for manglende selvdisciplin, når du har haft alt ønsket mulighed for at læse videnskabelige artikler, der påviser at det ikke er tilfældet."

Endnu en stråmand. Jeg har netop skrevet ret tydeligt, at det blot er én af de faktorer, der kan spille ind. Og jeg mener absolut ikke manglende motivation eller selvdisciplin ift. at smide problematiske kilo gør nogen til et dårligere menneske. Og jeg har ikke set andre give udtryk for det.

"Men det er selvfølgelig også muligt at du læser ting ind i mine indlæg som ikke står der, men som passer i din argumentation."

Kan vi så ikke én gang til (eller første gang?) for Prins Knud får slået det fast, om du mener overvægt skal betragtes som en sygdom, eller om der er specifikke tilfælde af overvægt, hvor man bør betragte det som sygdom? Og hvis sidstnævnte, hvilke tilfælde?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Badebolden
@gorillapik

The Great Reset er ikke en konspirationsteori. Det er offentligt publiceret revolutionær agenda. Du er et uoplyst menneske.
Skrevet af qanatoli
Hausser:

Fra TV2 nyhederne:

Da statsministeren efter spørgetimen blev spurgt ind til den konkrete udvikling i Vollsmose, afviste hun, at udmeldingen er ensbetydende med, at der vil blive tale om direkte tvangstestning.
Hun gentog dog samtidig, at hun er klar til at drøfte, om der er brug for flere værktøjer.
- Vi arbejder jo ikke ret meget med tvang i den her epidemikontrol. Jeg siger bare, at vi har behov for, at alle lader sig teste. Men jeg kommer ikke med forslag her, det drøfter jeg med Folketingets partier, siger Mette Frederiksen.

Det lugter ikke meget af stormtropper, gør det?


Og igen: kan du virkelig ikke se det paradoksale i den kløft NB ville skulle skræve over?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Hausser
qanatoli

https://twitter.com/JonasHerby/status/1366755312577953793

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-03-02-planer-om-massetest-i-vollsmose-folk-skal-testes-i-opgangen-pa-gaden-og-i-hjemmet

Det er altså ikke tvang vi snakker her? Hvad er det så du hører qanatoli?

Ryster det røde grundvold ikke en lille smule tænker du, eller er det a okay med tvangstestning af folket?
Skrevet af gorillapik
Du vil have at jeg skal skrive at fedme skal anerkendes som en sygdom igen? Og at overvægtige, du ved trinnet lige før fedme, skulle kunne tilbydes en eller anden behandlingsform. Selvom det står i mit forrige indlæg? Whatever floats your boat.

Og for pokker altså, når det er slået fast at selvdisciplin, rygrad og hvad folk nu ellers vil kalde det ikke er afgørende for om folk bliver fede hvorfor skal vi så blive ved at trampe rundt i det. Jeg er med på at du, pukle, bosse og de øvrige tågehorn virkelig mener at det er enormt afgørende, men jeg har virkelig svært ved at tilskrive det andet end ringeagt for dem, der så ikke evner denne disciplin/rygrad/whatever, når der ikke bliver budt ind med andet end at du og andre virkelig, som i virkelig bare rigtig meget synes at det er sådan.
Behøver jeg påpege igen at denne opfattelse stigmatiserer de fede og at denne stigmatisering ironisk nok er en af de faktorer, der gør at fede ikke bare lige kan mande sig op og have rygrad og selvdisciplin og pis mig i øret.
Skrevet af qanatoli
Hausser, har du læst det jeg satte ind? Hun blev selvfølgelig spurgt efterfølgende - og uddybede som citeret ovenfor.

Hvis du spørger hvad jeg tror baggrunden er, så gætter jeg på tiltag, der vil høre det besværligt at fravælge test. Det kunne fx være at man i et område som Volsmose krævede dokumentation for en negativ test for at lukke folk ind i supermarkeder, børnehaver eller hvad man nu finder på.

Men det er jo stadig et godt stykke fra billedet af døre der sparkes ind ig vatpinde der tvinges i næsen på folk.

Og hvorfor denne fascination af statsministeren? Vi har været omkring det før, jeg køber simpelthen ikke præmissen om at der er et politisk ønske om at indføre tvang eller sanktioner der ikke er nødvendige.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Slettet(581021212205)
@Hausser

Kan ikke læse hele artiklen, men det lugter af den sædvanlige skræmmekampagne og det virker til at grænserne hele tiden flyttes for hvad disse virologer mener skal være den ny normal. Mon det handler om de er bange for deres egen eksistensberettigelse?

Først var det kollaps af sundhedsvæsen, så var det døde og nu er det så senfølger, når man ligesom har erkendt at den yngre befolkning ikke dør af det? Senfølger som det vel tyder på, ligger på niveau med andre infektioner.


Altså virologernes arbejde er en del af en større skræmmekampagne bl.a. med udgangspunkt i, de frygter for deres eksistensberettigelse?

Og nej, senfølger ligger ikke på niveau med "andre infektioner". Senfølger blandt indlagte med covid-19 ligger ca. 50% over hvad patienter i respirator normalt oplever. Vel og mærke alle covid-indlagte og ikke kun de der har været i respirator. Af samtlige med corona infektion er det ca. 2% der opnår senfølger. Af indlagte er det ca. 76%.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Kaffe
Hvis samfundets indretning er den egentlige sygdom, kan behandlingen så være andet end revolution?
Niddets arkivar
Skrevet af gorillapik
Nej, og borgerlige svin som dig ryger på skafottet som de første.
Skrevet af Kaffe
Jeg er ikke blevet helt borgerlig endnu. Men behold den gående lidt endnu, så skal du se løgsovs.
Niddets arkivar
Skrevet af Mr. Pink
"Hvordan kommer man den stigende fedme til livs sådan helt konkret?"

Ved at tage sig sammen og erkende, at vores hjerne hungrer efter søde sager.

Læs evt: Sapiens.

Når man har erkendt det, så opsøger man simpel viden.
Indtager du flere kalorier, end du forbrænder, bliver du til sidst fed.
Du putter kalorierne i munden. Du bestemmer. Du er ikke en gås.

Men som så meget andet, kan det reelt kun stoppes helt ved tvang/høje priser.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Hausser
qanatoli

Hausser, har du læst det jeg satte ind? Hun blev selvfølgelig spurgt efterfølgende - og uddybede som citeret ovenfor.


Hun gentog dog samtidig, at hun er klar til at drøfte, om der er brug for flere værktøjer.


Hint hint: Epidemiloven.


Vi arbejder jo ikke ret meget med tvang i den her epidemikontrol.


Nej hvor ærgerligt Mette, det må du da gøre noget ved.

Tak, har læst det. Du mener måske det er helt fint at hun står og flirter med totalitarisme og så pludselig mener noget andet bagefter? Hvad er din holdning til det? Eller sådan en har du måske ikke?

Borgmesteren bekræfter det for endda for dig. Tror du det er noget han selv finder på?

Volsmose krævede dokumentation for en negativ test for at lukke folk ind i supermarkeder, børnehaver eller hvad man nu finder på.


Er det ikke et brud på menneskerettighederne? Det tror jeg.

Og hvorfor denne fascination af statsministeren? Vi har været omkring det før, jeg køber simpelthen ikke præmissen om at der er et politisk ønske om at indføre tvang eller sanktioner der ikke er nødvendige.


Kan du ikke give den forklaring på hvorfor Hækkerup og Heunicke var ved at snigløbe de andre partier og få gennemført tvang af mundbind udendørs? og tvang det ene og det andet? Motivation for sådan et indgreb tænker du?

Skrevet af gorillapik
Hvor ville vi dog være uden dig, Pink? Betryggende at vide at stigmatiseringen kan blive påduttet vores poder allerede i folkeskolen.

Nå, men nu gjorde jeg mig ulejligheden at Google lidt omkring fedme og det viser sig at det jeg oplevede som en lille flertal af røvhuller rent faktisk er mere end 80% af befolkningen. Fucking 82% procent af jer, mener at fedme er selvforskyldt. Det er dælme deprimerende.
Skrevet af Hausser
FC Nordsjælland

Altså virologernes arbejde er en del af en større skræmmekampagne bl.a. med udgangspunkt i, de frygter for deres eksistensberettigelse?


Skal vi ikke bare blive enige om at mange af dem nyder rampelyset. Det er der masse eksempler og jo mere bombastisk og mere apokalyptisk du kan melde ud, jo bedre. Mølbak, Randrup, Simonsen, matematik-Viggo. Fælles for dem, er dog en grotesk ringe hitrate.

Men måske man heller ikke kan forvente at de kan balancere tingene? Hvis man spørger en general om vi mangler kampvogne og missiler, ved vi da godt hvad svaret er.

Og nej, senfølger ligger ikke på niveau med "andre infektioner". Senfølger blandt indlagte med covid-19 ligger ca. 50% over hvad patienter i respirator normalt oplever.


? Mig bekendt oplever noget nær alle "senfølger" af at ligge i respirator. Hård omgang for kroppen.

Hvor har du læst sammenligningen omkring "senfølger" henne?
Skrevet af Geddar , moderator
@gorillapik

Jeg beklager, hvis jeg misforstod dig. Jeg læste tidligere sygdomssnakken i forbindelse med overvægt, men efter at have læst længere bagud i tråden og dit seneste indlæg er jeg efterhånden med. Når det er egentlig fedme er det en anden snak, hvor jeg er enig i, at det frie proaktive valg fylder mindre. Men jeg ser det stadig som helvedes relevant at bringe på banen grundet de indirekte effekter, der kan skabes. Mens jeg er enig i at der bør være en bredere diskussion om de eksterne stimuli, tilgængeligheden af usunde fødevarer kontra de sunde osv., så kommer man ikke udenom, at indenfor den eksisterende kontekst, så må man se om man på anden vis kan ændre de rutiner og stimulering af belønningscentre, som kan føre til fedme. Mens jeg er enig i at "de skal bare tage sig sammen" er fordummende, for at sige det mildt, så mener jeg ikke man skal se bort fra aspekter som motivation og selvdisciplinen fra ligningen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mr. Pink
"Fucking 82% procent af jer, mener at fedme er selvforskyldt. Det er dælme deprimerende."

Nej, det ber det ikke.

Det er derimod deprimerende, at mange børn vokser op med håbløse forældre, der fodrer deres børn med elendige og tomme kalorier.

Når skolerne og lærerne så oplyser børnene og forældrene om, at det er usundt, farligt, belastende for børnene - både fysisk og mentalt, så havner man i en konklusion, der hedder:

Du har et valg.

Udover at vi samfundet burde beskatte usunde fødevarer meget mere, så har du et valg. Præcis som Ayaan Ali Hirsi eller Nedim Yasar havde, da de vinkede farvel til deres håbløse opdragelse og usunde adfærdsmønstre, som deres forældre havde givet dem.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Mr. Pink
"Hvor ville vi dog være uden dig, Pink? Betryggende at vide at stigmatiseringen kan blive påduttet vores poder allerede i folkeskolen."

Betryggende at vide at du udtaler dig lige så fordummende, fordomsfuldt og faktuelt forkert, som du plejer.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af gorillapik
Geddar:
Jeg tror heller aldrig jeg har givet udtryk for at man skal se bort fra motivation eller lignende, men udelukkende argumenteret for det misforståede i fremstille de fede som nogen der blot mangler disse eller ikke gider den grad af disciplin/rygrad osv. som der kræves.
Jeg synes egentlig jeg har gjort det ret tydeligt at det er temmelig idiotisk at tale om vægttab uden at individet skulle have et ansvar, jeg har i hvert fald ikke fantasi til at forestille mig hvordan det foregår. Men det er ligeså tåbeligt at hævde at disciplin mm skulle være de alt afgørende faktorer ift til fedme og vægttab, når nu det beviseligt ikke forholder sig sådan.
Det er der så tragisk nok 82% af befolkningen, der enten er uvidende om, eller som en del herinde lader det til, skider højt og flot på. Formodentlig fordi de har deres på det tørre.
Det mener jeg stsdig er temmelig røvhulsagtigt og det burde ikke være så skide kontroversielt at sige det.
Skrevet af gorillapik
Jeg synes min analogi om fattige bliver mere og mere rammende jo flere der blander sig.

Pink har du mod på at give en kort beskrivelse af hvad du belærer børnene og forældrene om mht sundhed og elendige tomme kalorier? Og er det en opgave du føler dig tilstrækkelig klædt på til at varetage?
Skrevet af Steve Highway-61
Du er velkommen i den blå lagune, kaffe, jeg byder gerne på en øl som en anden nykommer, der betrygger dig i valget ...

Barbaras seneste ideer er så en pr-rejse til Israel for at vise Mettes falske desperation, hvor alt er timet og tilrettelagt inden hun rejser og resultatet givet på forhånd. Samt en charme-offensiv tur i Lippert, nu hvor blå blok banker på og hun er nødt til at komme ud af sin mentale hængekøje hvor hun har ligget og pisket samfundet i et år. Det er too little too late, Madam Mim.

Good luck.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
annonce
0