Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af morsor
Noget mindre genåbning end jeg havde håbet på.

Det virker desværre som om at regeringen mere fokuserer på at bevare sin overforsigtighed i genåbningen for at legitimere den hidtidige politik, end at søge en mere objektiv/rationel tilgang.

Desværre giver støttepartierne dem lov.
-- COYB --
Skrevet af SotD
Jeg ved, at jeg griber efter halmstrå. Men har du tilfældigvis et eller andet, der kan underbygge det faktum med? En eller anden kildeangivelse?

Eler er det også baseret på egne observationer - som de andre i tråden?


Altså når jeg nu skriver "Det er faktum. Procentvist endda ret markant", hvorfor har du så et behov for at gøre diskussionen dummere end den er, ved at henvise til mine observationer relateret til andre emner? Du mener ikke det fremgår ret tydeligt, når det er en holdning jeg bringer og når det er et faktum?

Og hvis du var oprigtigt interesseret i dit halmstrå, så kunne du jo gøre dit eget arbejde.

http://www.boernogunge.dk/internet/boernogunge.nsf/0/417039E0AB60E7CDC1256ED10040DA41?opendocument

https://www.berlingske.dk/samfund/boern-af-indvandrere-begaar-mest-kriminalitet-viser-ny-rapport

https://dkr.dk/media/13568/kriminalitet-og-etniske-minoriteter-pixi-080219.pdf

For at det ikke skal blive alt for fladpandet, så har du her et par citater fra ovenstående.

Der er næsten dobbelt så mange kriminelle blandt unge indvandrerdrenge som blandt jævnaldrende danske drenge. Og udviklingen går den forkerte vej, for kriminalitet er mere udbredt blandt efterkommere end blandt indvandrere.
En stor del af kriminaliteten kan forklares med indvandrernes sociale og økonomiske forhold.


og

Selv når man tager højde for alder og sammenligner med etnicitet, er efterkommeres kriminalitetsniveau 145 procent højere end gennemsnittets. Det er omtrent dobbelt så højt som de ikke-vestlige indvandrere.

Det fortæller Lisbeth Lavrsen, chefkonsulent hos Danmarks Statistik, der er medforfatter til den nye udgivelse ved navn »Indvandrere i Danmark 2017«.


Hvad er dit indtryk af etniske danske drenge i socialt belastede områder. Laver de flere eller færre narrestreger end dem, der bor de pæne steder?


Ja, det vil jeg tro - men det kan du jo passende selv undersøge. Det er dog ikke ret interessant for debatten omkring hvorvidt der er en overhængende risiko for ballade i Vollsmose, som jo (og det må du selv undersøge) har en stor overvægt at børn i gruppen "anden etnisk baggrund end dansk".
Silkeborg IF
Skrevet af Vincent Gigante
@ SotD

Det fremgik ikke tydeligt, hvorvidt du med ´narrestreger´ mente kriminalitet - eller drengerøve med flabede attituder, der hænger ud på gaden, laver lidt ballade og er på tværs. Ville være imponeret, hvis der var data på det sidste. Og spar mig så, for din flabede og fladpandede debatform.

@ Merc - jeg vil gerne vende tilabge senere.
Edge lord
Skrevet af SotD
@ SotD

Det fremgik ikke tydeligt, hvorvidt du med ´narrestreger´ mente kriminalitet - eller drengerøve med flabede attituder, der hænger ud på gaden, laver lidt ballade og er på tværs. Ville være imponeret, hvis der var data på det sidste. Og spar mig så, for din flabede og fladpandede debatform.


Min flabede og fladpandede debatform er du ærlig talt selv skyld i med din flabede og fladpandede kommentar. Jeg har ikke noget behov for at tale debatten ned, men det er sgu heller ikke mit ansvar at du ikke trækker den ned.

Hvis du har mere behov for at spille smart på andres bekostning, end at holde fokus på emnet, så er det ikke mig du skal diskutere med. Det gider jeg ikke bruge min tid på.
Silkeborg IF
Skrevet af Slettet(581021212205)
@ SotD

Det er muligt, at du kan henvise til at indvandrerdrenge er mere kriminelle end etniske danske drenge. Dykker man lidt dybere ned i det er sandheden dog lidt mere kompliceret.

Danmarks Statistik udgiver hver år en publikation der hedder "statistisk 10-års oversigt" som jeg hvert år får foræret af min arbejdsplads. En ca. 100 siders sag der er hyggelig at have liggende på natbordet. Man bliver lynhurtig meget søvnig og sover godt hele natten efter at have læs i den. Hvert år findes et tema der går i dybden med et emne. For nogle år siden var det indvandrere og kriminalitet.

Og jo - indvandrere er langt mere kriminelle. Deltager langt mindre på arbejdsmarkedet. Sidder langt mere i fængsel. Betaler mindre i skat etc. Bryder man det nu ned på socialgrupper bliver billedet noget mere mudret. Det viser sig nemlig at indvandrere typisk tilhører de nederste socialgrupper. De bor i socialt boligbyggeri. De har ingen uddannelse etc. Ser man på tilsvarende etniske danskere i samme socialgrupper, så begår de nøjagtig lige så meget kriminalitet, deltager lige så lidt på arbejdsmarkedet, sidder lige så meget i fængsel, betaler lige så lidt i skat etc. Det er derfor nok mere rigtigt at henvise til drenge i de nederste socialgrupper end "indvandrerdrenge".

De ortodokse jøder som "syndebukke". Men er de egentlig ikke reelt et problem for hele befolkningen og er det synd for dem at folk bliver sure over de problemer, de skaber? Måske jeg misforstår din pointe?


Inden vi får gjort jøderne til coronaens egentlige problem, skal vi så ikke være enige om at stort set alle ortodokse religiøse generelt set er lettere vanvittige og lige passe på ikke at udskamme jøderne i den forbindelse. I DK er vi ned på 1.750 medlemmer af mosaisk trossamfund, hvoraf kun omkring ½ er aktive, så det er nok ikke her vi finder arnestedet.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af madamskrald
Nåh dokumentation for Coronas negative påvirkning på børns kondition og vægt er ikke overraskende blevet revet fra hinanden:

https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-kun-11-boern-blev-maalt-og-vejet-da-tv2-fortalte-om-en-langt-fra-normal

https://www.dr.dk/radio/p1/detektor-radio/detektor-2021-03-05

11 børn - det er jo totalt håbløst!!
Skrevet af SotD
Det er derfor nok mere rigtigt at henvise til drenge i de nederste socialgrupper end "indvandrerdrenge".


Det er det muligvis, men det er bare ikke videre interessant, når snakken falder specifikt på Vollsmose, som har klart overtal af indvandrerdrenge kontra etnisk danske drenge. Og som du selv er inde på, så begår indvandrerdrenge mere kriminalitet end etnisk danske drenge. At de generelt befinder sig i en lavere social status/klasse er også korrekt - men det bliver for søgt, når man tager på fart af konklusionen.

Jeg har absolut intet motiv for, at skulle skyde indvandrere noget som helst i skoene, men statistisk set bor der flere indvandrere i Vollsmose end der bor danskere, og statistisk set bor der flere indvandrerdrenge i Vollsmose end der bor etnisk danske drenge, og statistisk set laver de flere kriminelle handlinger end danskerne. Det er bare faktuelt sådan det er. Hvad årsagen er, er en MEGET lang diskussion, men det var sådan set heller ikke videre relevant for pointen, at Vollsmose er et område hvor indvandrerdrenge i stor udstrækning udgør en kriminel gruppe, som historisk set har haft det svært med myndighederne, og gentagende gange har truet disse ud af "deres område". Pointen, at det nok ville ske igen, hvis man tvang politi og socialmedarbejdere ind på deres territorie for at teste dem (potentielt set) imod deres vilje - har jeg svært ved at tolke som værende kontroversiel på nogen tænkelig måde.
Silkeborg IF
Skrevet af Mercenary
FCN

Inden vi får gjort jøderne til coronaens egentlige problem, skal vi så ikke lige blive enige om at det gjorde jeg heller ikke. Jeg nævnte specifikt de ortodokse, og selv dem mener jeg ikke skal skydes. Men det er heller ikke synd for dem, hvis de bliver råbt af, når nu de er skyld i problemer på grund af deres ortodoksi.
Lose all to save a little
Skrevet af Mercenary
Bare at henvise til at de er del af en lav socialklasse er da lige så unuanceret ift. en masse af de kulturelle problemstillinger, som også er med til at holde dem i de roller, de sådan set virker til at være godt tilfredse i.

Ellers gjorde de vel mere som pigerne.
Lose all to save a little
Skrevet af Slettet(521452221810)
Sotd - jeg vil anbefale at du prøver at læse FCNs indlæg en gang til... vh.
Skrevet af SotD
Jeg har skam læst det. Og det er også vældig interessant. Det er bare komplet ligegyldigt for min påstand omkring Vollsmose. Hvis I andre vil have en dybdegående dialog omkring hvorfor dit og dat, så slå jer løs, men lad være med at tage min faktuelt korrekte påstand som gidsel fordi I ikke selv gider debattere emnet sådan rigtigt.

Vollsmose er et af de steder i landet hvor flest unge, kriminelle indvandrerdrenge samles. Det er et faktum der ikke kan modvises. Længere er den ikke.

Det er muligvis blevet bedre efter Black Army blev opløst men det er fortsat et af de steder hvor flest kriminelle opholder sig - ikke nødvendigvis hvor den udføres.
Silkeborg IF
Skrevet af Hausser
Efter vildskud nummer 117 fra det stolte modelleringsfolk fra SSI, så er man efterhånden nok der at vi skal til at forholde os til om man skal regne på det uberegnelige og basere vitale beslutninger derpå?

Worst Case dagsorden? Jeg tror det nok..

https://www.bt.dk/politik/eksperter-om-myndighedernes-coronaberegninger-de-er-ubrugelige
Skrevet af MotR
@Hausser

Jeg er helt vild med dine konstruktive indlæg.

Jeg kan bare ikke huske hvor jeg har set dem
nej
Skrevet af Svoger
Er der en der kan forklare mig, hvordan den der påstand som er fremført flere gange herinde, at regeringen er egenrådig og gør hvad der passer den, uden at Folketinget kan gøre noget, hænger sammen med, at regeringen øjensynligt ikke fik sit ønske om tvangstestning igennem?
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Skrevet af hjst
https://www.berlingske.dk/aok/paa-torsdag-vil-tusindvis-feste-paa-gaden-i-koebenhavn-jeg-synes-bestemt-ikke

Bingo, der var den!

Anmeld og afhold demonstration i Parken , på Odense stadion, Vejle Stadion på søndag.

Hvis ikke man kan finde emner til demonstrationen kunne man passende bruge " Til minde om og til ære for Tommy Troelsen"

//hjst

"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af morsor
@Svoger

Er det ikke netop fordi den tidligere lov udløb 1 marts at regeringen i det hele taget kunne nedstemmes?

Indtil da kunne de jo gøre som de ville - da alle andre partier havde givet dem lov for et år siden.
-- COYB --
Skrevet af Bløde babser
Svoger,

Det jo netop fordi regeringens logrende haler for første gang havde egen selvstændig mening om noget, at den afstemning er så markant.
Regeringens egenrådighed er jo baseret på det flertal de har med deres støttepartier. Det har indtil videre bare været en formsag, men det bliver da spændende om regeringen fremover skal tilpasse sig lidt mere eller om EL og ikke mindst R begynder at vise lidt puls.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af morsor
Mht genåbning har regeringen gjort lige præcis ingenting af egen kraft.

Så snart støttepartierne fjerner dens flertal er de dog ret kvikke til lynhurtigt at tage deres minimumskrav og pakke det ind som deres egen ide. Dygtigt rent politisk men ledelsesmæssigt er det lidt pinligt.

Det var dog til at forudse at der ville gå politik i genåbningen, da alle politikere uanset ståsted rigtigt godt kan lide at forme fremtiden på en måde der bekræfter at de handlede korrekt i fortiden.

Genåbningen bliver reelt styret af EL/SF - og de virker desværre ret uambitiøse og helt indifferente ift mindre erhvervsdrivende. Det er jo heller ikke deres vælgere.
-- COYB --
Skrevet af Bløde babser
Det var dog til at forudse at der ville gå politik i genåbningen, da alle politikere uanset ståsted rigtigt godt kan lide at forme fremtiden på en måde der bekræfter at de handlede korrekt i fortiden.


Det har været politisk fra første dag, ikke kun nu vi er kommet til genåbningen.

Genåbningen bliver reelt styret af EL/SF - og de virker desværre ret uambitiøse og helt indifferente ift mindre erhvervsdrivende. Det er jo heller ikke deres vælgere.


Uenig, SF er jo bare en ligegyldig logrende hale der reelt bare leverer stemmet til regeringen. EL ligger jo et sted politisk, hvor alternativet til denne regering er endnu mindre heldigt for dem, så de har ikke rigtigt andre steder at gå hen. Det er som altid mest R der kan presse pga deres mulighed for at gå over på den anden side af åen.
Så længe der ikke kommer mere modspil fra de tre partier er der ingen reel udfordring til den magtstil Mette kører.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af morsor
Selve nedlukningen skete jo nærmest konsensus-agtigt enstemmigt - så den finder jeg væsentligt mindre politisk. Der blev jo i panik givet en blanko-check.

Af støttepartierne synes jeg faktisk at det er SF der larmer mest. EL og RadV virker som om de hellere vil tale om feel-good-emner som bæredygtighed og CO2 i stedet for det megabøvlede Corona der rent faktisk har indflydelse på folks liv.

SCN i RadV er præcis så uduelig en leder som jeg desværre havde forventet. Deres social-liberale ophav er helt begravet.
-- COYB --
annonce
0