Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vincent Gigante
I denne sag - tænker jeg - at det vil give mening, at bruge corona-paragraffen, der giver dobbelt op på straf. Hvis der er tale om brandstifelse og ikke uheld:


https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/ballerup/2021/03/16
Edge lord
Skrevet af Slettet(581021212205)
Der er samlet set ikke kommet nogen særlig stigning i antallet af henvendelser til de psykiatriske akutmodtagelser under Corona. Det ligner dog at nogle af dem der havde det slemt i forvejen har fået det værre: https://www.dr.dk/nyheder/detektor/detektor-nedlukning-gav-ikke-laengere-koe-til-psykiatriske-akutmodtagelser

Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Bløde babser
https://politiken.dk/indland/art8138671/Partier-vil-bringe-Mette-Frederiksen-i-mindretal-onsdag?shareToken=Ji-8_tAAbjbA

Så er Mettes magtfuldkommenhed også ved at blive for meget for støttepartierne. Rart hvis vi omsider ser selvstændigt liv fra den kant.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Duck
Leder af en mindretalsregering og samtidig magtfuldkommen. Nogen vil måske påpege den indbyggede sproglige modsætning i det udsagn, men lad det ikke komme i vejen for den gode fortælling.
Skrevet af Bløde babser
Leder af en mindretalsregering og samtidig magtfuldkommen. Nogen vil måske påpege den indbyggede sproglige modsætning i det udsagn, men lad det ikke komme i vejen for den gode fortælling.


Man skal have fulgt meget dårligt med hvis man syntes det der er en overbevisende måde at afvise den ret brede opfattelse af regeringen Mette Frederiksen som magtfuldkommen på et indtil nu uset niveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Duck
Ja, jeg er med på, at det er blevet en del af fortællingen om statsministeren; at hun er magtfuldkommen. Det er jo sådan et grimt ord. At man så nødvendigvis er nødt til at redefinere ordets betydning for på nogen meningsfuld måde at kunne tage det i anvendelse om en leder af en mindretalsregering, det bliver tilsyneladende ignoreret.
Skrevet af Slettet(501145210604)

@Duck

https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=magtfuldkommen

"som besidder og egenrådigt udøver (absolut) magt"

Er det ikke netop det MF er, når hun / regeringen tager enerådige beslutninger uden at inddrage andre, ikke vil svare på spørgsmål, nægter at stille op til samråd, ignorerer ekspertudtalelser m.m. flankeret af fuldstændige ukritiske støttepartier ?

Under dække af ordet "samfundssind" for at retfærdiggøre alle sine handlinger, lovlige som ulovlige...
Skrevet af GammelBitterMand
Nej, du citererer jo meget præcist hvorfor hun som leder af en mindretalsregering ikke KAN være magtfuldkommen. Det var en helt anden snak, hvis de havde 90 mandater, men nu er de jo heldigvis afhængige af andre. Så har man ikke absolut magt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af hodja
@FC Nordsjælland

Takker!
Skrevet af Bløde babser
Nej, du citererer jo meget præcist hvorfor hun som leder af en mindretalsregering ikke KAN være magtfuldkommen


Mit oprindelige indlæg adresserede netop det med støttepartiernes rolle. Det var netop derfor den artikel jeg linkede til var relevant.
De Facto har man jo haft 90 mandater. SF har jo ingen selvstændig puls. EL er hvor man vil have dem da de jo ikke kan pege andre steder end rødt og R har været bovlamme længe.
Det er skide relevant om de nu begynder at stille krav. Om de har fået nok af Mettes magtfuldkommenhed og begynder at stille krav om ordnetlighed og indragelse. Som artiklen jo kan tyde på.

At benægte magtfulkommenhed er simpelthen skørt. Alt fra Rossens deltagelse i udvalg normalt kun for folkevalgte, nægten at svare på spørgsmål og tilragelse af ekstra magt vie epidemilovene mm taler sit helt eget sprog.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(501145210604)
@GammelBitterMand

Du behøver ikke selv at have et flertal for at have fuldkommen magt, hvis andre betingelsesløst støtter dig. Støttepartierne tør jo ikke andet, da de er bange for et regeringsskift til højre, som endnu en gang sætter dem helt udenfor indflydelse.

MF giver dem et par små lunser i ny og næ, for trofast støtte og sikre roen på bagsmækken.

I hænger jer i et enkelt ord, men nægter at se på hendes handlinger, som altid begrundes i "samfundssind" og komplet ligegyldighed overfor Grundloven, Folketinget, eksperter, journalister, det private erhvervsliv, ikke-følgere på Facebook m.fl.

Kan godt være, at I er mange som er faldet for makrelmadder og vinduespudsning på Facebook, som mere eller mindre er MFs eneste stemme til omverdenen (styret af BB, som er ulovligt...) og hendes ekstreme forsigtighedsprincipper.

Udfordringen er bare, at hendes ageren gør, at store dele af det private erhvervsliv bløder og regeringen handler apatisk.

Der kommer en meget stor regning senere hen samt endnu en for at klare vores klimaudfordringer. Det tror jeg desværre bare ikke MFs "stemmekvæg" forstår... Som formanden for DSU sagde i Debatten - "Der gør ikke noget at vi gældssætter os med over 500 milliarder, da renten er lav ! ! !"

Beklager, mit lidt følelsmæssige udbrud, men er selv selvstændig og satser nu på at lukke virksomheden ned i løbet af sommeren og flytte til et andet mere erhvervsmæssigt positivt indstillet land. (...og nej, jeg har ikke modtaget hjælp fra nogen såkaldte hjælpepakker).
Skrevet af Slettet(501145210604)

@Bløde babser

+ 1
Skrevet af Duck
Det er "skørt" at benægte, at Mette Frederiksen er magtfuldkommen til trods for, at hun er afhængig af adskillige andre partier for at få gennemført sin vilje. Det er vel en fair holdning. Jeg synes, det skøre er, at man har behov for at beskrive hende med ord, der ikke er belæg for at bruge. Hverken de facto eller bovlam brug.
Skrevet af Bløde babser
Duck

Skal vi ikke bare lukke den her. Du forholder dig jo alligevel ikke til hvad der bliver skrevet til dig, så at du endnu engang bare gentager du har en anden opfattelse bringer os ikke videre.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Duck
Friskt at påstå, at jeg ikke forholder mig til, hvad du skriver, når det er dig, som insisterer på at beskrive statsministeren med et adjektiv, som ikke giver mening i situationen, blot for at få hende til at fremstå endnu værre, end tilfældet er. Den tilgang forstår jeg overhovedet ikke. Vi kan her i tråden fint være uenig om tingenes tilstand, heldigvis, men at forfalde til politisk tribalisme er dræbende for debatten, vil jeg mene. Lidt ordkløveri, som nogen måske vil betegne det som, skal dog ikke skille os ad. Så kan den lukkes. God dag.
Skrevet af Slettet(172352211504)
Den helt store fejlslutning i medierne i disse uger er, at resten af sundhedsvæsenet lider pga. corona-nedlukningen. Den er helt skæv! Hvis ikke vi havde været delvist nedlukket, ville der have været mange flere smittede og indlagte og derfor endnu større udfordringer for sygehusvæsenet. Den delvise nedlukning har derfor i høj grad gavnet behandlingen af andre sygdomme!

Helt tilsvarende er det en fejlslutning, at folk ikke er blevet diagnosticeret med f.eks. cancer pga. nedlukningen. Nej, det er ikke nedlukningen, men bekymringen over pandemien, som har holdt folk hjemme fra lægen med andre symptomer. Hvis vi havde ladet epidemien løbe løbsk, så havde endnu færre været diagnosticeret.

Hvor ville verden da bare være et klogere sted uden journalister :-)
Skrevet af Slettet(501145210604)

@Duck

Hvilket ord må vi så bruge ? "Magtliderlig" (eller er det for stærkt i disse tider) ?

@Bløde Babser

Ja, jeg prøver at være så saglig / sober som muligt, men der bliver ikke kommenteret på selve indholdet, kun forståelsen / brugen af ét ord.... så det er vel mere manden end bolden, der gås efter !
Skrevet af GammelBitterMand
Hmm?

Hvis nu det hele virkelig er et kæmpestort, internationalt blufnummer, som man af uransagelige årsager, mod sædvane, har formået at holde hemmeligt, hvorfor så hænge sin hat på at DR kan afsløre det?

Men hvad vil du med de links?

PS: Magtliderlig er da et meget bedre ord. Om det så er rammende eller om det siger mere om afsenderen er en anden, og lidt ligegyldig, diskussion.
Batman Close. London W12.
annonce
0