Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Jeg synes Mette F sagde noget om at alle over 50 år ville være vaccineret 23. maj hvor næste fase af genåbning begynder. Eller var det 60 år? Holder den tidsplan? Jeg undrer mig over at mine forældre, der begge er over 60 og min far som tidligere hjertepatient ikke modtager vaccinationsindkaldelse.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Sir, det var ganske rigtigt alle over 50, da eksperter er nået frem til at man vil kunne nedbringe indlæggelser med op imod 90%, når alle over 50 er vaccineret.

Om planen holder, er ualmindeligt svært at gætte på. Det har forsinket os en del at AstraZeneca blev sat på pause, og afhængig af om/hvordan den bliver genindført, vil planen udvikle sig ret forskelligt.

Indtil videre er de, så vidt jeg ved, først lige ved at være nået igennem de særligt udsatte, og en del af os mangler stadigvæk stik to. Derefter vil de så begynde at indkalde rent efter alder, da de har droppet folk i almindelig, øget risiko som en gruppe for sig. Jeg vil tro din far nok havde været i den gruppe. Så nu bliver det deres tur, når alle aldersgrupper over dem er blevet stukket.

Hvis Johnson & Johnson kommer som nu lovet, tror jeg de vil få en invitation slut-april, måske med mindre det besluttes at tilbyde AstraZeneca til folk over 60 og vi derfor pludselig har en røvfuld vacciner der skal bruges til de ældre inden de udløber. Og så er der måske en invitation på vej indenfor de næste par uger.
Så skal de jo så vælge om de har lyst til at tage AstraZeneca, eller hellere vil vente på en af de andre.
Skrevet af Hausser
jensmoch

Er du blevet vaccineret Jens?
Skrevet af jensmoch
Jeg får andet Pfizer-stik på søndag, og så går der 14 dage før den er fuldt effektiv.
Skrevet af Hausser
Ok, tillykke med det hr.
Skrevet af Hausser
LiberalDemokrat

5 ud af 6 smittede er som jeg husker tallene asymptomatiske. Selv om dit tal (0,7%) er korrekt, så bidrager de asymptomatiske betydeligt til samfundssmitten.


Jeg har læst noget af det samme.

Så hvis vi antager at vi fanger 600 smittede i testmøllen, vil 500 være asymptomatiske og 3-4 stykker af disse kunne smitte videre. De 100 med symptomer, ville vi jo nok fange alligevel, så reelt betaler vi vil 100 mio+ dagligt for det testcirkus for at fange 3-4 smittebærere. Det er et helt enormt spild af ressourcer og indsatsen står slet ikke mål med resultatet, som i slet ikke. Bemærk, her har jeg ikke engang medregnet alle de omkostninger som nedlukningen forårsager og som jo er en afledt effekt af alle de test.

Hvorfor har du at B117 smitter mere hos asymptomatiske? Har ikke læst noget omkring det?

Jeg ser noget anderledes på coronapasset end du. Det bliver ikke undermineret.


Aarh, når man nedlukker liberale erhverv i kommuner med højt smittetryk, trods krav om corona-pas, så kan man vist ikke stole alt for meget på det. Det er noget af et paradoks man har bedrevet der.

Betydningen kommer til at øges i maj-juni-juli,


Nej den kommer til at falde
Skrevet af Hausser
Skrevet af Sir , moderator
Tak for info Jens.
Dette er en signatur.
Skrevet af Bløde babser
Hvis man som frisør eller andet ikke vil håndhæve reglerne om Coronapas bør man holde helt lukket.
Jeg er med på det ikke er fedt at skulle bede om. Jeg er med på det er nemt nok at sige at andre så bare skal holde lukket. Men reglerne tjener jo altså et praktisk formål IFT smittespredning og skider man på det fordi man har svært ved at stille et ubekvemt spørgsmål, så er den samlede samfundsindsats mod Corona vigtigere end om de foretninger der bør tage konsekvensen og lukke ned indtil Coronapas er fortid.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Hausser
https://indblik.net/afsloering-styrelse-beskriver-brug-af-coronapas-i-supermarkeder/

Det kan bare ikke blive vildt nok.

Mak ret, eller vi tager maden fra jer. Fascisme er det stadig ikke, nej nej
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg tror, jeg venter til et seriøst medie med en ansvarshavende redaktør på over 20 år forholder sig med begge hjernehalvdele til sagen.

Indblik.net er et digitalt medie. Vi stiller de spørgsmål, som andre glemmer at stille. Vores mission er at udfordre de vedtagne sandheder og give modspil til den konsensus, der præger dansk politik og det etablerede danske mediebillede. Vi sætter borgernes frihed først og er drevet af en tro på det produktive Danmark, der får hjulene til at køre rundt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af SotD
Men så kan man jo ikke finde dokumentation for sine dumme påstande. Leg nu med altså!
Silkeborg IF
Skrevet af Interforlivet
Haha. For fanden, Hausser. Kom nu op af det hul før det er for sent!
Skrevet af Geddar , moderator
Det lyder som et troværdigt medie uden politisk agenda!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Hausser
Af alle medier er det vel kun Piopio som er fan af regeringens mange frihedsbegrænsninger.

Hvis historien er usand så syntes jeg da Digitaliseringsstyrelsen burde afkræfte den. Det var nemt gjort.

Kan i øvrigt ikke gennemskue om i har noget imod sådan et tiltag? Det er vel et relativt lille indgreb i kampen mod Corona.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg ved ikke om historien er usand, jeg kender ikke og gider heller ikke finde ud af et obskurt sølvpapirhatsmedies track record.

Men din tolkning af historien er voldsomt fjollet vinklet. De tager udgangspunkt i en kravspecifikation til en app, der skal laves og tages i brug måneder senere efter specifikationen er udformet. Hvorfor er det vigtigt om eksemplet tager udgangspunkt i app´en skal bruges i et supermarked, hos en frisør eller i en idrætshal?

Hvis man virkelig ville indføre det her, hvorfor så gøre det gennem kravspecifikationen til en app?

Og, ja, jeg ville synes det er lidt fjollet at man skal have en negativ test for at købe madvarer, hvis man ellers kan finde ud af at bruge mundbind og bruge håndsprit.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Bløde babser
Men din tolkning af historien er voldsomt fjollet vinklet.


Det jo det der er sagens kerne. Det er ting der bliver taget ud af kontekst og brugt som bevisførelse for noget det ikke er. Sådan er det med det meste af hvad jeg støder på fra dem på de holdningsmæssige yderfløje.

Og, ja, jeg ville synes det er lidt fjollet at man skal have en negativ test for at købe madvarer, hvis man ellers kan finde ud af at bruge mundbind og bruge håndsprit.Som verden er nu, er det svært at være uenig. Bliver verden en helt anden og vi lander i worst case (Som det som jeg forstår det også alene er fremført som), kan man da ikke udelukke at yderligere forsigtighed er påkrævet.

Men der er vi jo langt fra nu og kommer forhåbentlig aldrig hen, så det lidt teoretisk at tale om.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Hausser
GammelBitterMand

Hvis den var usand, var den da nem at afkræfte

Indblik har forgæves forsøgt at indhente en udtalelse fra Digitaliseringsstyrelsen på, hvorfor styrelsen har valgt at inkludere brugssituationer i kravspecifikationen til coronapasset, som der ikke eksisterer lovhjemmel til.

Men din tolkning af historien er voldsomt fjollet vinklet. De tager udgangspunkt i en kravspecifikation til en app, der skal laves og tages i brug måneder senere efter specifikationen er udformet. Hvorfor er det vigtigt om eksemplet tager udgangspunkt i app´en skal bruges i et supermarked, hos en frisør eller i en idrætshal?

Hvis man virkelig ville indføre det her, hvorfor så gøre det gennem kravspecifikationen til en app?


Kan det være at man forbereder et muligt scenarie og gerne vil have det med som en mulighed i den app der skal udvikles? Det er nok ikke Digitaliseringsstyrelsen der har lavet den kravsspecifikation alene skal du se.

Den specifikation er tilsyneladende dateret d. 3 marts, eller vil ca. omkring den tid hvor SSI havde lovet os alle lig i gaderne i forbindelse med en ny genåbning, så det er vel næppe usandsynligt at man kan have tænkt tanken..
Skrevet af Slettet(522354211604)
Man tænker ikke særlig meget, man følger ordrer. Ordren lyder på kontrol og magt, og hvad der ikke er tvang endnu, bliver det.
Skrevet af Morisot
Hausser

Når man kræver, at en atomkraftværk skal kunne holde til at et fly flyver ind i det, er det jo ikke fordi, man forventer det sker, eller har en skummel plan om at gøre det.

Jeg tør godt love dig, du ikke kommer til at vise en test, som ikke er mere end 24 timer gammel, for at handle i Netto.

annonce
0