Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Her er i øvrigt noget ganske interessant læsning til Hausser og andre interesserede, udgivet i marts i år.

https://www.pnas.org/content/118/9/e2019716118
Skrevet af Slettet(581021212205)
@jensMoch

Nej, jeg var ikke stresset da jeg blev smittet. Jeg havde en rolig periode på arbejde, familiært etc. Behandlerteamet mener dog at stress i slutningen af perioden kan have forværret det. Min far døde juleaften og min mor er smådement og jeg kunne ikke komme ud og hjælpe til. Jeg nåede også lige at smitte begge mine drenge, men med mildt til moderat forløb.

Jeg har det OK for tiden og mærker fremskridt og fungerer stort set normalt, bortset fra lidt svigtende hukommelse og så ved for mange input og mennesker omkring mig. Behandlerteamet vurderer at der er stor sandsynlighed for at det bliver i hvert fald meget tæt på normalen igen.

Men diagnosen ligner rigtig meget stress/hjernerystelse med et skvat ADHD tilsat et knips smådemens. Men som sagt, det går fremad og for ca. 80% vedkommende fungerer jeg normalt igen og starter på en langsom tilbagevenden til arbejdet.

Skal man se positivt på det har jeg fri adgang til et fitnesscenter med både maskiner og holdtræning Jeg har en masse tid til overs. Får gået en masse ture. Er begyndt at læse lidt lettere litteratur. Har fået set hele Twin Peaks igennem og har et allerhelvedes rent hjem. Og så har jeg fundet ud af at meditation kan noget. Min ergoterapeut er vildt lækker og kan rigtig godt lide at høre hvad jeg har at fortælle - hvis man altså skal se positivt på det.
Flemming P er indbegrebet af "Arrogant Positivisme" Trods mit brugernavn har jeg ingen tilknytning til FCN udover mit sæsonkort. Indlæg er således ikke udtryk for FCN's holdninger men egne betragtninger som fan.
Skrevet af Hoffmannkbh
Skræmmende FCN. God bedring!
Khocholava er den bedste spiller i Superligaen. Change my mind.
Skrevet af Mercenary
Let litteratur og Twin Peaks, det er sgu noget af kombination.
Lose all to save a little
Skrevet af Jussi
Ja, helt Don Madridsk (eller hvad han nu hed).

Jeeeez, det lyder i det hele taget som en tung omgang, FCN.

God bedring. Jeg er godt nok sluppet billigt i forhold til din historie.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Slettet(442020220602)
God bedring FCN. En grim omgang :(
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af Sir , moderator
https://twitter.com/drp3/status/1386220935099867138?s=21

Tesfaye er kølig nok. Lidt vildt at ingen af politikerne kan reglerne. Jeg følger ikke så meget med men kunne da de fleste.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Det er vel i høj grad fordi det er de forskellige partiers relevante ordførere der arbejder med den slags.

Jeg er sikker på at andre fra epidemiudvalget ville have ligeså gode chancer for at svare korrekt som Karsten Lauritzen.
Ellers er det lidt som at spørge en kirkeordfører ind til politiforliget.
Skrevet af MUSSEN
Sammenligningen med et kirkeforlig er helt hen i vejret.

Der er uendelig meget mere fokus på Corona og som Sir C også siger er det ting de fleste der følger kan nogle af svarene på.

Det kan dog godt bare være klippet så kun de forkerte svar kommer med, må man håbe ellers er det godt nok sløvt
Skrevet af Forhammeren
Måske mødte de ham på et travlt tidspunkt men Dan J gør da intet for at ændre sit ry som arrogant.

Ministre har sgu ikke tid til at sætte sig ind i lovgivning på andre resortonråder.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg tænker at hvis det virkelig stod så slemt til, og de ikke kun har klippet de kiksede svar sammen, så var der nok en breaking-artikel et sted om det, "men hvad synes du?".

Batman Close. London W12.
Skrevet af Sir , moderator
Ministre har sgu ikke tid til at sætte sig ind i lovgivning på andre resortonråder."


De bør vel kende gængse regler som alle skal overholde, som fx forsamlingsforbuddet.
Dette er en signatur.
Skrevet af anders.hede
Sætter man sig måske først ind i det, hvis det bliver aktuelt?

Der er meget få af de restriktioner som jeg har sat mig præcist ind i, fordi de ikke rigtig kommer i spil for mig. Jeg har styr på udendørs regler i forhold til mit tennis, men nye tal for forsamlingslofter, og alkoholkøb i nattetimer ville jeg heller ikke sætte mig ind i, før det blev aktuelt.

Men ‘Tesfaye plejer også næsten at sætte en ære i ikke at vide noget udenfor sit område. Mener det var klimaet, der ikke interesserede ham det mindste.
Skrevet af jensmoch
De bør vel kende gængse regler som alle skal overholde, som fx forsamlingsforbuddet.


Hvis de står i en situation hvor det er relevant. Som med al anden lovgivning.

Jeg følger nok markant mere med i Covid-19 end de fleste, og jeg havde da ingen anelse om hvornår man må åbne for udskænkning igen. Det er ikke noget der er relevant for mig.

Tesfaye har brugt det sidste lange stykke tid på at få forhandlet ny lovgivning om statsborgerskab igennem, noget vrøvl med syriske flygtninge og alt det andet han skal læse, til møder omkring osv., så han har formentligt haft arbejdsdage på ~16 timer.

Alle andre politikere arbejder jo også med alverdens andre ting end at udforme lovgivning omkring covid-19, og så gør de som alle vi andre gør, sætter sig ind i lovgivning hvis det er relevant for dem. Enten i deres arbejde, eller deres privatliv.

Hvis en erhvervsordfører ikke vidste at barer og restauranter skal lukke kl 23, kan vi begynde at overveje om det er problematisk. Men at personer der bruger hele deres dag på at arbejde med alt muligt andet ikke kender den nøjagtige lovgivning, er ikke noget vildt.
Skrevet af Forhammeren
Altså, Hummelgaard skal selvfølgelig kende de nye dagpengeregler men hvornår der må serveres alkohol er altså ikke hans resort.

Skal ministre kende de forskellige forsamlingsgrænser.
Joy skal fx vide hvad der gælder i kirker og til professionel sport men generelt nej.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Sir , moderator
Vores forventninger er nok forskellige. Ting som man har kunne se i nyhederne og læse i pressen og som ganske almindelige folk skal være obs på, forventer jeg egentlig at alle ministre og politikere ved. Som fx hvor mange mennesker du må forsamles.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Men folk skal jo kun være obs på de regler, hvis de forventer at stå i en situation hvor det er relevant.

Jeg forventer at ledere i sports- og fritidsklubber kender til reglerne om hvor mange man må samles udendørs, men jeg forventer ikke at Karl på førtidspension der endelig kan få sin formiddagsøl på det lokale værtshus gør.

Jeg forventer heller ikke at alle politikere uden kørekort kan svare på hvad færdselsloven siger omkring sammenfletning efter tilkørsel på motorvejen, eller hvor mange meter der skal være frem til forankørende på en motortrafikvej.
Skrevet af Sir , moderator
Hvordan går det ellers i jeres sogn? Bliver der lukket ned? I Sankt Thomas Sogn hvor jeg bor er alt åbent indtil videre.
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Nabosognet lukkede ned for 10 dage siden. Men det er også et sogn der kæmpede en tabende kamp fra begyndelsen, med Vårkjær, Grøfthøj, Kjærslund, Søndervang og Rosenhøj, der alle er boligbloksbyggerier, i ét sogn.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg har fulgt lidt med via regnearkene på https://covid19.ssi.dk/overvagningsdata/opgoerelser-over-covid-19-incidenser-og-vaekstrater, fordi vores eget sogn har ligget i top tyve og balanceret på grænsen i længere tid. Nu er det heldigvis dalet en del igen, og ligger et sted under nummer 150, og samtidig ligger børnenes skoler heldigvis i andre sogne med lavere incidenstal. Men det var da lidt for interessant, lige da de gik i gang med de tal.

Som selvvalgt ekskommunikeret har jeg et ret anstrengt forhold til at man bruger sogne som underinddelinger af kommuner, som jeg skal forholde mig til. Men jeg har ikke en bedre ide. Der er dog kommuner som Glostrup, hvor hele kommunen er i eet sogn.
Batman Close. London W12.
annonce
0