Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Panda-
Ja, men problemet er når "eksperterne" udvælges ud fra, hvem der deler regeringens mening/holdning eller efterfølgende bliver sat på plads, så de gør det !
Det lyder vildt. Er der nogen eksempler på en situation, hvor de mest kompetente videnskabsfolk ikke er blevet valgt? Hvilke eksperter, ved navn, er blevet valgt fra i dette regnestykke? Det virker voldsomt, hvis det passer.
Jo, der censureres i DK og udelades nyheder som ikke passer til den førte politik. Dækningen af Covid-19 er ekstrem ensidig specielt fra de statsstøttede mediers side. Eneste journalist som har stillede kritiske spørgsmål til MF og Co er vel HQ... resten er totalt bovlamme.
Jeg kan ikke se sammenhænget mellem inkompetente journalister og så decideret censur? Har vi oplevet et virkeligt eksempel på nogen fra et statsstøttet medie, der oprigtigt er blevet censureret? Mener du der er et sammenhæng mellem, at nogle journalister ikke stiller kritiske nok spørgsmål, fordi de er ansat i et statsstøttet medie? Men heldigvis er HQ vel tæt på den mest inkompetente "journalist", der findes i landet, så måske balanceres universet på den måde? Jeg kan lide den kritiske stil, men hvis der ikke rigtig er gods og undersøgelse bag kritikpunkterne, er det desværre ikke specielt værdifuldt.
Jeg finder det også underligt, at mange opdateringer kommer fra MFs private FB-side (hvilket er ulovligt, but who cares...).
Hvis det er ulovligt, er hun blevet meldt til politiet? Taget i betragtning af hvor mange der ikke bryder sig om hende, vil andet være mærkeligt.
Carefree fodboldfan siden '98
Skrevet af SPf1
Jens: Er det igen ham den holistiske tandlæge, kiropraktoren, Søren Ventegodt og de andre der bliver linket til som "sundhedsfaglige" personer?
Er du retarderet, kan du ikke klikke på et link?

Stine:´´ Ja, men det er ligesom ikke det bedste argument, forstår du vel nok. Skal der sættes tid af i undervisningen til at forklare at Jorden er flad eller hul, hvis jeg finder dig en person med en naturfaglig uddannelse som siger det?
Det hører til i samme kategori som når folks holdninger skal sidestilles med fakta. Det er frygtelig fordummende.
Jeg er ikke i nogen risikogruppe, så jeg må vente på min chance for en blodprop i hjernen´´.
Jorden er rund! Overvægtige er altså i farezonen og hjernen er der ikke så stor chance for, at du får en blodprop i.
Skrevet af jensmoch
Er du retarderet, kan du ikke klikke på et link?


Du er godt med på at det er ting som det her der gør at ingen mennesker nogensinde gider at høre på det du siger, ikke?

Dit niveau skal jo ikke bare hæves for at du kan blive taget seriøst. Det skal slå verdensrekorden i stangspring for bare at nærme sig noget der har set skyggen af brugbar dialog.

Jeg spurgte fordi der tidligere, flere gange, har været postet links til en gruppe af såkaldt "sundhedsfaglige" personer der udtalte sig om en masse ting de ikke forstod, der netop var en holistisk tandlæge, en kiropraktor og så gode, gamle Søren Ventegodt, der stod bag.

Og da jeg nu flere gange har været igennem det rablende tossede vrøvl de sprøjtende ud som lind afføring, orker jeg ikke at åbne links og risikere endnu engang at blive udsat for hvad en tandlæge og en kiropraktor tror om epidemiologi og vacciner, og helt generelt helst helt undgår vanvittige Ventegodt.
Skrevet af qanatoli
Virkeligt højt niveau I kører, men yderligere begrænsninger i den personlige frihed ser åbenbart ud til at passe jer fint !


Det var dig der “beviste” et eller andet ved at linke til en patentansøgning til forkølelsesmedicin, ikke? Godt du holder fanen højt. Var det en sundhedsfaglig ekspert der havde givet dig linket?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af tue69
Det hører til i samme kategori som når folks holdninger skal sidestilles med fakta.


Sandt. Af samme grund undgår jeg 99 procent af anti-vaxx brigaden, da deres fakta netop udspringer herfra.
Skrevet af Hausser
Angående problematikken omkring senfølger https://www.berlingske.dk/danmark/udenlandske-undersoegelser-er-alarmerende-men-i-danmark-er-alvorlige

Der er godt nok en del begrebsforvirring omkring det koncept. Vil være fint hvis folk fik defineret hvornår hvad er en senfølge, for der er tydeligvis ikke enighed om det.

Som tidligere nævnt, så er der ingen der kan forklare corona-passet og testregimet længere.
Skrevet af Randomhero
Vil være fint hvis folk fik defineret hvornår hvad er en senfølge, for der er tydeligvis ikke enighed om det.


Dit link kommer med nedenstående oplysning. Mon ikke det bliver lidt tydeligere der?

SSI lancerer omfattende undersøgelse af senfølger til august.

Som tidligere nævnt, så er der ingen der kan forklare corona-passet og testregimet længere


Går ud fra du mener her i DK? For vi kunne sikkert godt lukke ned for begge dele uden de større problemer (som det ser ud pt). Problemet ville så ende hos de, der skal udnytte deres genvundne frihed og rejser udenlands. Men det må så være deres hovedpine..
Skrevet af Jussi
Dagen efter andet stik hedder den høj feber og en totalt uduelig vaccinationsarm.

Når det så er sagt, må man sgu bare anerkende den gode stemning, medarbejderne genererer feks i Øksne. Ikke alle har det lige nemt med nåle, og med børn osv må man bare tage hatten af ift overskud og omsorg.

Selv dem bag registreringsskranken ønskede mig tillykke med færdigvaccineringen. Ok, de er jo betalte robotter af Bill Gates, men alligevel.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Bosse1983
Fik mit første stik i dag og ikke siden folk stod af toget ved Auschwitz har man vel set så organiseret en omgang. Nanobotterne kribler godt i armen og den milde hovedpine er vel tegn på at de fæster sig i hjernen. Jeg prøver at fylde min tankestrøm med kussomat-billeder. Ta den Bill Gates.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af jensmoch
Jeg håber de går fuld Kingman the secret service på den, når de bruger nanobotterne til at slå os ihjel.
Skrevet af banalitet
ikke siden folk stod af toget ved Auschwitz har man vel set så organiseret en omgang.


Føj - en gang historieforvanskning.
Skrevet af Bosse1983
Virkelig?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af macredo
Hvis jeg ikke har haft nogle bivirkninger, efter begge stik. Betyder det så at jeg ikke kan modtage 5g?
NUFC
Skrevet af Hoffmannkbh
@banalitet - helt igennem uacceptabelt hvis du ikke får en pause for det der. Fy for satan.
Khocholava er den bedste spiller i Superligaen. Change my mind.
Skrevet af Geddar , moderator
.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af banalitet
@Hoffmann

@banalitet - helt igennem uacceptabelt hvis du ikke får en pause for det der. Fy for satan.


At jeg beskylder Bosse for historieforvanskning ved at han benytter en reference til den største forbrydelse mod menneskeheden i nyere tid. Ved på denne måde at underspille holocaust giver man indtrykket af, at holocaust jo nok ikke var så slemt. Det er vel oplagt, at man ikke kan sammenligne vaccination – et redskab til at redde liv – med Auschwitz, der er symbolet på diskrimination og udryddelse af seks millioner jøder.

Målet med en sådan manipulationen er vel at få folk til at tænke: "Hvis alt er Auschwitz, så var Auschwitz måske i virkeligheden slet ikke så slemt". Det er en maskeret form for Holocaust-benægtelse, som jeg ikke forstår at bold.dk accepterer.

Hvorfor skal jeg have en pause for det?
Skrevet af jensmoch
Bosse underspiller ikke holocaust. Han overspiller vaccination som reference til de der tidligere har sammenlignet covid-restriktioner med nazisme, og Mettemor med Onkel Adolf.

Det kan være svært at skelne i disse tider.
Skrevet af Bosse1983
Det er sjældent man kan forfatte et indlæg indeholdende Bill Gates, kussomat-billeder og hjernehackende nanobotter, og så alligevel blive taget seriøst. Mon de kan lave en vaccine mod det også?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jussi
Var der ikke en ironi-app under udvikling på et tidspunkt?

Sarc-marc, eller noget i den mol.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
annonce
0