Snak

Mere indhold efter annoncen
Haus og Mai i en tæt svingom til Infernal.
Man ser det for sig.
From where you are now i dont think you can go wrong.
@interforlivet:

At udvise lægefaglig viden er fx ikke det samme som at have en medicinsk uddannelse vel?

Med den logik viser John nede på bodegaen vel også lægefaglig viden. Det giver ikke rigtig nogen mening.

Derudover virker det ret fjollet at du kommer ind og mener jeg har skudt en teori ned, men kan ikke rigtig redegøre for hvad det er og så viser der sig ikke at være nogen teori. Og når jeg spørger ind til det bliver du fornærmet.

Lad os komme tilbage på sporet.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Det var skarpe folk der var på demo. Regeringen har taget politiske beslutninger uden en sundhedsfaglig begrundelse og man vil have SVAR. Adspurgt om man ikke burde overholde reglerne for social distance er svaret, at havde det været rigtig farlig, havde der været et forbud mode demoer. Det er smukt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Så kan man næsten ikke være mere undermåleragtig, Bosse.

Hvornår melder du dig ind i Jehovas Vidner? Så klarer Gud jo alt.

Desuden er den fysiske afstand (som man bør kalde det) ikke en regel. Men en henstilling. Og den har jo i sig selv været genstand for et cirkus af den anden verden.

Desuden virkede det på billederne som om folk der ikke var i familie holdt afstand.“Der var andre der trak mer' end jeg”
Var du der ikke, Steve. Nu er jeg faktisk helt bestyrtet. Brænder du ikke for sagen?

Meget fedt at du kan spotte hvem der er familie på billederne. Endnu en fantastisk evne, så det overrasker ikke.

At holde afstand og god hygiejne er DEN sundhedsfaglige vurdering som alt andet stort set bygger på. Men hey, hvis der ikke er et forbud, kan det jo ikke være vigtig, så den årlige Erasmus Montanus forsamling løber ad staben som planlagt.

En mindre rimelig person end mig ville sikkert påstå, at den sundhedsfaglige vurdering hele tiden har været et usselt skalkeskjul for dumskallerne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Nu er der jo generelt to muligheder, når folk bruger det argument, som også var TV 2´s vinkel, Bosse.

1. Du er på et så lavt åndeligt stade, nærmest det absolutte nulpunkt, at du ikke synes politiske manifestationer i den nuværende situation kan være særligt vigtige og at sundhedsanbefalinger står over alt andet. A thunderingly exalted creature, som Conrad skrev i Heart Of Darkness.

2. Du spinner din modstand mod demonstrationen ved at bruge dette argument, selvom du selv er et uhyre politisk dyr.

I dit tilfælde selvfølgelig nr. 2.

Så som Ethan Hunt sagde i telefonen til Kittridge i De Palmas M:I ... når du har at gøre med nogle der er helt ligegalde med befolkningens liv, hvor ødelagt tror du så demonstranterne er over det argument ...
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Du kan måske svare, Steve. Man vil have en sundhedsfaglig begrundelse for en politisk beslutning. Det er ret atypisk, men vi leger med. Hvis man får en sundhedsfaglig begrundelse, er man altså villige til at gøre sin del. Det første man får er så en sundhedsfaglig begrundelse for at man skal holde afstand, men når man er politiske uenig, er man ligeglad med det. Hvad er værdien i den sundhedsfaglige vurdering så?

Og jeg er ret ligeglad med at en lille gruppe klovne demonstrerer. Det er de fleste, som man også kunne se på dækningen. Man kunne så være ærlige og sige, at man bare ikke vil begrænse sine aktiviteter for andres helbred.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Du prøver at forstå hvordan McEnroes serv fungerer - så tror du du kan returnere den, men uanset hvor meget du analyserer kommer du ikke i nærheden af at nå den ...

Of course, I´m sorry to hear you say that, Bosse. Jeg ved replikken er svær at forstå, men jeg tænkte du ville have fanget den.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Kan du prøve at kommunikere som en normal, voksen person, Steve. For at være ærlig læser jeg ikke dine bøvede filmcitater. Det er sikkert en fin fantasiverden at forsvinde ind i, men jeg er ikke interesseret.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce