Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Jeg er helt enig. Jeg er også, som jeg skriver, langt større tilhænger af frivillige løsninger.
Skrevet af Taco mix
Hold da helt op. Min kære mormor på 91 stærke år, har lige fået konstateret Corona. Hun er ellers vaccineret og har fået det 3 stik.

Dog fejler hun ikke rigtig noget som sådan. Faktisk er mit største problem med hende lige nu, at hun ikke kan forstå hun ikke må gå ud.

Puha det bliver nogle lange næste par dage :-/ The struggle is real. Er oprigtigt bange for hun smitter hendes naboer m.m...
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af MUSSEN
Nu anbefaler Brostrøm coronapas.
Synes det er fint hvis vi undgår nedlukninger
Skrevet af Sten_H
Er meget i tvivl om effekten at et Coronapas, når så stor en del af befolkningen er vaccineret.

Er Coronapasset overhovedet brugbart for børn under 12? den gruppe udgør ca. 50% af de ikke vaccinerede, og er den gruppe der driver smitten i øjeblikket.

Tilbage er så 12-13 % af befolkningen som har valgt ikke at blive vaccineret.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af medc
Der går vel ikke så lang tid før Randrup fortæller i medierne, at vi skal lave coronapasset om, så vaccinerede også skal testes, siden de kan smittes og smitter. Ikke længere nok at være vaccineret.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af banalitet
@Sten H

Er Coronapasset overhovedet brugbart for børn under 12? den gruppe udgør ca. 50% af de ikke vaccinerede, og er den gruppe der driver smitten i øjeblikket.

Tilbage er så 12-13 % af befolkningen som har valgt ikke at blive vaccineret.


Den opgørelse der dagligt sendes ud fra SSI omfatter kun +12 årige. Ifølge denne udgør ikke-vaccinerede ca. 30% af alle smittede, så det kan vel dårligt siges, at det er dem der driver smitten omend incidens er væsentlig højere med 101 for ikke vaccinerede og kun 30 for vaccinerede.

Det er muligt jeg tager fejl, men det ligner ikke at børn under 12 er med i statistikken: https://experience.arcgis.com/experience/aa41b29149f24e20a4007a0c4e13db1d/page/page_5/
Skrevet af Steve Highway-61
Hej det er Ulla.

Hej det er Barbara.

Hej Barbara.

Hej Ulla.

Ulla, når I nu har dækket Mettes pressemøde, så husk I stadig skal bakke op om regeringens bekymring om corona og det ser meget bekymrende ud. Der kan komme restriktioner meget snart.

Barbara, lad os nu lige holde tingene adskilt.

Ok, Ulla, men kan I så ikke køre historien lige efter pressemødehistorien, så folk måske også husker Mettes svære og heltemodige indsats. Og kan I ikke også i de kommende dage køre features på hjemmesiden med Allan og vennerne, hvor de kan forklare situationen.

Øhh.

Ellers er vi jo nødt til at bede Ane tage en snak med Bo og den anden Ane. I har jo lidt flere kanaler end DR og måske for mange. Og så er der jo Las Vegas-konferencen ... som vi bruger mange penge på at ...

(afbryder) Ok ok.

"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af SotD
Er du selv blevet screenwriter? Hvor fedt for dig! Så har alle timerne foran skærmen alligevel båret frugt på sin vis.
Silkeborg IF
Skrevet af Common sense
B R E A K I N G N E W S !

https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-11-05-sundhedsstyrelsen-har-registreret-forste-influenza-tilfaelde

Suuuk, hvor er vi på vej hen ? ? ?

Forstår det for ældre og specielt udsatte personer. Men hvorfor er dette også lige pludselig blevet en nyhed, som skal "breakes" ? !
Skrevet af Ælkjaer
Rolig nu. Der er jo ikke nogen der har gul bjælke på nyheden, her en halv time efter den er lagt frem. Det er jo bare en opfordring til at lade sig vaccinere.
Skrevet af Bosse1983
Æh, sundhedsstyrelsen opfordrer og mediet videreformidler i god ro og orden, som det er kutyme. Det er lidt derfor de er til, som kanal for den slags. Der findes ikke rigtig et medie som kun rammer ældre og svagelige. Bortset fra beskeder skrevet direkte på Facebook-væggen eller i sit hele i emnefeltet på en e-mail.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Duck
Nærmer det sig total oprejsning for Tegnell og hans kumpaner, nu hvor Sveriges smittetryk er under det danske, eller er juryen stadig ude.
Skrevet af GammelBitterMand
Jeg tror fortsat ikke der er mange, der nikker anerkendende over deres ide med at ordinere palliativ behandling på plejehjemmene i stedet for at indlægge ældre på sygehusene.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Duck
Det er en klar fejl, som deres ansvarlige myndigheder har erkendt og taget på deres skuldre. Er det noget, Tegnell har haft fingerene nede i? Jeg ved det ikke. Han udstikker den overordnede strategi, og der har klart været fodfejl, ligesom der har alle andre steder.
Skrevet af Common sense

Hvornår er man begyndt på, at annoncere det første tilfælde af influenza i medierne ?

Jeg er aldrig oplevet det før igennem flere årtier.

Kun at nu kommer sæsonen for den, så tage de sædvanlige forholdsregler som vi har kendt i hundrede år (minus mundbind og tests).
Skrevet af SotD
Er det ikke meget normalt? Det kan da godt ske der er 10 tilfælde før der kører en gul bjælke normalt, men det er da bestemt ikke noget nyt med artikler som "Nu er den her! Pas på!" eller "Influenzasæsonen er på vej!"
Silkeborg IF
Skrevet af jensmoch
Sådan ca hvert eneste år, videreformidler medierne Sundhedsstyrelsens meddelelser om influenzaens indtog. En meget hurtig Google søgning gav f.eks.

2018
https://www.dr.dk/nyheder/indland/influenza-saeson-paa-vej-faa-kronisk-syge-bliver-vaccineret

2017
https://www.dr.dk/ligetil/institut-influenzaen-er-kommet-til-danmark

2016
https://www.dr.dk/nyheder/indland/influenza-saesonen-kan-vaere-paa-vej-foer-tid
Skrevet af banalitet
Jeg har set en del spekulationer i, at influenza og corona på samme tid kunne risikere at være en ret dødelig cocktail. Måske derfor?
Skrevet af tobi
Der er ikke meget hype over Pfizers nye pille i denne tråd. Men hvis den vitterligt kan reducere risiko for både indlæggelse og død med 89 %, så behøver vi vel ikke bekymre os om pandemien længere, såfremt den tilgængeliggøres bredt og ikke har alvorlige bivirkninger.
Skrevet af Common sense

https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_EN.html

Lidt bivirkninger er der altså, selv om vi ikke rigtigt gider tale om dem.
annonce
0