Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bløde babser
Hele problemet med corona er, at folk stadig ikke har fattet, at det ikke er en alment farlig sygdom. Det er sn sygdom, der rammer gamle og sårbare - ikke andre - statistisk set. Derfor er der absolut ingen grund til at vaccinere folk, der ikke bliver syge af den.


Det jo helt skørt skrevet det der. Heldigvis er det ikke sådan myndighederne og det meste af befolkningen ser på tingene.

Omkring restriktioner bliver de jo lavet på baggrund af de fremskrevne tal, ikke tallene dags dato. HVis man forventet at kurven vil stige markant uden restriktioner, giver det jo fin mening at være på forkant med dette.

Jeg er heller ikke overbevist om mundbinds effekt, men på den anden side er det et alt for lille offer for mig til jeg kan se en grund til at gøre et problem ud af det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Sir , moderator
"men på den anden side er det et alt for lille offer for mig til jeg kan se en grund til at gøre et problem ud af det."

Godt for dig. For mig er det rigtig bøvlet og bør være sidste udvej og ikke bare noget der indføres fordi det potentielt kan have en lille effekt på kapaciteten i sundhedsvæsenet.
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Sir, så du ville hellere have lock down end mundbind? Eller mener du det alligevel ikke helt så bogstaveligt, når du siger "sidste udvej"?
Batman Close. London W12.
Skrevet af Aka101
Hvordan er det egentlig bøvlet? Glemmer du det tit, så du ikke kan gå ind et sted?
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af Bløde babser
[quote]Godt for dig. For mig er det rigtig bøvlet og bør være sidste udvej og ikke bare noget der indføres fordi det potentielt kan have en lille effekt på kapaciteten i sundhedsvæsenet.[/quote

Der bliver vi vist aldrig enige.
Jeg syntes da også det er lidt mere besværligt. Men så heller ikke mere end det.

Der er et utal af andre restriktioner og tiltag der gør mit liv meget mere vanskeligt. Hvis jeg kan undgå nogle af dem ved at tage mundbind på i Meny gør jeg glad det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Sir , moderator
GBM - Står valget virkelig mellem lockdown eller mundbind i netto? Er du Hausser med omvendt fortegn?
Dette er en signatur.
Skrevet af jensmoch
Vi har overordnet lavere kapacitet i sygehusvæsenet, og vi har ikke bare flere indlagte med covid sammenlignet med sidste år, men også alle de andre infektionssygdomme vi undgik sidste år på baggrund af restriktionerne.

Det i sig selv har fået overlæger og hospitalsdirektører til at advare politikerne mod at vi snart begynder at løbe tør for sengepladser, og det vel at mærke før vintersæsonen overhovedet er begyndt.
Skrevet af Sir , moderator
"Hvordan er det egentlig bøvlet? Glemmer du det tit, så du ikke kan gå ind et sted?"

Både det, men mit ansigt kan heller ikke rigtig tåle det. Lige før jeg hellere tager en quicktest i ny og næ end mundbind.

Desuden synes jeg beslutningen om mundbind i detail virker lidt random, når man ser på hvem der smittes og hvor der sker. Mundbind i offentlig transport hvor man står som sild i en tønde giver mere mening. Det giver måske også mening at man har det på i skoler og de steder hvor man ved folk bliver smittet pt.
Dette er en signatur.
Skrevet af GammelBitterMand
Sir, nej, du udtrykker dig bare hysterisk upræcist. Jeg var i tvivl om det var med vilje.
Batman Close. London W12.
Skrevet af Sir , moderator
Det er godt med dig din lille kriger.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Drop mundbindet.

Enhver ved jo at mundbind i detailhandlen ikke rykker en skid alligevel og kun handler om at "programmere" folk til at se hinanden som potentielle smittekilder igen og den effekt har det ganske sikkert.

Hvis man ellers kan komme over den psykologiske effekt ved at "skille sig ud", så er det intet problem. Jeg smed det lort lang tid før andre og tror jeg blev spurgt til det 3 gange. Da jeg forklarede jeg var fritaget, var der ikke mere i det. Butikkerne begynder altså ikke at smide betalende kunder ud.
Skrevet af Hausser
jensmoch

Vi har overordnet lavere kapacitet i sygehusvæsenet


Fail.

Der må være nogle der har troet lidt for meget på, at nu skulle vi bare lige havde 90% vaccineret og så var vi på den anden side.

Den gik desværre ikke.
Skrevet af Sir , moderator
Det gider jeg da heller ikke. Så skal man stå i sådan en akavet situation hver gang man handler. Hvis det kræves at man har mundbind på, så må man gøre det, men jeg kan ikke lige se logikken eller har fået præsenteret hvorfor mundbind i detail er det der gør udfaldet. Mundbind i detail er jo et ret omfattende tiltag.
Dette er en signatur.
Skrevet af Hausser
Bløde babser

Der er et utal af andre restriktioner og tiltag der gør mit liv meget mere vanskeligt. Hvis jeg kan undgå nogle af dem ved at tage mundbind på i Meny gør jeg glad det.


Tro på det.
Skrevet af Hausser
Sir

Hvis det kræves at man har mundbind på, så må man gøre det, men jeg kan ikke lige se logikken eller har fået præsenteret hvorfor mundbind i detail er det der gør udfaldet. Mundbind i detail er jo et ret omfattende tiltag.


Logikken bag, er at corona-passet ikke skal bruges i butikkerne og derfor er det endnu en indirekte pression af de uvaccinerede, også selv om det river alle andre med sig i faldet.

Effekten vil sandsynligvis være så lille den ikke er målbar.

Det der batter noget, er at få skub på de boostere til vores seniorborgere.
Skrevet af Hausser
Findes der forresten eksempler på borgere som er 3xvaccineret, der har fået corona og evt. er blevet indlagt?
Skrevet af Duck
Jeg så Eric Ding-Dong skrive i en af sine uendelige, alarmistiske Covid-tråde på Twitter, at man er bedre stillet, hvis man "krydser" vacciner, når man skal have sit 3. skud. Har man fået Pfizer x2, bør man, hvis muligt, tage Modernas booster, og omvendt Pfizers booster, hvis man har fået Modernas først. Har man overhovedet nogen indflydelse på, hvilken man får her i DK?

Den overordnede konklusion var, at boosters har knækket kurven i Israel, hvis man kan bruge dem som eksempel.
Skrevet af Sir , moderator
Er det ikke netop krydsvaccinering der kan give en del bøvl? Jeg kunne ikke selv vælge noget, fik Pfizer og havde ikke rigtig bivirkninger udover virkelig ondt i armen ved det første stik.
Dette er en signatur.
Skrevet af Biomand
@Hausser, det er jo netop for ikke at presse de ikke-vaccinerede at det bliver mundbind istedet for Corona pas. Det er i øvrigt også mindre besværligt at tjekke om folk har mundbind.

Angående dit andet spørgsmål om der er nogen der er blevet indlagt med 3xvaccination, tror jeg lige der skal være signifikant evidens før de melder noget specifikt ud om det, men det skal nok komme. Men da du som regel ignorerer resultatet fra studierne, giver det nok ikke mening for dig at læse dem alligevel.

Angående din påståede mening om at dem der følger reglerne gør det af frygt for at de selv bliver smittede, så må jeg desværre meddele at jeg har haft Corona og ikke lagde mærke til det. Jeg ville dog være ked af hvis jeg fik smittet en der ikke kunne tåle det (f.eks. var Dolberg ramt ret hårdt, selv om han er ung og i fin form).

Det eneste fornuftige jeg har hørt fra dig på +1000 sider er tanken om at nogle af de vacciner vi giver ekstra her, måske kunne hjælpe bedre et andet sted, hvor de ikke har de samme ressourcer. Jeg synes personligt at det er en smuk tanke, men jeg kan godt forstå at folk der er i risiko gruppen gerne vil have det stik selv. Specielt når der igen er en ny variant, der måske gør 2 stik utilstrækkeligt.
Skrevet af Randomhero
Sir
Både det, men mit ansigt kan heller ikke rigtig tåle det. Lige før jeg hellere tager en quicktest i ny og næ end mundbind.


Reagerer din hud så hurtigt på mundbindet? Altså efter den tid det tager at handle ind.

Hausser

Ved du, at der ingen effekt er af mundbindet eller er det blot fordi det er en indskrænkning af din personlige fridhed?
annonce
0