Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Xenophon_
Du glemmer lige "inden man har gennemgået de normale tests for langtidsvirkninger" - hvilket er en af grundende til dette er et eksperiment.


Langtidsvirkningerne af vaccinerne var ved de første af slagsen 1. mindre smittespredning, dertil og efterfølgende er langtidsvirkningerne 2. mildere forløb og 3. overlevelse af infektion fra SARS-covid-19.
Så nej, langtidsvirkningerne er der taget højde for.

Hybriden mellem vaccination og covid19 er stærkest, det er ikke sandsynligvis eller måske. Vaccination er stærkere end ikke vaccination. Naturlig immunitet kræver jo at man er blevet smittet, i det første tilfælde hvor det sker, står man altså svagere end en der er vaccineret. Det burde ikke være så svært at forstå.

At lade sig blive smittet for at stå bedre mod den sygdom, man lige er blevet smittet med er ikke begavet, på nogen måde. At blive vaccineret før man er smittet er derimod det begavede valg. Det burde sgu ikke være så svært at forstå.

Så sammenligner du almindelig influenza med SARS-covid-19.... jøsses
Nu er en SARS-covid-19 pandemi, altså med en virus som immunforsvaret ikke kender, ikke det samme som en almindelig influenza. Jeg ved ikke om du har lagt mærke til det i den tid du har levet, men almindelig influenza vælter ikke lande og deres sundhedsvæsen fuldstændig, nemlig fordi de to ting intet har med hinanden at gøre.

Herefter anerkender du nu, at der er en forskel i ikke at være vaccineret, når man så får covid19, men kun den del der handler om at du som individ ikke oplevede et problem med det. Dertil er der smittefaktorer og den generelle sundhed. I Danmark er vi heldigvis på et sted, hvor 90%+ af den danske befolkning over 12 år, er vaccineret. Dette betyder at enkeltstående tilfælde, som dig, har en væsentlig mindre negativ indflydelse på samfundet, heldigvis for dig og for alle andre er dette tilfældet.


Så kommer du igen med en anektdotisk påstand, hvor der bliver antyder noget uden hold i. De anekdoter du mener der er, de inkluderer en præmis der er taget ud af luften. Sammenfald er ikke lig med kausalitet.

Det har du helt sikkert ret i. Jeg kan dog ligeledes garanterer dig for der findes masser af annekdotiske historier fra familier der har mistet en nær kort efter vaccination. Uden at kende tallene, vil jeg dog tro der er flere i den gruppe du nævner.


Der er 5.4 milliarder mennesker der er blevet vaccineret, menneske, folk er ikke døde i et væk af at blive vaccineret. Ikke det der ligner. Det er noget kværulant vrøvl at lukke ud.

Men har 5,4 milliarder overhovedet modtaget MRNa vaccinerne.... øhhhhh nej


Til det bøvede svar, der i øvrigt ikke forholder sig til jeg sagde, kan jeg tilføje følgende:
For det første, hvorfor er det vigtig om det kun er mRNA vacciner eller andre vacciner? Over 12 milliarder vaccinationer er blevet foretaget på verdensplan og en ret stor del af dem er mRNA. Folk der er blevet vaccineret med J&J, Astrazeneca, Sinopharm osv. er også blevet vaccineret med en mRNA vaccine og vil fremover blive det. Kina er også gået over til mRNA fx.
Dertil kan du genlæse mit tidligere svar på dit vrøvl.

"Hertil påpeger jeg den rimelig graverende problemstillinger i dit indlæg, nemlig at 5.4 milliarder mennesker er blevet vaccineret og stort set alle på planeten er påvirket af det, men der er tudse-stille blandt de involverede som du påstår findes med dine anekdoter. Det er på alle planer de er stille endda, det er de overlevende fra de her hjerteanfald(for dem må der jo være nogen af!), deres familier, læger, institutioner osv. osv.
Med så stor en gruppe af mennesker der har taget vaccinen, så må der jo være mere end det ene eller de to tilfælde, som du utroligt nok lige har fået fortalt...
Hvis du ikke kan gennemskue den graverende fejl, så er det: Hvor er alle de mennesker og hvorfor er de tudse-stille? Er det rumvæsener, deep state, Supermands onde tvilling eller hvad er der sket? Det jo helt vildt!"

Så fortsætter du med dine vilde påstande:
Du skyder til gengæld helt ved siden af når du forsøger at "shame" mig med pårørende, men helt glemmer at mange har været alvorligt syge efter vaccination og flere er døde heraf.

Så kom med dokumentation for denne sindssyge påstand. Send det i øvrigt til EMA, CDC, SSI, samtlige medier osv. for det er da vnoget af en indsigt og viden du sidder inde med her.
Endnu en af de her fantastiske påstande du kommer med, på trods af at 5.4 milliarder er vaccineret og det ikke vælter ud med dokumenteret historier herom fra familie, venner og dem selv, i øvrigt.

Det er en holdning og ikke et faktum uanset hvor meget du forsøger at fremlægge det som noget andet.


Virkeligheden behøver ikke din accept, det er den sådan set ret ligeglad med. Samtlige tal viser at det er bedre at være vaccineret. Det er fakta, ikke holdninger/meninger/tanker/anekdoter/noget nogen synes. Det er data taget direkte fra den virkelige verden, i massive mængder.

Jeg tilføjede det åbenlyse:
"Dertil, så kan du jo heldigvis stadig vælge at blive vaccineret, nu hvor du talte om det der med at være i den bedst beskyttede gruppe"


og du svarede:


Øh nej tak det giver slet ingen mening nu når jeg har været smittet.


Det giver jo så rigtig meget mening, når nu du taler om den bedste beskyttelse, når vaccination og tidligere smitte giver den bedste beskyttelse. Det var dig selv der bragte det op, men jeg kan da godt se der er træls for dig, når det nu bider dig sådan i røven....

det er de ikke, her er et enkelt link til et studie som i hvert fald er uenig med dig


For det første er en enkelt artikel i pubmed ikke noget i sig selv, det er et åbent medie for artikler, men lad os da tage et kig på det.
- Stephanie Seneff ikke ligefrem en ekspert på området, langt fra. Hun arbejder med algoritmer, tale genkendelser og computer data. Det er heller ikke den første artikel hvor hun har haft problemer med at gengive data korrekt, ifølge det jeg har kunne finde om hende.
- Peter A. McCullough er en kardiolog, som er kendt for at sprede SARS-covid-19 misinformation.
- Anthony M Kyriakopoulos har jeg ikke kunne finde meget på, men han siger selv han arbejder med epidemiologi og er Head of Department for Nasco A.D. Biotechnology Laboratory i Grækenland. Der er umiddelbart ingen information om dette firma, andet end at det omsatte for ca. 51,311 EUR i 15.01.2017. Han har udgivet mere end én artikel sammen med misinformanten Peter A. McCullough.
- Greg Nigh er... wait for it.. Naturopathic Oncologist. Altså udøver af pseudomedicin, såsom homøopati, også kendt som kvaksalveri.

Artiklen du linker er i øvrigt blevet kritiseret af en del eksperter for at fremstille eller "bearbejde" information fra andres arbejde på en uprofessionel/usaglig måde.
Du kan selv google dem og artiklen hvis du vil vide mere.

Personligt afventer jeg noget af en mere seriøs karakter, hvis det skal fange min opmærksomhed.

ps. Jeg er kun gået efter bolden, eller boldene, for der er nok at gå efter, desværre er det stort set rene gentagelser af det samme vås der er gennemgået på de 400 forrige sider.
Skrevet af KomNu
Xenophon

Du har jo helt åbenlyst en eller anden skjult agenda eller også er du den vildeste troll man kan forestille sig. Det virker som om hele din argumentation bygger på at vaccinerne er 100% sikre, hvilket alle normale mennesker ved er usandt. Flot du benægter at folk er døde og kommet til skade af det lort - tænker faktisk ikke vi har mere at diskuterer når du er så faktaresistent.

Her et enkelt link til produktbeskrivelsen til modernavaccinerne som bl.a. indrømmer man bl.a. kan gå i anafylaktisk shock, få mykocarditis (som i flere tilfælde giver permanente hjerteskader). Du kunne evt. også kigge på VAERS opgørelser over registrerede bivirkninger. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/spikevax-previously-covid-19-vaccine-moderna-epar-product-information_da.pdf

Du kan da også lige få den her fra lægemiddelstyrrelsen "69360 indberettede vaccineskader i Danmark alene" (her er alle vaccinerne dog talt med. https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/indberettede-formodede-bivirkninger-ved-covid-19-vacciner/
Skrevet af Bløde babser
Du har jo helt åbenlyst en eller anden skjult agenda eller også er du den vildeste troll man kan forestille sig. Det virker som om hele din argumentation bygger på at vaccinerne er 100% sikre, hvilket alle normale mennesker ved er usandt. Flot du benægter at folk er døde og kommet til skade af det lort - tænker faktisk ikke vi har mere at diskuterer når du er så faktaresistent.


Nu bruger du ordet faktaresistient.

Jeg er ikke i tvivl om at der er folk der har haft negative reaktioner ved vaccinen. For helvedet da, det jo størstedelen af verdens befolkning der er vacccineret, så det ville være helt naturstridigt at der ikke var en lille gruppe der ikke kunne tåle den.
DEt er jo for helvedet folk der ikke kan tåle tomater og kaniner, så selvfølgelig er der også folk der ikke har vidst de ikke kunne tåle denne type vacciner der alligevel har taget den.

Men der ligger vel tal for den slags. Det må du jo vide siden du taler om fakta. Hvor kan vi se dem.
For alle mulige sysninger og folk der kender en der kender en der ved at folk dør på stribe i Jylland er jo ikke fakta.
Del venligst fakta nu du bruger det ord.

Det var alt. Tak.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af jensmoch
Så der er i Danmark givet 11.583.721 doser Pfizer-vaccine, og der er ét dødsfald hvor det ikke har været muligt at afgøre hvorvidt det var vaccinen eller andet sygdomsforhold der var årsagen.

Det er jo ikke umiddelbart et synderligt godt eksempel på at folk tilsyneladende skulle falde som fluer efter at være blevet stukket, kan man sige.
Skrevet af KomNu
@ BB
Nu var det til Xenophon som åbenbart ikke mener der er nogen som helst mulige bivirkninger til vaccinerne... Du kan jo starte med at læse/se linket til lægemiddelstyrrelsen i det indlæg du kommenterer på.

@JensMoch
Det er jo ikke umiddelbart et synderligt godt eksempel på at folk tilsyneladende skulle falde som fluer
Det er der så heller ingen der har påstået. Men de taler om 141 tilfælde, hvor vaccinerne muligvis har været årsagen - Dog har man vurderet at det er mindre sandsynligt i de 140 tilfælde, hvilket ikke er det samme som at det er blevet afvist.
Skrevet af jensmoch
Man har vurderet at det var overvejende sandsynligt at det ikke var vaccinen.

"Overvejende sandsynligt" er på lægesprog en sandsynlighed meget tæt på 100%.

Det kan ikke afvises, fordi de havde fået en vaccine, men der er andre, langt mere sandsynlige årsager i forbindelse med andre sygdomsforhold.
Skrevet af Xenophon_
@KomNu

Fra mit indlæg af den 7 sept.

Vaccinen kan resultere i de samme, men mildere/stort set ufarlige og færre SARS-covid-19 VAERS (bivirkninger) end SARS-covid-19 virussen, dette er allerede blevet forklaret for længe tilbage i denne tråd, ret gennemgående endda.


Altså, er det blevet nævnt direkte herfra, sammenlignet og sammenholdt. Du fabler om en masse belejligt udefineret anekdoter, med en masse insinueringer, hvortil du har nul beviser. Antallet af vaccinerede sammenholdt med det ekstreme lave antal indberetninger, som dem du referer til, som i øvrigt ikke er dokumenterede faktiske forhold, gør at vi har et ret stort data sæt. VAERS og tilsvarende er ikke dokumentation, men en del af en opsamlingsstrategi for sundhedsvæsenet, der dog stadig er vigtig.
Ikke bare i Danmark, men globalt, indsamler vi alle de informationer vi kan komme i nærheden af, der er som sagt 5.4 milliarder mennesker der er blevet vaccineret og mere en 12 milliarder vaccinationer er foretaget, så det er noget af et datasæt vi har(!).

Altså, sværhedsgraden og frekvensen af evt. bivirkninger er tydeligt målbart højere når SARS-Covid-19 er årsagen, hvorfor det kan lede til mén eller død. Derfor anbefaler hjerteforeningen og mange andre, vaccinerne. Simpelthen for at redde liv og førerlighed. Dette opnås da vaccinen sørger for, at kroppen og immunforsvaret ikke skal kæmpe imod flere ting på en gang for dem der oplever bivirkninger, samt at det immunforsvaret skal kæmpe imod, er en væsentlig mildere kamp for kroppen og dermed borgeren, når og hvis kampen skal tages. Det er du blevet fortalt flere gange nu, så fat det dog snart. I stedet for dit evige udokumenterede, anekdotiske og insinuerende tumpesnak.

Derudover har vi i vores sundhedsvæsen et system hvor omstændigheder skal nedfældes vedr. den enkelte borger. Dette gør at vi fanger selv de mest minimale udsving i de forhold der er gældende for borgerne vedr. alle sygdomsforløb, medikamenter, vacciner osv. osv., da datasættet bliver sammenholdt mod lange tendenser, også internationalt, der gør at vi kan fange selv helt små anomalier. De datasæt bliver gennemgået løbende og konsekvent. Så når nogen anekdotisk påstår at dette eller dette er sket eller sker, jamen, så har vi et datasæt for det, hvor vi kan tjekke om det er sandt eller ej. Ja, man skulle næsten tro at dette system var bygget til formålet...
Skrevet af Xenophon_
Her er der i øvrigt et take down af den artikel du linkede og hvorfor det er noget ævl. Noget af det har jeg gennemgået.

https://www.covid-datascience.com/post/does-mccullough-s-paper-really-establish-a-mechanistic-framework-for-mrna-vaccine-harm
Skrevet af KomNu
Jeg håber inderligt det viser sig du får ret på den lange bane,

og tak for det sidste link, der er helt sikkert et par ting der skal ses igennem når jeg har bedre tid.

Skrevet af Xenophon_
Jeg håber inderligt det viser sig du får ret på den lange bane,


Jeg ved ikke hvad du prøver at insinuere af mystifistiske ting der skulle være på den lange bane...

Derudover så er der ikke noget jeg her. Det har intet at gøre med en person, men de data virkelighedens verden giver os. Så hvis du inderligt håber på at virkeligheden får ret, så er du heldig, for virkeligheden er som den er, uanset hvad nogen skulle mene/tro/håbe/synes osv., det gælder dig, mig og alle andre, for på lige det punkt, der kan vi være helt sikker på at den fysiske verden er ret ligeglad.

God læselyst.
Skrevet af Bløde babser
Du kan jo starte med at læse/se linket til lægemiddelstyrrelsen i det indlæg du kommenterer på.


De links viser noget helt andet end det jeg og andre spørger dig ind til.
Det ved du jo godt.
Jeg kan se flere andre har forklaret dig hvor du misbruger data.
Det har du garanteret også fået at vide et utal af gange tidligere, men kører alligevel videre i samme rille.
Det derfor jeg ikke gider gå i seriøs dialog med jer sølvpapir hatte. Det formålsløst.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Jennerdrengen2
Var der ikke nogle herinde der mente at Vibeke Manniche var en seriøs stemme i debatten?

Sidste nye er at hun spekulerer i, at den 95-årige dronning Elizabeth døde af en coronavaccine og opfordrer folk til at købe billetter til sit show der kommer ind på dette...

https://twitter.com/Teologinen/status/1568531128784502785
FCN
Skrevet af Xenophon_
Hehe

Jeg har selv en teori om at hun døde pga. farlige låg på kagedåser. Tilfældigvis har jeg også et show på vej hvor jeg går mere i dybden med det. Kun 450kr per billet og 3 stk. for kun 1500kr!
Skrevet af Halil

https://www.berlingske.dk/danmark/det-handlede-om-vacciner-siger-regeringen-en-e-mail-og-en-ny-bog-aabner

Kåre for helvete. Vær nu lidt kølig.

Kåre var ikke god nok i sin rådgivning.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Tom Wanks
Hvis ikke nærværende rapport fra The Lancet, september i år, hidtil har været inddraget i denne debat, så er den hér: https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(22)01585-9/fulltext

For den travle kan det anbefales blot at gå abstraktet, herunder nøglefund og nøgleanbefalingerne, igennem.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Common sense

Lidt nyt fra Florida (beklager, hvis der har været linket til den tidligere i tråden).

"This analysis found that there is an 84% increase in the relative incidence of cardiac-related death among males 18-39 years old within 28 days following mRNA vaccination. With a high level of global immunity to COVID-19, the benefit of vaccination is likely outweighed by this abnormally high risk of cardiac-related death among men in this age group. Non-mRNA vaccines were not found to have these increased risks.

As such, the State Surgeon General recommends against males aged 18 to 39 from receiving mRNA COVID-19 vaccines. Those with preexisting cardiac conditions, such as myocarditis and pericarditis, should take particular caution when making this decision."

https://www.floridahealth.gov/newsroom/2022/10/20220512-guidance-mrna-covid19-vaccine.pr.html
Skrevet af Rolig nu
Hmmmm...

Noget tyder på at en endnu større skandale en minkskandalen kan være på vej imod bl.a. Mette F. Det ser ud til at hele grundlaget for at legalisere coronapasset var ugyldigt da det blev indført. "Vi følger videnskaben" blev der sagt, det viser sig nu at det nok var en løgn. https://twitter.com/rob_roos/status/1579759795225198593 Her forklare en Hollandsk politiker i EU kommissionen hvorfor det måske forholder sig sådan.
Skrevet af Rolig nu
Det vælter frem med data som klart og tydeligt taler imod coronavaccinerne.

Den her viser overdødelighed i alle aldersgrupper for vaccinerede i forhold til uvaccinerede. https://expose-news.com/2022/10/09/gov-confirms-covid-vaccination-increases-risk-death/ (data taget herfra https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland)
Skrevet af MotR
Rent anekdotisk kan jeg fortælle at jeg fik booster stik i mandags.

I dag fik jeg så lavet en rodbehandling
nej
Skrevet af Rolig nu
Motr

Heldigvis er sandsynligheden for at dø i morgen meget lille, medmindre man er meget syg og gammel. De (engelske) tal jeg linker til lige over indikere at de vaccinerede har ca. 2 - 2,5 gange så stor sandsynlighed for at det vil ske i forhold til en der ikke er vaccineret. Forskellen på vaccinerede og uvaccinerede stiger jo yngre du er. Kurven kan selvfølgelig knække eller udligne sig igen, men pt. ser det bare ud til de uvaccinerede er bedre stillet. Mon ikke der vil komme lignende statistikker frem fra andre lande, nu når vaccinerne er ved at have et par år på bagen... (hvor man sammenligner uvaccinerede og vaccinerede i forhold til det samlede antal døde pr. 100.000 uanset årsag)
annonce
0