Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Common sense
Fordi hun blandt andet har udtalt at de uvaccinerede i Canada er den mest forfulgte og diskriminerede gruppe der har eksisteret i hendes levetid.


Hvad har det med Sydafrika at gøre (tror ikke hun har nævnt det land nogen steder)?

Du skriver "blandt andet", hvad er det andet så?
Skrevet af qanatoli
Jeg gætter på at han mener, at sorte sydafrikanere under apartheit vil mene at de var mere diskriminerede end uvaccinerede canadiere i dag.

Med blandt andet tænker jeg at han mener, at der findes andre grupper, som de fleste vil vurdere som mere diskriminerede end uvaccinerede canadiere. det kunne være palæstinensere i besatte områder, uighurerne, migrantarbejdere i emiraterne eller andre.

Men det er jo bare gæt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Common sense

@qanatoli

Måske, men hvad har det med Alberta og hendes embede at gøre?

Så fremadrettet kan hun ikke kommentere på lokale forhold uden lige at have tjekke hvad der sker/er sket i Kina, Nordkorea, Columbia, Togo og Qatar, for at man ikke har mulighed for (bevidst) at misforstå hendes udtalelser?

Skrevet af Rolig nu
Xeno
Jeg mener begge tabeller er relevante, der er vel en grund til at man har opgjort det på den måde som man har. Jeg kan ikke bruge dine "forklaringer" som den absolutte sandhed, for langt hen af vejen er det jo ikke andet end (kvalificeret) gætteri.

Eksempelvis blev vi enige i at der er flere fra risikogruppen (med komorbiditet) som vælger at lade sig vaccinere, men vi har jo ikke tal over hvor mange den gruppe dækker over. Du mener at vores gætværk er dækkende forklaringer, det er jeg så ikke helt overbevist om, selvom det med garanti forklarer noget af forskellene.

Alt det andet stråmands-vrøvl du skriver kan jeg ikke tage seriøs, du virker lidt som en der bare vil have ret uanset hvad. Som jeg skrev i går gider jeg ikke blive ved at svare på dit vrøvl, jeg har trods alt også andet at give mig til og i øvrigt har vi jo nærmest kidnappet tråden fra andre. Så kan du have en god uge - for en god ordens skyld linker jeg lige til tallene igen https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland
Skrevet af Xenophon_
Så snakker du udenom igen.
Tabel 2. ikke er relevant for dit tumpesnak, da det ikke indeholder den kategori du påstår alt muligt vrøvl om. Det er sandheden, uanset om du vil indrømme det eller ej, eller bare ikke evner at forstå det.

Det er korrekt, at det har været rent polemisk gætværk og spekulationer fra din side, det har jeg jo også bevist.

Du har stadig ikke fattet hvad en "stråmand" er. Jeg er dog ikke overrasket over at du er gået over til at lyve og kaste om dig med alle mulige termer, som du end ikke fatter, når du er blevet tilbagevist og udstillet i så stor grad, som du er blevet de sidste par dage.

Jeg tænker du bare er flov over at du måske har betalt penge til en eller anden internet side /at du er blevet narret godt og grundigt, men ikke kan indrømme det overfor dig selv, så derfor fortsætter du, selvom du intet har at bringe til samtalen, da det er blevet pillet fra hinanden.

Håber du har lært noget til næste gang en internetside påstår et eller andet med nogle tal som du ikke helt forstår ellers sker det jo bare for dig igen.
Skrevet af qanatoli
Måske, men hvad har det med Alberta og hendes embede at gøre?


Det har noget at gøre med om hun har styr på sit etiske kompas, når hun siger at uvaccinerede canadiere er den mest diskriminerede gruppe i hendes livstid. Det er muligvis den mest diskriminerede gruppe i Alberta, men det er jo ikke det hun siger. Kompasset rækker med andre ord ikke videre langt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Common sense

Det har noget at gøre med om hun har styr på sit etiske kompas, når hun siger at uvaccinerede canadiere er den mest diskriminerede gruppe i hendes livstid. Det er muligvis den mest diskriminerede gruppe i Alberta, men det er jo ikke det hun siger. Kompasset rækker med andre ord ikke videre langt.


Beklager, men forstår simpelthen ikke dit svar.

Hvorfor skal "mørke" sydafrikanere inddrages i en udtalelse fra en embedsmand (-kvinde) fra en provins i Canada?

Forstår du ikke konteksten eller skal alle åbenbart finde noget at være krænket over i dag?
Skrevet af qanatoli
Jeg er ikke krænket, men:

Hun siger at der ikke i hendes livstid er nogen der er blevet diskrimineret så meget som uvaccinerede canadiere. Hun begrænser det ikke til Alberta, Canada eller andet, udtalelsen er helt generel.

Du roser hendes etiske kompas.

Jens påpeger, at der er grupper i verden, som man med en vis ret kan argumentere for er blevet diskrimineret værre end uvaccinerede canadiere.

Hvad er det for en kontekst du mener jeg ikke forstår?
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Sten_H
Man er vel nødt til at have med i ligningen, hvem det er hun udtaler det til? er det lokal TV i Alberta eller er det en international kanal. Er det første tilfældet, kan jeg ikke se noget galt i udtalelsen
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af qanatoli
Det her kan ikke være så meget diskussion, beklager at jeg trådte ind i den.

Det handler ikke isoleret om hendes udtalelser - jeg synes blot oprigtigt, at det er et mærkeligt citat at lægge til grund for en kommentar om et etisk kompas, da citatet netop er ekstremt kontekstafhængigt.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af jensmoch
Jeg synes jo egentlig det var rimeligt åbenlyst, og qana har gjort det ganske eksemplarisk i mit fravær.

Når en politiker på godt 50 år, siger at uvaccinerede canadiere er den mest diskriminerede gruppe hun har "witnessed in my lifetime", er der nok ganske mange grupper rundt i verden der ikke er synderligt imponeret over hvor hendes etiske kompas peger hen.

Nu valgte jeg så at eksemplificere det med de sorte sydafrikanere der levede under apartheid, fordi det trods alt er en ikke ubetydelig historisk begivenhed, og derfor også noget Smith på ingen mulig måde har kunne undgå at lægge mærke til i sine formative år.
Skrevet af Jennerdrengen2
Så er det vist tæt på, at man kan lukke og slukke denne tråd. Klip fra dr.dk:

Man skal ikke længere isolere sig selv, hvis man er konstateret smittet med coronavirus. Samtidig skal man ikke længere testes for corona, hvis man bliver akut indlagt.
Det oplyser Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse om håndteringen af covid-19.
- Vi kan nu tage endnu nogle skridt mod mere normale tilstande i forhold til at håndtere covid-19 i både samfund og sundhedsvæsen. Der er ikke længere behov for meget specifikke retningslinjer for covid-19 i forhold til andre sygdomme, siger konstitueret enhedschef Line Raahauge Hvass i meddelelsen.
- Det er til gengæld vigtigt, at vi husker hinanden på at forebygge smitte med alle former for luftvejsinfektioner.
Sundhedsstyrelsen anbefaler nu kun, at man testes for covid-19, hvis man har symptomer, er i en risikogruppe og testen er relevant for behandling.
Der anbefales nu heller ikke særlige forholdsregler for coronasmitte i forbindelse med fødsler, selvom personalet skal tage "relevante forholdsregler" i nogle situationer.
FCN
Skrevet af Sten_H
Heldigvis vil jeg næsten sige. Personligt har jeg fravalgt 4. stik, efter 3 stik og en gang smitte, efter 3. stik. 4. stik beskytter alligevel ikke mod den nuværende variant.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Biomand
Ja - jeg tror heller ikke der er mange der klager over deres manglende frihed pga corona mere (altså i DK) - hvis man bliver anbefalet en vaccine mod corona er det baseret på et lægeligt skøn bedømt ud fra en række statistiske parametre. Man kan altid tage chancen, og her vil det nok ikke gøre en forskel i de fleste tilfælde - held og lykke :)
Skrevet af uden_benskinner
pudsigt at jennerdrengen pludselig ønsker denne tråd lukket, nu hvor alle efterhånden ved, at covid-19 var en ret så harmløs og ligegyldig influenza-type som mette & co benyttede til at nedlukke samfundet i 2 år til ingen verdens nytte samt udskamme folk der kunne tænke selv - og samtidig lige kastede 120 milliarder af skatteborgernes dyrt tjente penge lige ned i lokummet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Aka101
Jeg elsker dig og dine holdninger, ub!
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af uden_benskinner
aka101, det er i så fald noget nyt. for ikke så længe siden syntes du at covid-19 var så farlig, at du så død og livstruende smitte alle steder, således at det berettigede en omfattende nedlukning af landet. du var også tonedøv over for landets førende vaccineforsker, professor christine stabell benn, som tillod sig at kritisere nedlukningens og regeringens ”ekstreme forsigtighedsprincip”. du fandt god ræson i dette princips fuldstændige urimelige effekt på børns mentale helbred via 2 år lange skolelukninger, statens serum instituts voldsomt fordrejede statistikker der kun skulle skabe frygt i befolkningen, den begyndende inflation, små børn der skulle vaccineres uden grund, virksomheders truede eksistens, vaccinernes eventuelle bivirkninger og meget andet politisk manipulation. sammen med flertallet i denne tråd hyldede du kort og godt dette ”ekstreme forsigtighedsprincip” som biostaten var ved at etablere, helt uden om de demokratiske spilleregler. at danmark gjorde præcis som kina var helt ok. og du tillod dig i samme ombæring gentagne gange at udskamme brugere i denne tråd for at være konspirationsteoretikere. så spar os nu for din hygge-sarkasme, der kun klinger hult i dag, hvor vi alle - inklusiv dig - ved meget bedre.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Aka101
Jeg har læst dit indlæg.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
Skrevet af jensmoch
https://www.nature.com/articles/s41598-022-21844-7

Through 2020–2021, the USA experienced 6.9 million deaths while the estimated expected number of deaths was 5.8 million for a population of 329 million. Over the same period, the 25 European EuroMOMO countries or subnational areas, representing a population of 368 million, experienced 8.1 million deaths, while the expected number of deaths was 7.3 million. Together, these estimates correspond to 1.1 and 0.7 million excess deaths in the USA and the EuroMOMO countries or subnational areas, respectively, over the course of the pandemic.
annonce
0