Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af jensmoch
Og så vil jeg stadigvæk meget gerne se noget der tilknytter VITT til mRNA-vaccinerne.

Når jeg søger på duckduckgo (for at slippe udenom Googles censur), finder jeg stadig kun artikler der linker VITT til Adenovektor-vaccinerne - altså dem der blev pillet ud af det danske vaccinationsprogram med min fulde support, pga. den øgede risiko for blodpropper hos særligt unge kvinder.

Jeg har også prøvet at søge på TTS, et noget bredere beskrivelse af blodpropper som følge af Covid-19-vaccinen.
Jeg har fundet frem til tre tilfælde i USA efter Moderna-vaccinen, ud af ca. 130 mio doser er blevet administreret, hvor det dog vurderes at alle tre tilfælde var uafhængige af vaccinen, og altså ikke VITT.

Det er ikke lykkedes mig at finde et eneste klinisk tilfælde efter Pfizer-vaccinen, dog, og alle undersøgelser jeg har læst konkluderer at mRNA-vaccinerne ikke giver øget risiko for blodpropper af nogen art.

Hvis du ligger inde med noget information om VITT og mRNA-vaccinerne, så send det gerne.
Skrevet af MotR
Det er jo helt tydeligt at det er gået galt med de unge kendisser - især på Fyn

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/fyn/maa-ofte-vende-om-med-kisten-bagi-bedemaend-mangler-plads-til-de-doede
nej
Skrevet af Jennerdrengen2
Forskere var bekymrede. Psykiatere var bekymrede. Og ikke mindst politikerne bekymrede sig. Hvilke konsekvenser ville det få for børn og unge, at de i store dele af 2020 og 2021 ikke kunne komme i skole og til fritidsaktiviteter?

Et nyt dansk studie tyder på, at svaret måske ikke er så dystert som frygtet.

Den samlede konklusion er klar - der skete ikke en stigning i rapporteringen af spiseforstyrrelsessymptomer, selvskade, selvmordstanker og -forsøg.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/coronanedlukninger-fik-ikke-flere-unge-til-vaere-selvskadende-eller-overveje
FCN
Skrevet af KomNu
Lille indspark til overdødelighed i den vestlige verden og om hvorvidt det kan skyldes covid-19 eller evt. noget andet (læs vaccinerne)?
Overdødelighed har flere gange været nævnt, men ofte negligeret, nedtonet eller kaldt løgn i debatten.
Det tyder dog på at der er en overdødelighed på omkring 10% i flere lande som Danmark normalt sammenligner sig med og at kun en mindre del af dette (2-4%?) kan tilskrives covid-19. Det tyder også på at overdødeligheden er tiltagende (svagt eksponentielt) og at der pt. ikke er udsigt til at tilvæksten stopper.
https://www.youtube.com/watch?v=ku2Fv7xnL1o
https://www.youtube.com/watch?v=av4Ej6om0WI

Man burde koble vaccinationsstatus imod covid med dødsfald generelt i nogle af disse lande for endeligt at få afklaret om der er en sammenhæng eller ej. England gjorde det i en periode, men det er ved at være nogle måneder siden de sidst opdaterede deres data.
Skrevet af qanatoli
Man burde koble vaccinationsstatus imod covid med dødsfald generelt i nogle af disse lande for endeligt at få afklaret om der er en sammenhæng eller ej. England gjorde det i en periode, men det er ved at være nogle måneder siden de sidst opdaterede deres data.


Problemet ved det er (som drøftet tidligere i denne tråd), at vaccinationsstatus er afhængigt af andre helbredsfaktorer end covid.

Blandt yngre vil en eller anden form for udsathed som regel være en forudsætning for en revaccination - ligesom der kan være helbredsmæssige årsager til at man ikke kan vaccineres. Det gør data vanskelige at fortolke.

Det gør sammenligningerne ret vanskelige.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af KomNu
Ja der er usikkerheder i en sådan undersøgelse, men det er trods alt bedre end helt at lade være med at undersøge en evt. sammenhæng.

Det forholder sig også sådan at man i 2020 og 2021 fik "ryddet godt op" i de svage og sårbare, så der burde i teorien være færre af dem i statistikkerne i 2022. Det virker underligt at der skulle være flere svage og udsatte der dør netop nu "af andre årsager end covid" i forhold til for 5, 10 eller 15 år siden, da de svageste jo blev sorteret fra de 20/21.
Man kunne i øvrigt sagtens lave disse undersøgelser opdelt for folk med og for folk uden komorbiditet i flere af de lande der nævnes.
Skrevet af Common sense

FN/WEF/Google m.fl

"We Own the Science" !

https://www.nationalreview.com/news/u-n-communications-official-touts-google-search-partnership-we-own-the-science/

Desuden kæmpe respekt til CSB som ikke bare følger strømmen, men tør bruge sin sunde fornuft og viden.

https://fyens.dk/fyn/sdu-forsker-skal-raadgive-omstridt-amerikansk-hoejrefloejspolitiker-hvis-folk-er-nysgerrige-paa-min-ekspertviden-saa-stiller-jeg-op

Glædeligt, at se hvor mange fra sundhedsvæsenet/forskningsverdenen der (endelig) støtter hende offentligt.

Skrevet af GammelBitterMand
Kan du redegøre lidt for konteksten hun udtaler det i, og gerne prøve at komme med eksempler på fortolkninger, der ikke gør det til er fordækt udsagn? Det virker som sund fornuft at prøve.
Batman Close. London W12.
Skrevet af GammelBitterMand
Man kunne i øvrigt sagtens lave disse undersøgelser opdelt for folk med og for folk uden komorbiditet i flere af de lande der nævnes.


Man kunne lave et glimrende studie ved at vaccinere en masse, der ikke har brug for det, for at se, om de i højere grad dør af det end dem, der har fået placebo. Det synes jeg hellere du skulle plædere for, eftersom resultatet er mere entydigt.
Batman Close. London W12.
Skrevet af KomNu
Bittermand
Nej for så går der igen 2-3 år før der for alvor begynder at komme nogle resultater frem. Man har utrolige mængder data allerede, det er et spørgsmål om at få dem organiseret og analyseret.
Ja, hvis man gjorde det sideløbende med at man undersøgte de tilgængelige data.
Skrevet af uden_benskinner
det kan snart ikke komme bag på nogen, men nu er der krav om øjeblikkeligt stop for corona-vaccinerne i sydafrika. 200 lægelige eksperter har anlagt en hastesag ved pretorias højesteret, hvor de kræver omgående stop for yderligere vaccineudrulning samt en grundig undersøgelse og vurdering af såvel virkninger som bivirkninger via et bredt sammensat panel af eksperter.

"Idet de henviser til voldsomme bivirkninger blandt patienterne, kræver tre foreninger bestående af medicinske eksperter, forskere og borgerrettighedsgrupper, at der bliver sat en omgående stopper for regeringens vaccinationskampagne.

I retsdokumenterne anklager de regeringen for at have tilsidesat millioner af menneskers velbefindende ved fortsat at pushe covid-19 vaccinationsprogrammerne, til trods for manglende undersøgelser af vaccinernes effektivitet og sikkerhed.

De hævder, at myndighederne groft har ignoreret vaccinerede borgere, der i dag lider af invaliderende bivirkninger, at man har chikaneret de kritiske, åbenmundede læger, at myndigheder har engageret sig i datamanipulation [´data crubbing´] og andre uregelmæssigheder for at nedtone vaccinernes negative virkninger på sydafrikanerne.

Under anklage er Sydafrikas president, Cyril Ramaphosa, Sundhedsminister Dr. Joe Phaala, og hans departementschef, Dr. Nicholas Crisp, samt den Sydafrikanske Sundhedsstyrelse.

Sagsøgerne har sagt, at de i forbindelse med en række videnskabelige fund, deres egen moralske samvittighed, og i kraft den Hippokratiske Ed, de som alle læger har svoret, ikke kan forsvare at forblive tavse i et så vigtigt "liv og død"-spørgsmål som covid-19 vaccinerne."

https://www.pressreader.com/south-africa/sunday-tribune-south-africa/20230129/281479280551755

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Biomand
Der er nu rigeligt data fra før vaccinen på de samme grupper af mennesker, der viser at introduktionen af vacciner til folk både med og uden komorbiditet har været et fantastisk tiltag som vi alle kan være glade for - både i sparet omkostninger ved indlæggelser, eftervirkninger og dødelighed.

Hvis man til gengæld ikke har indset det endnu synes jeg man skal lade være med at tage en vaccine, der kunne være brugt til andre velfungerende mennesker
Skrevet af KomNu
som vi alle kan være glade for

Der er masser af mennesker der er blevet skadet af vaccinerne. Mange bliver mere syge af vaccinerne end af covid og et stort antal mennesker har mistet nære, kære og pårørende pga. vaccinerne. Så det er noget af en stramning at påstå at alle kan være glade for det.
Skrevet af qanatoli
Det forholder sig også sådan at man i 2020 og 2021 fik "ryddet godt op" i de svage og sårbare, så der burde i teorien være færre af dem i statistikkerne i 2022.


Gjorde man nu også det? Nogle undgik jo at dø, fordi de ikke fik en række af de infektionssygdomme, der typisk tager livet af svagelige.

Og hvis der var overdødelighed, så skyldes det jo coronahåndteringen (eller mangel på samme), så vaccineeffekterne efter 21 vil være forskellige i lande med overdødeligehed i de foregående år, og lande uden overdødelighed.

Det virker underligt at der skulle være flere svage og udsatte der dør netop nu "af andre årsager end covid" i forhold til for 5, 10 eller 15 år siden, da de svageste jo blev sorteret fra de 20/21.


Se ovenfor. Hvis dødeligheden af forskellige infektioner ikke er ens, så fucker den beskyttelse som følger af lockdowns med dødeligheden som følge af fx influenza.

Man kunne i øvrigt sagtens lave disse undersøgelser opdelt for folk med og for folk uden komorbiditet i flere af de lande der nævnes.

Man kan ikke finde komorbiditet i statistikkerne, fordi der ofte vil være interaktioner mellem forskellige diagnoser. Det kræver altså gennemgang af den enkeltes journal, og er dermed ikke muligt på en stor sample.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af SotD
@ub

Jeg stillede dig en række spørgsmål på forrige side - Ikke kritiske i øvrigt, bare uddybende og forklarende eller henvisende.

Kan du ikke give det et blik når du får tid?
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Der er masser af mennesker der er blevet skadet af vaccinerne. Mange bliver mere syge af vaccinerne end af covid og et stort antal mennesker har mistet nære, kære og pårørende pga. vaccinerne.

Det var ellers noget af en påstand.

Hvor har du det fra? Det MÅ kunne påvises sagligt.
Silkeborg IF
Skrevet af Biomand
@nøgler, samme spørgsmål som sotD lige stiller - hvordan ved du at de er blevet mere syge af vaccinen end de ville være blevet af Covid19? - der er ret mange der er døde af Covid19 - mange flere end af vaccinen, på trods af at flere har været vaccineret end at de er blevet smittet (på vores breddegrader ihvertfald)
Skrevet af Biomand
@common, det er da virkelig forfærdeligt at der er nogen der gør noget aktivt for at stoppe misinformation - det ville være fantastisk hvis folk gik og troede Jorden var flad, styret af "lizard people", at der ikke var problemer med klima, at cigaretter var sunde og at coronavacciner var lavet for at Bill Gates kunne finde de mest trendy restauranter

Skrevet af KomNu
Selvfølgelig er der mange der har været mere syge af vaccinerne end af covid - i hvertfald hvis man skal tro på hvad folk fortæller. Mellem 10 og 20% på min arbejdsplads har meldt noget sådan ud og en lille procentdel tør ikke risikere boosters, da de er decideret bange for konsekvenserne. Det er selvfølgelig en anekdotisk betragtning, som ikke er et direkte bevis. Jeg tænker dog også i har nogle bekendte som har oplevet det samme.
Den der med at sammenligne hvor mange der er døde pga. corona og hvor mange der er døde pga vaccinerne, kan godt være lidt svært for retningslinjerne for at indberette i disse to situationer er vidt forskellige. Eks. er man død af corona hvis man falder om 29 dage efter en positiv test også selv om du er blevet raskmeldt igen. Til gengæld er det svært at få anerkendt skader efter vaccinationen, hvis der er gået meget mere end en uges tid siden vaccination fordi man har vurderet at Baseret på vaccinernes sammensætning og den viden, der er om vaccinerne, er der ikke nogen grund til at mistænke, at der skulle kunne opstå bivirkninger lang tid efter vaccination. - SSI
Skrevet af Aka101
.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0