Snak

Mere indhold efter annoncen
Barbarella, så må det blive fra Allo Allo. I shall say this only once.

Robert, prøv at hør her, jeg kan dybest set være fucking ligeglad med det her skodsamfund. Jeg er 56 år og har levet livet. Jeg har flyskræk. Roskilde har alligevel solgt ud, filmmediet er dødt og folk opfører sig som aber på fodboldstadions. Jeg hører mest musik du aldrig har hørt om, folk som aldrig ville komme og spille for det her lille lorteland. Så jeg tager den gerne på sofaen. Jeg kan drikke rødvin til 1000 kr., købe folk der kan handle ind for mig, spise gourmet takeaway hver dag, køre i bil og høre min Bob Dylan og lære knægten at sparke frispark som Maradona, mens pengene fosser ind. Så hun og du kan stikke de små pinde ind i voodoo-dukken, baby, jeg er ked af det, den ligner mig ikke. Du fattede aldrig ikke hvorfor vi gør det, som Angier sagde til Borden i sin fede slutreplik i The Prestige, som jeg kan gense på dvd igen og igen mens landet savner at drikke sig fulde, gå til U2-koncerter, kaste øl i hovedet på hinanden på Brøndby Stadion og se mainstream film fra Hollywood. "And do you know what I say? Ha ha! Do you hear me? Ha ha ha!"
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Hvor er det dog fedt med protestaabningerne. Det maa snart vaere tydeligt for alle, at folk er helt ligeglade med COVID. Naturligvis mener man, at man skal lukke ned og vise samfundssind, men naar masserne vaelter ud i Bilka eller ud paa isen, saa er adfaerd ikke lig med holdning. Mennesket er aabenbart kun i stand til at taenke saa langt, som regeringen oensker mht. lovgivning.

Eksempelvis mener mange vel nok, at Cannabis er farligt, men naar man saa samtidig propper sig med Junk food, cigaretter og alkohol, saa matcher adfaerd endnu en gang ikke holdning. Derfor er det ren hykleri!

Skid hul i BNP og andre diskussioner. Lad individet komme til sin gode ret til at drive sin forretning. Hvem ved hvad denne nedlukning kan faa af betydning for selvstaendige, som ikke kan holde liv i deres forretningside som foelge af restriktionerne.
Puha, det er godt man ikke er Steve i dag. Der må være blevet kigget dybt i flasken i nat.
Prøver du på at sige at mennesket ikke er rationelt? Det er jo ikke den store nyhed, omend det rokker lidt ved fundamentet for visse ´ismer.

De mindst tilpasningsdygtige, også blandt de selvstændige, er vel dem, der ikke overlever.
Batman Close. London W12.
Ja, det bliver godt med nogle flere penge i statskassen fra de butikker og kunder, der måtte formaste sig til at bryde restriktionerne.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg bringer lige en hurtig opdatering fra Israel:

Af 523.000 færdigvaccinerede er 544 blevet ramt af Covid19.
Af de 544 blev 15 indlagt.
Af de 15 indlagte blev 4 betegnet som alvorlige tilfælde.
Af de 523.000 er 0 (nul) døde.

Vaccinerne virker.

https://www.timesofisrael.com/hmo-sees-only-544-covid-infections-among-523000-fully-vaccinated-israelis/


Hvad har de tænkt sig at gøre med folket i Palæstina? 100% dødsrate?
Frihed til Palæstina!
Ja, hvor mange mennesker er doede i Mellemoesten, fordi ideen om en stat/demokrati bare skal gennemtrumfe folks rettigheder til selv at bestemme deres faellesskab og spilleregler. Dog vil noejagtig samme problematik opstaa, hvis staten Palaestina opstaar, saa i den henseende er jeg fuldstaendig neutral.

Vend dog pladen.
Lose all to save a little
B-siden på 45’eren er sjældent bedre.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
HARIBO

Hvad har de tænkt sig at gøre med folket i Palæstina? 100% dødsrate?


Vaccine-pas til israelerne, ikke noget til palæstinenserne.
annonce