Snak

Mere indhold efter annoncen
Apropos SSIs rolle, så må man da undre sig over Henrik Ullums motivation til at lave et tweet omkring matematiske modeller som åbenlyst ikke passer ind i en dansk kontekst men som forudser at vi kommer til at vælte os i døde til april/maj?

https://twitter.com/henrik_ullum/status/1361045251947978755

Hvad kan årsagen være? Udefra ligner det ren vildledning?
Det er vist kun folk, der enten ikke kan læse og forstå, eller som vil misforstå, der bliver vildledt.

Nedenstående viser matematiske modeller for dødelighed i Europa.


Hele Europa. Du ved, den der geografiske dims, vi er en lillebitte del af. Ikke for "hvert land, der er en del af Europa."

Det er inklusive lande, der har andre nedlukningsstrategier end den danske, fx.
Batman Close. London W12.
Som en derinde skriver, det er ren fear-porn. Der skal findes grunde til fortsat at være lukket, for det ønsker EU og WHO.
Det handler om at skabe et behov, og så kommer de med "løsningen". Vaccine, pas osv.
Det handler om magt og kontrol, og ikke så meget om folkesundhed.
Hvorfor ønsker EU og WHO at verden er lukket? Hvem er det, der står bag det hele, og hvordan kan de være så dygtige, at ingen har opdaget noget? Hvis du har ret, hvordan vil det så udvikle sig de næste, fx, 6 måneder? Hvad skal der til, for at du revurderer situationen og overvejer om du måske har taget fejl?
Batman Close. London W12.
Tror det er en real frygt for at det kan gå meget galt hurtigt, som i december bare med en mere smitsom variant, og så en ide om at hvis vi bare når gennem februar/marts så kan der åbnes markant mere med vaccinationerne og det bedre vejr.

Tror der kommer en meget stor åbning efter/i forbindelse med påske (regner selv med at komme tilbage på arbejde der for første gang siden september)

Derudover så er det klart at fordi politikerne og medierne har så stor fokus på corona, så betyder corona dødsfald og pressede hospitaler meget i vurderingen om politikerne gør det godt eksempelvis New Zealands ministerpresident fik et vildt valg pga. corona.
Omvendt så er det ikke fordi at de økonomiske omkostninger af lockdown har ligeså stor opsigt i medierne, og antallet af arbejdsløse er ikke skræmmende.
Der skal findes grunde til fortsat at være lukket, for det ønsker EU og WHO.
Det handler om at skabe et behov, og så kommer de med "løsningen". Vaccine, pas osv.
Det handler om magt og kontrol, og ikke så meget om folkesundhed.


Med tanke på, hvor mange medarbejdere de almindelige poltikere og magthavere skal bruge bare for at udføre helt banale, administrative opgaver.

Så virker det helt usandysnligt, at verdens spidser i skjul skulle planlægge den såkaldte Agenda 21 - hvor de vil fratage vores frihedsrettigheder og trælbinde os under dække af en pandemi - uden at involvere et hav af medarbejdere, der alle skulle holden munnden lukket.
"...hvis du vil tages seriøs, så formulere dig korrekt" - pibbles|FCBayern
Det er og bliver altså fascinerende at følge konspirationsgaloppen her i Corona-tiden. Vi gør klogt i at gøre rigtig meget ud af at undersøge sociale mediers rolle i foretagendet. For der er ingen tvivl om at de besidder potentialet til at skabe mere end bare sporadisk oprør.
Beklager, hvis den har været bragt herinde før.

Et nyt dansk studie har vha. avanceret dataanalyse kortlagt, hvem der vil dø af covid-19 og/eller få behov for respirator.
https://www.rigshospitalet.dk/presse-og-nyt/nyheder/nyheder/Sider/2021/februar/Computer-fortaeller-om-man-doer-af-COVID-19-.aspx

Det bemærkes bl.a. at

De sygdomme og helbredsmæssige faktorer, som ifølge studiet har mest indflydelse på, om en patient ender i respirator efter at være blevet smittet med COVID-19, er i prioriteret rækkefølge: BMI, alder, forhøjet blodtryk, at være mand, neurologiske sygdomme, KOL, astma, diabetes og hjertesygdomme.

Ikke umiddelbart chockerende konklusioner, men det er alligevel overraskende, at det at være mand er mere udslagsgivende end eksempelvis KOL og hjertesygdomme.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Ikke umiddelbart chockerende konklusioner, men det er alligevel overraskende, at det at være mand er mere udslagsgivende end eksempelvis KOL og hjertesygdomme.

Altså, de hedder jo Men in Black.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Konvergent evolution er vist sikkert og vist nu.

https://www.nytimes.com/2021/02/14/health/coronavirus-variants-evolution.html

In a study posted on Sunday, a team of researchers reported seven growing lineages of the novel coronavirus, spotted in states across the country. All of them have evolved a mutation in the same genetic letter.

"There´s clearly something going on with this mutation," said Jeremy Kamil, a virologist at Louisiana State University Health Sciences Center Shreveport and a co-author of the new study.

It´s unclear whether it makes the variants more contagious. But because the mutation appears in a gene that influences how the virus enters human cells, the scientists are highly suspicious.

"I think there´s a clear signature of an evolutionary benefit," Dr. Kamil said.


Det må eddersparkeme være en spændende tid at arbejde med virologi og molekylær/evolutionær biologi.

Nu bliver det så virkelig interessant at få undersøgt om den også er adaptiv, eller om det er mere tilfældigt hvor, og hvornår, de fælles mutationer opstår.
annonce