Snak

Mere indhold efter annoncen
Min bror og jeg har også måtte tale med store ord overfor vores mor, for at få hende til for alvor at forstå at hun ikke skal tage med i kiosken eller Rema når hun lige mangler noget.


Men omvendt skal de jo også købe ind, de gamle. Det er jo desværre ikke alle der har familie eller venner, der kan hjælpe med den slags. Men de skal selvfølgelig, som alle andre, holde det på et minimum!
Nej der må være nogen der kan hjælpe dem med det. De er så udsat en gruppe at det er uansvarligt hvis de skal købe ind, og dermed risikere smitte. Det må enten være familie eller naboer som hjælper med den slags. For den gruppe er det liv og død vi taler om, når vi snakker smitte.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Min mor har heldigvis længe brugt online-bestilling og levering til de tunge varer, så omstillingen er noget mindre end det må være for mange andre.

Nu handler det om at få hende til at forså at hun ikke skal tage med i Rema fordi hun lige mangler nogle småting. En liter mælk eller en pakke pibetobak er sgu ikke værd at dø for.
Her i Dubai tror jeg der er meget langt igen. Gik mig lige en tur og ruten fik mig forbi det lokale jungle gym (udendørs). Vil vurdere der var 80-100 der var godt igang med træningen (Halvdelen selvfølgelig uden trøjer). Nok ikke det regeringen havde tænkt da man lukkede ned for alle træningscentre i går.
Pinks højstemte patriotisme er pludselig væk. Jeg er i chok. Chok!
Niddets arkivar
Saa begynder Tyskland at lukke forretninger nu. Det er kun norden, som staar staerkt tilbage under denne Corona apokalypse
"Vi er bare ikke bedre"
I Norge er der sgu ganske meget som er lukket via påbud, eller bliver det nu hvor staten dækker de første 20 dages løn 100% til arbejdsgiver.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
I Norge er der sgu ganske meget som er lukket via påbud, eller bliver det nu hvor staten dækker de første 20 dages løn 100% til arbejdsgiver.

Hvem der bare havde uudtømmelige oliereserver. Flydende guld!
Gik mig lige en tur og ruten fik mig forbi det lokale jungle gym (udendørs). Vil vurdere der var 80-100 der var godt igang med træningen (Halvdelen selvfølgelig uden trøjer).

Smittefaren er så vidt jeg forstod på en overlæge fra Sundhedsstyrelsen ikke så stor, når det var udendørs contra indendørs, som det jo foregår her i DK.

Hvis de da holdt behørig afstand til hinanden osv.
Y. N. W. A. #JFT97
Det er vel stadigvaek en stor forsamling.

Jeg overvejer dog at fortsaette med loebet, da jeg har et halvmarathon som kommer op om en maaned. Sandsynligvis bliver det aflyst. Jeg taenker ikke, at det udgoer den stoerste risiko, hvis jeg loeber alene. Hvad anbefaler man generelt med motion?
"Vi er bare ikke bedre"
annonce