Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kaffe
Jeg vil forresten gerne lige henlede opmærksomheden på mit indlæg fra i går kl. omtrent 18:30, hvori jeg udtrykker håbet om, at børnefamilierne vil tage krisen som anledning til et endeligt opgør med den demokratiske børneopdragelse.

Jeg er klar til at anerkende, at det ER enormt hårdt at være sammen med sine børn hele døgnet, men det skyldes mere end noget andet en slap opdragelse.
Niddets arkivar
Skrevet af RobertTheRobber
@maarkarp og qanatoli

Jeg fik måske formuleret mig forkert. Min dybeste sympati går til dem, der skal forsøge at få 37-40 timers arbejdesuge under bæltet I selskab med deres børn.

Dem jeg har set brokke sig på sociale medier, er ikke dem, der skal arbejde samtidigt. Det er dem, der har tiden til at skrive de lange opslag hvor de brokker sig over situationen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af repos
@ Matias

Enig i, at der er begået alt for mange alvorlige fejl. Alt for mange foranstaltninger er truffet på bagkant. Det er muligt, man herhjemme har ringe erfaring med pandemier, men de fejl, du oplister, virker som børnelærdom.
Der blev jo netop råbt vagt i gevær tidligt.

At man har afvist testudstyr er bare for åndssvagt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Kaffe
Lohse ser sgu da lidt sløj ud, gør hun ikke?
Niddets arkivar
Skrevet af CPH-Hotspur
Er det ikke bare sådan hun lyder og ser ud?

Hun så lidt bleg ud, men hun lignede ikke en, der havde fysisk ubehag og der var ikke nogen hævelser på halsen, der kunne signalere infektion i hals og luftveje.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Slettet(531502201604)
Regn med 12 uger, dvs 9 uger mere ca.


Ja med Corona men ikke med lukning - det gælder om at flade belastningen ud - så længe der ikke er medicin mod sygdommen vil folk blive smittet - tror de åbner op igen efter påske. Selvom vi ikke kan sammenligne med influenza - så dør der faktisk 3.000 mennesker af influenza hvis den er hård.

Mht. børn og skole handler det jo ikke om at man ikke kan lide at være sammen med børnene - men børnene mangler deres fodbold, håndbold og venner. Desuden kan de lave de lektier, som skolen giver i løbet af 2 timer. Oven i det skal man jo også arbejde hjemme - så vi kan ikke bare rende ude hele dagen. Så det er ikke så sort og hvidt. Man er jo nødt til at arbejde også - ellers skider man jo på sin arbejdsgiver, som betaler fuld løn.

Derfor når befolkningen også et punkt, hvor alt lukning ikke giver mening mere - så man kan ikke holde alt lukket i 3 mdr. Desuden er der også nogle økonomiske konsekvenser, som ikke er dækket af hjælpepakkerne - så man kan ikke bare smadre samfundet økonomisk og ikke tro det har konsekvenser for befolkningen.

Kig på Sverige - de har valgt en anden strategi. Indtil videre har de jo ikke flere dødsfald og indlæggelser.
Skrevet af Kaffe
Hold nu kæft.
Niddets arkivar
Skrevet af Kaffe
CPHH.
Det var lidt ment som en spøg.
Niddets arkivar
Skrevet af TheUnitedWay
Villafan:
"Dermed kan vi forvente, at coronavirus-udbruddet topper omkring 20. april, mens den kan være drevet over omkring 1. juni."
Du kan godt regne med at der ikke bliver åbnet op før vi er ovre det værste, nok aller tidligst i maj måned.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Kaffe
Ja, børnene mangler alt det, der til hverdag i vid udstrækning holder dem væk fra forældrene, således at det primært er andre, der må lide under den herskende tendens til at give børn den opfattelse, at de er altings centrum.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(292248201504)
Du er hardcore, Kaffe. Virkelig.
Skrevet af Interforlivet
Det er noget af en generalisering, Kaffe. Hvad baserer du den egentlig på - andet end tilfældige observationer fra din hverdag?
Skrevet af Kissinger
Fornemmelser.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af Kaffe
I vil have evidens for, at jeres børn er utålelige?
Niddets arkivar
Skrevet af CPH-Hotspur
Kåre Mølbak lyder til gengæld forpustet, gjorde han det ved tidligere pressemøder? Det har jeg i hvert fald ikke lagt mærke til før nu så.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Mercenary
Jeg var også en rigtig tough guy på børneområdet inden jeg fik dem.
Lose all to save a little
Skrevet af Flying Dutchman
nvm
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af TheUnitedWay
Børn er fantastiske, umiddelbare, ærlige, ikke så meget pis.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af tue69
Mit barn er utåleligt. Jeg er på linje med Kaffe. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det ser ud den 11. april. Det har han henvist os til gæsteværelset mens han selv dikterer verdens gang i det lille hjem.
Skrevet af Hausser
Mercenary

Nu dør Hausser.


Sådan er vi jo indrettet, den skal vi alle igennem
annonce
0