Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af clausp
Forhammeren, det er meget fint, men hvis - og jeg siger HVIS - Sverige ender med at have væsentlig flere dødsfald end Danmark, så er sammenligningen ikke så svær. Pt. har de en noget højere vækst i dødsfald end Danmark har, og det er på trods af alle de ting du nævner.

Men tiden vil vise om den ene strategi var bedre end den anden - eller om vi ikke kan sige noget om det.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af hts
@Doperman

Takker.
Skrevet af hts
Men ender Svesken med at have 20% flere dødsfald pr indbygger end os, så vil de jo altid kunne snakke folkesundhed i det lange løb, og så længe er der jo alligevel ingen der følger med
Skrevet af Steve Highway-61
Saab,

Så hellere manden, når nu man har fundet riflen frem?

The devil will find work for idle hands to do?

Du kan også bare slutte dig til repos´ Stigmata-movement. At føle andres smerte og reagere på den.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(442020220602)
Du må for min skyld gerne gemme dine forslag til andre herinde. Men hatten af for at du lige rettede dit indlæg til. Genladningen af den berømte riffel og selv gik efter Repos. Ren klasse - Glashus og alt det der kompliceret halløj.
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af jensmoch
Steve kører bare ren Doc Holliday i slutningen af Tombstone. It appears his hypocrisy knows no bounds.

EDIT: Og jeg beklager naturligvis, Steve. Jeg havde sgu lige glemt at Point Break var instrueret af en kvinde. Jeg er sikker på den havde været langt bedre, hvis Jim Cameron havde siddet i den stol. Så var det aldrig gået så galt som det gør, med Patrick Swayze!
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kg

"63 Italienske læger har indtil videre mistet livet af Corona virus, det er alligevel voldsomt og sætter igen alvorligheden i relief"

Helt sikkert. Og det her er bare en fornemmelse, men jeg formoder ikke der dør et tocifret antal arbejdende læger af influenza på en almindelig måned i Italien. 40 af lægerne er døde i lombardiet, et område med et indbyggertal som Sverige. Og, de er antageligvis alle døde indenfor den sidste måned (hvis man kigger på dødsraten).
Skrevet af Steve Highway-61
Beklager, Jens, men Bigelow er ikke på niveau med Potter, Coppola og Schefig.

Nok snarere ligger hun og roder nede omkring Susanne Bier.

Cameron, tja hvad skal man mene om ham? Ingen sand auteur. Terminator pletter jo på på det kunstneriske generalieblad. Dybet er undtagelsen. Der vover han pelsen. Men jeg tror det gik hen over hovedet på de fleste.

Tombstone. Pyha. Er ved at få hovedpine allerede. Det bliver ikke i dette liv at jeg ser den.

Men bevares. Du lyder som et rigtigt "mandfolk". Så mangler du bare Kansas-dragten, så er du klar til at mobbe. Hvis du altså har de andre med dig. Ellers tør I jo ikke.

"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Steve Highway-61
Saab,

Jeg tænkte bare jeg ville give dig mulighed for et mere hæderfuldt forsvar.

Jesus som argument, hvem kan modstå det.

Du ved ligesom når advokaten spørger, var det virkelig meningen at slå ham ihjel?

Sådan er jeg.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Black Spider
Kan man ikke gå efter bolden kan man altid tage manden. Det er jo et "sports-site".

Hvis man vil skade sin egen sag skal man bare fremture like that.

Det er grundlæggende svært at gå efter andet end manden, hvis modstanderen konsekvent nægter at spille med en bold på banen, Steve. Med andre ord, hvis du måske forsøgte dig med faktiske argumenter frem for totalt indholdsløs retorik, så ville nogle nok også diskutere dine argumenter.

Men det kan du jo ikke. Som sædvanligt. Der er simpelthen ingenting. I bedste tilfælde finder du et bøvet link til et blogindlæg, hvor en eller anden bøvet person har øffet løs, og når man så saver det i småstykker, hvad gør du så? Du vasker hænder og det var jo ikke "din" holdning, men bare "en holdning", og hvad vi ellers kan finde på af bøvet snik-snak.

Efterhånden er der jo ikke en sag. Du og resten af gruppen af "nedlukning er for meget!!" agitatorer herinde har haft evigheder til at lave matematikken på, hvordan det logistisk skulle lade sig gøre at få den strategi til at virke, hvad forudsætningerne er, hvor følsom planen er over for ændriner i forudsætningerne, og eventuelt en risikovurdering af konsekvenserne hvis forudsætningerne ikke efterleves i praksis. Har I leveret bare et eller andet? Bare et forsøg på substans? Nej, det har I ikke. Ingen af jer. Der er ikke engang nok til et 03 indtil videre. Vi er på blankt papir, 00.

Omvendt er det nemt at se på tallene, hvordan det ekstremt hurtigt kan gå helt ad helvede til, hvis vi taber kontrollen over spredningen. Jeg har gennemgået tallene flere gange. Det bliver konsekvent mødt af larmende tavshed fra du og andre, Steve.


Du ved ligesom når advokaten spørger, var det virkelig meningen at slå ham ihjel?

Sådan er jeg.

Fuld af antagelser, til salg for højeste byder, og grundlæggende ikke den mindste smule interesseret i sandheden hvis den kommer i vejen for hvad du opfatter som værende din mission? Jep, det er vi vist ved at have mere end rigeligt belæg for, Steve.
Skrevet af Randomhero
Øh, for det første kan det ikke blive ringere end 50/50. For det andet svarer 50/50 ca. til at slå plat eller krone, så det er ret åbenlyst at en så dårlig test aldrig ville blive godkendt, den den således ikke er i stand til at skille skæg fra snot.


Det er jeg med på :) Der har bare været opgørelser over sensitivitet på forskellige tests og områder for omsamling af materiale til tests. Og nogle af disse havde sensitiviet under 50 %..

For det tredje kan man - hvis der er tydelige symptomer på coronavirus - vælge at teste igen, i tilfælde af negativ test.


Og det ville man helt sikkert også gøre ved dem med symptomer. Problemet er nok mere tydeligt når vi snakker asymptomatiske personer i fx sundhedssektoren. Der har været megt snakt om hvorvidt man burde teste alle sundhedsfaglige. Det tænker jeg ville være dumt hvis testen har så lav sensitivitet. Medmindre man altså fra start tester 2-3 gange pr person..

Jeg ved ikke hvor sikker testen er, men du skal huske på der også er usikkerheder forbundet med podning og håndtering af prøven.


Hvilket vel heller ikke taler for, at man burde teste alle.

Skrevet af Bosse1983
Fauci virker til at være alt der står mellem Trump og et kollaps. Alligevel føler en del Trumpeter, eller båthorn som de også kaldes, at man skal i flæsket på Fauci, sabotere hans Twitter og andet godt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
Ja ja Bosse jeres evindelige retoriske krav om specifikation og svar på dit og dat.

Giv mig og mine venner et år. Så skulle vi nok få styr på SKAT.

Mette må sgu selv redde trådene ud fra det her mess hun har skabt. Jeg er enig i at det er komplet overskueligt hvad hun har gjort.


Det var en imponerende barnlig respons, til det der ellers må anses som et ganske rimelig spørgsmål. Sikke du puster dig op.

Når nu alt der gøres er forkert og du sidder med nøglen til hvad man burde gøre, kan du vel lade os blege og isolerede trologdytter komme lidt ud af Platons hule, så også vi kan sole os lidt i din visdom.

Jeg accepterer egentlig en relativt lavpraktisk forklaring fra dig, hvor du fortæller lidt om kortlægning, logistik og faktiske tiltag, samt naturligvis forventede resultater af disse. For at blive i dit eget univers, har du så langt leveret en variant af "He doesn´t know how to use the three seashells", men jeg må næsten bede om et hint.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CPH-Hotspur
Haha, det var sgu en smuk reference til Demolition Man!

Det bliver endnu en dårlig men god film til listen, der skal ses under lockdown.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af Matias
"63 Italienske læger har indtil videre mistet livet af Corona virus, det er alligevel voldsomt og sætter igen alvorligheden i relief"

- Det vil være interessant at kigge på, hvorfor de er døde af covid-19. Umiddelbart har jeg svært ved at acceptere, at det ´bare´ er pga. sygdommens farlighed. Der må være en del af de læger, som har haft en anden, forværrende, lidelse, var overvægtige eller har haft et aktuelt, dårligt stillet immunforsvar, evt. pga. manglende søvn og dermed forringelse af t-cellernes evner. Ellers giver det ikke mening, synes jeg, eller også gør det, og så er vi fucked på den helt store klinge.
Skrevet af Slettet(320937202705)
De skal nok alle ha´ været oppe i alderen, med en eller anden af de mest udbredte skavanker. Men med den italienske pensionsalder midt i 60´erne, er det vel folk der mindst har haft 20 gode år tilbage i sig. Selvom blodtrykket var lidt højt, og ekstra højt pga. den stressese situation.

Det er et enormt ekspertisetab på så kort tid hvis vi skal tage kroner og ører brillerne på.
Skrevet af Matias
Formentlig. Det sagt er vi selvfølgelig mere fucked, end man forventede for et par måneder siden. Det var håbløst af WHO, delvist at læne sig op ad tal fra Kina. Apropos ting, jeg har svært ved at acceptere som fakta, er det, at Kina skulle have et lavere dødstal som følge af coronavirus, end Italien. Jeg tror det er markant højere.
Skrevet af jensmoch
Var det ikke herinde der var en der delte et link til hvor mange urner man, ved et groft estimat, var nået frem til blev udleveret i Wuhan, fra bedemændene i byen, der var stærkt bevogtet og der blev sørget for at ingen tog billeder indenfor, så man kunne kun se køer på 100+ meter.

Mener der blev nævnt 42-45.000 urner. Men jeg kan ikke stå mere inde for det end hvad linket påstod.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@jens

Det var vist mig der bragte det link. Kunne ikke finde det originale, men her er et link som er få timer gammelt fra en pålidelig nyhedskilde.

https://www.businessinsider.com/wuhan-residents-say-chinese-government-coronavirus-death-toll-is-low-2020-3?r=US&IR=T

Skrevet af Matias
Det har jeg ikke set, linket altså. Jeg har nu også svært ved at regne estimater bygget på kø-længder, som noget der kan oversættes til brugbare tal - men det kan jo fortælle noget om, at der er markante mørketal på området. Jeg håber der vil blive lagt pres på for at få undersøgt tingene, når lortet har lagt sig.
annonce
0